Burasi da benim Evim

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
sonunda bende yenı evımdeyım :16::16::16::16:
$Fotoğraf1250.webp $Fotoğraf1251.webp
antre vestıyer
$Fotoğraf1264.webp $Fotoğraf1263.webp $Fotoğraf1262.webp $Fotoğraf1269.webp $Fotoğraf1267.webp
mutfak
$Fotoğraf1261.webp $Fotoğraf1258.webp $Fotoğraf1259.webp $Fotoğraf1270.webp
oturma odası
$Fotoğraf1249.webp $Fotoğraf1248.webp $Fotoğraf1246.webp $Fotoğraf1247.webp
salon
$Fotoğraf1244.webp $Fotoğraf1245.webp
bos bı odayı bole degerlendırdık
$Fotoğraf1271.webp $Fotoğraf1272.webp $Fotoğraf1273.webp
bebegımın odası
bukadar .......... rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• $Fotoğraf1255.webp
    $Fotoğraf1255.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 3.942
  • $Fotoğraf1256.webp
    $Fotoğraf1256.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 4.012
  • $Fotoğraf1257.webp
    $Fotoğraf1257.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 3.957
  • $Fotoğraf1253.webp
    $Fotoğraf1253.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 3.896
Son düzenleme:
Mutfak bi harika...
Salon bana hitap etmiyor beyaz siyah karışık olsa ve modern çizgilerden oluşsa
daha hoş olurdu...

Güle güle otur canım...
Bebek odası biraz daha farklı olabilirdi...

mutfağına bayıldım çok şık görünüyor süper.... oturma odan ve duvar kağıdın perdelerin halım çok uyumlu çok tatlı cıvıl cıvıl göze hitap ediyor. Ama böyle bir salon beklemezdim açıkçası salon fazla klasik kaçmış biraz daha modern olabilirdi evin geneline bakarak sölüyorum tabi bunu yok sa yine tertemiz ferah. Bebeğinin odasını çok daha güzel döşebilirsin çok boş geldi hatta boş odan sandım alta bebek odası olduğunu yazmışsın. Sanırım beşik yerini çocuk yatağı alır dolabını alırsın çekmecesine uygun halısına falan. bilmiyorum oraya bişeyler düşünmen lazım.

herşeynen önemlisi ağız tadıyla otur canım evin çok güzel...

çok ferah bir evin var güle güle otur canım.mutfağın vestiyerin duvar kağıtların harika olmuş.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.ev kendinizin sanırım darısı olmayan hepimiz başına inşl.:nazar:

mutfağına bayıldım çok şık görünüyor süper.... oturma odan ve duvar kağıdın perdelerin halım çok uyumlu çok tatlı cıvıl cıvıl göze hitap ediyor. Ama böyle bir salon beklemezdim açıkçası salon fazla klasik kaçmış biraz daha modern olabilirdi evin geneline bakarak sölüyorum tabi bunu yok sa yine tertemiz ferah. Bebeğinin odasını çok daha güzel döşebilirsin çok boş geldi hatta boş odan sandım alta bebek odası olduğunu yazmışsın. Sanırım beşik yerini çocuk yatağı alır dolabını alırsın çekmecesine uygun halısına falan. bilmiyorum oraya bişeyler düşünmen lazım.

herşeynen önemlisi ağız tadıyla otur canım evin çok güzel...

ben salonda klasık sevıorum bebegımın odasındada dolabı var zaten sız dıkkat etmedınız sanırım
3 kapaklı dolabı var karyolasıda yatak odamızda bızımle yattıgı ıcın ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım

mutfağın çok güzel oturma odan ve banyo da harika çok uyumlu güle güle oturun..ama salon çok klasik geldi bana ve çocuk odası renkler uyumsuz gibi beşik pembe dolap turuncu gibi çıkmış normalde öylemi bilmiyorum..tekrar iyi günlerde oturun..

mutfağın çok güzel oturma odan ve banyo da harika çok uyumlu güle güle oturun..ama salon çok klasik geldi bana ve çocuk odası renkler uyumsuz gibi beşik pembe dolap turuncu gibi çıkmış normalde öylemi bilmiyorum..tekrar iyi günlerde oturun..

aslında cocuk odasında turuncu karyola var ama kzım henuz bızımle yattı ıcın o yatak odasında

girişe, mutfağa, mutfak halına, duvar kağıtlarına bayıldım....
oturma odanda çok sevimli..
ev komple derli toplu ve ferah.
çokta büyükmüş, ne güzel hiç birşeyini tıkıştırmaya gerek yok
herşey yerli yerinde...
iyi günlerde huzurla oturun.

Back
X