bende bu kapıdan istiyorummmmmmmmmmmmm çok bayıldım nasıl yaptırcam tam resmini çekip koyabilirmisiniz.?
tesekkur ederımduvar kağıtları çok hoş olmuş ayrıca mutfak süperrr iyi günlerde oturun
Evin çok hoş canım....güle güle sağlıkla oturun inşaallah...........
zevklerımız benzıomusbebek besşiğiniz ve oturma odanız ve halısı aynı benımkınden. gırış ve mutfagınza bayıldım
amın tesekkur ederımGüzel günlerde oturun.
cok tesekkur ederım amınOturma odan mutfagın hepsi ayrı ayrı güzel valla gulerek oturun
tesekkurler amınevet çok güzelmişş... güle güle oturun...
tesekkur ederımmutfağına bayıldım .. evin de güzel güle güle otur .)
tesekkurlerçok şık
evin çok güzel cnm çok şık mutfağa ve antreye bayıldım özellikle bende antreme duvar kağıdı istiyorum ama çok pahalı ucuz bulabilirsem komple heryerini kaplatıcam bende antremin oturma odam ve salonumada tek duvara istiyorum siz kaça yaptırdınız cnm
tesekkur ederım cok guzel gorunuo ama ustune dusen hersey gorunuo kayganlıkta normal asırı bıse yokmrb öncelikle hayırlı olsun güle güle oturun.bende ev yaptırıyorum mutfağın zemininin granit olması kullanışlı mı çok kararsız kaldım da?yani zemin kaygan olmuyor mu?
antre dekı duvar kagıtları ıle yerdekı halının desenı farklı degıl mi? bırde antredekı aynalı dolap mı? aynı yatak odası dolaplarına benzettım ama nasıl öyle duuryır anlamadım? cok begendım bu arada:)güle güle oturun...darısı olmayanların basına....
mrb öncelikle hayırlı olsun güle güle oturun.bende ev yaptırıyorum mutfağın zemininin granit olması kullanışlı mı çok kararsız kaldım da?yani zemin kaygan olmuyor mu?
mutfağınız ve antreniz harika ....banyonuzdaki dolabı hazır mı aldınız,yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?