Burasi da benim Evim

bende bu kapıdan istiyorummmmmmmmmmmmm çok bayıldım nasıl yaptırcam tam resmini çekip koyabilirmisiniz.?

duvar kağıtları çok hoş olmuş ayrıca mutfak süperrr iyi günlerde oturun

..................................................................................................

bebek besşiğiniz ve oturma odanız ve halısı aynı benımkınden. gırış ve mutfagınza bayıldım

bebek besşiğiniz ve oturma odanız ve halısı aynı benımkınden. gırış ve mutfagınza bayıldım
zevklerımız benzıomus tesekkur ederım

Güzel günlerde oturun.
amın tesekkur ederım

Oturma odan mutfagın hepsi ayrı ayrı güzel valla gulerek oturun
cok tesekkur ederım amın

evet çok güzelmişş... güle güle oturun...
tesekkurler amın

evin çok güzel cnm çok şık mutfağa ve antreye bayıldım özellikle bende antreme duvar kağıdı istiyorum ama çok pahalı ucuz bulabilirsem komple heryerini kaplatıcam bende antremin oturma odam ve salonumada tek duvara istiyorum siz kaça yaptırdınız cnm

Son düzenleme:
mutfağına bayıldım .. evin de güzel güle güle otur .)
tesekkur ederım

tesekkurler

tesekkur ederım evet pahalı sadece oturma odası 750tl tuttu ama antre daha cok olmasına ragmen
300tl kagıt kalıtesının farkından dolayı

mrb öncelikle hayırlı olsun güle güle oturun.bende ev yaptırıyorum mutfağın zemininin granit olması kullanışlı mı çok kararsız kaldım da?yani zemin kaygan olmuyor mu?

antre dekı duvar kagıtları ıle yerdekı halının desenı farklı degıl mi? bırde antredekı aynalı dolap mı? aynı yatak odası dolaplarına benzettım ama nasıl öyle duuryır anlamadım? cok begendım bu arada:)güle güle oturun...darısı olmayanların basına....

mrb öncelikle hayırlı olsun güle güle oturun.bende ev yaptırıyorum mutfağın zemininin granit olması kullanışlı mı çok kararsız kaldım da?yani zemin kaygan olmuyor mu?
tesekkur ederım cok guzel gorunuo ama ustune dusen hersey gorunuo kayganlıkta normal asırı bıse yok

halı duz grı vestıyer kapakları surgulu oyuzden ole duruor tsekkur ederım

mutfağım ,antrem granit açık renk yere su damlasa izi kalıyor
güzel görünüyor ama bence kullanımı zor.

mutfağınız ve antreniz harika ....banyonuzdaki dolabı hazır mı aldınız,yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…