Mutfak bir harika Allah sağlıklı ,mutlu, huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin
Mutfak bir harika Allah sağlıklı ,mutlu, huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin
bayıldımmmm...
200 mt2 kendi eviniz mi cnm?
Evde en önem verdiğim yer mutfaktır her odan cok güzel ama mutfagına bayıldım, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.
amın cook tesekkur ederımbayıldımm evinize çok güzel zevkli döşenmişş Allah güle güle huzur içinde oturmayı nasib etsin her daim :)
huzurla, mutlulukla, sağlıkla oturmanız dileğiyle....özelikle antredeki duvar kağıdını ,gömme portmantoyu ,mutfağınızı,banyo dolaplarınızı çok beğendim....güle güle oturun...
cok tesekkur ederım aslında evı esyalara gore duzenledık esyalarımı deıstıremedım bole yaptık bızdemutfak, antre ve oturma odanıza bayıldım diyebilirm..renk uyumuna göre eşya seçimin muhteşem..hayırlı olsun tebrik ederim..mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeniz dileğiyle eviniz hayırlı olsun..
tesekkurlerduvar kağıtların çok hoşş güle güle oturun
amın cok tesekkur ederımAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :) :79:
ıns.sızınkıde ıstedınız gıbı olurcok cok begendim gule gule oturun ins. cokta zevklisin canim..
tesekkur ederım
yaa ins bende yakinda evime girerim walla boyle gorunce kiskaniyorumbu arada mutfagina bittim!!!!!
[ı]canım güzel günlerde otur inşallah ağız tadıyla :)[/ı][/
amin cok tesekkur ederım
tesekkur ederım cam ocak altı ama ustunde normal tasları var elektırıklı ıstemedım bencanım merhaba
öncelikle evinde huzurla oturmaı dilerim
mutfak ocağın nasıl canım model olarak biraz bilgi verebilirmisin
ben yeni evimde düz cam olan ocaklardan istiyorum bazen tv de yemek programlarında çıkıyor hani seninki onlardan mı
mutfak tezgahın mermermi yoksa parlak değişik bir maddemi birde kenarı yok dimi artık böyle olmuyormuş daha şık durması açısından ama kullanımı zor oluyor kenarlardan dolaplara birşeyler akabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?