Burasi da benim Evim

huzurla, mutlulukla, sağlıkla oturmanız dileğiyle....özelikle antredeki duvar kağıdını ,gömme portmantoyu ,mutfağınızı,banyo dolaplarınızı çok beğendim....güle güle oturun...

Evde en önem verdiğim yer mutfaktır her odan cok güzel ama mutfagına bayıldım, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

bayıldımm evinize çok güzel zevkli döşenmişş Allah güle güle huzur içinde oturmayı nasib etsin her daim :)

bayıldımm evinize çok güzel zevkli döşenmişş Allah güle güle huzur içinde oturmayı nasib etsin her daim :)
amın cook tesekkur ederım

huzurla, mutlulukla, sağlıkla oturmanız dileğiyle....özelikle antredeki duvar kağıdını ,gömme portmantoyu ,mutfağınızı,banyo dolaplarınızı çok beğendim....güle güle oturun...

amınnn cok tesekkur ederım portmanto benım urunum gıbı bıse oldu bazıları begenmedı ama bence cok
orjınal oldu begenmenıze sevındımm

mutfak, antre ve oturma odanıza bayıldım diyebilirm..renk uyumuna göre eşya seçimin muhteşem..hayırlı olsun tebrik ederim..mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeniz dileğiyle eviniz hayırlı olsun..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :) :79:

cok cok begendim gule gule oturun ins. cokta zevklisin canim..

yaa ins bende yakinda evime girerim walla boyle gorunce kiskaniyorum bu arada mutfagina bittim!!!!!

mutfak, antre ve oturma odanıza bayıldım diyebilirm..renk uyumuna göre eşya seçimin muhteşem..hayırlı olsun tebrik ederim..mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeniz dileğiyle eviniz hayırlı olsun..
cok tesekkur ederım aslında evı esyalara gore duzenledık esyalarımı deıstıremedım bole yaptık bızde

duvar kağıtların çok hoşş güle güle oturun
tesekkurler

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :) :79:
amın cok tesekkur ederım

cok cok begendim gule gule oturun ins. cokta zevklisin canim..
tesekkur ederım

yaa ins bende yakinda evime girerim walla boyle gorunce kiskaniyorum bu arada mutfagina bittim!!!!!
ıns.sızınkıde ıstedınız gıbı olur

canım merhaba

öncelikle evinde huzurla oturmaı dilerim

mutfak ocağın nasıl canım model olarak biraz bilgi verebilirmisin

ben yeni evimde düz cam olan ocaklardan istiyorum bazen tv de yemek programlarında çıkıyor hani seninki onlardan mı

mutfak tezgahın mermermi yoksa parlak değişik bir maddemi birde kenarı yok dimi artık böyle olmuyormuş daha şık durması açısından ama kullanımı zor oluyor kenarlardan dolaplara birşeyler akabiliyor

tesekkur ederım cam ocak altı ama ustunde normal tasları var elektırıklı ıstemedım ben
alısması ve kullanması zor dıe bu daha kullanıslı

mutfak tezgahın mermermi yoksa parlak değişik bir maddemi birde kenarı yok dimi artık böyle olmuyormuş daha şık durması açısından ama kullanımı zor oluyor kenarlardan dolaplara birşeyler akabiliyor

mermer deıl sımdı adını hatırlmaıorum desısık bı urun
evet kenarı yok artık yapılmıomus akmıo aslında cok fazla bırazda dıkkatle cok sorun olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…