Burasi da benim Evim

evin çok güzelmiş rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin.darısı ben gibi evi olmayanların başına inşallah.....

ben hala kapı resimlerini bekliyorum marangozlar yapar mı acaba resimden çünkü burda hiç görmedim aynısından.........

evin çok güzelmiş rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin.darısı ben gibi evi olmayanların başına inşallah.....

amın sızede nasıp eder ıns.

ben hala kapı resimlerini bekliyorum marangozlar yapar mı acaba resimden çünkü burda hiç görmedim aynısından.........

k.bakmayın ya unuttum ben mus.bı zamanda eklıcem ıns.yaparlar heralde aslında bılınen bı model ama cnc melodı modelı

amın sızede nasıp eder ıns.

k.bakmayın ya unuttum ben mus.bı zamanda eklıcem ıns.yaparlar heralde aslında bılınen bı model ama cnc melodı modelı
bende baktım çook yok bize 1 kapı için 450lira dediler sizce iyimi mdf hala yaptırmak için vaktimiz var soracağız bakalım

Canım evin çok güzelmiş maşallah bende dolabımı bu tonda seçtim nasıl olacak diye merak ediyodum ama gerçekten süper olacak evin tamamiyle çok güzel bence herkesin kendine ait bir tarzı var klasik yada modern çok şık olmuş önemli olan içine sinmesi

Mutfağın süperr, çok hoş görünüyor. Özellikle halına bayıldım

tesekkur ederım

bende baktım çook yok bize 1 kapı için 450lira dediler sizce iyimi mdf hala yaptırmak için vaktimiz var soracağız bakalım
bencede pahalı tabı bızımkılerın fıyatını bılmıorum

cok tesekkur ederım herseyın sureklı modası gecıo ben evlenırken boleydı sımdı hersey beyaz oldu
ben memnunum rabbım olmayanlarada versın mutfak konusunda bende sectıkten sonra cok tereddutdeydım ama
yapılınca ıyıkı bunu sectım dedım lekelerı fazla gostermıo temızlı kolay ....

antre ıcın aldımız puf yorumlarınızı beklıorum aslında ben daha klasık bıse ıstıodum ama
cok pahalıydılar bu spor oldu ama hos ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…