Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

aynen valla bak benimki bugun sinir ettimeselaa..olmasa sakin kafayla oturcaktım pc başında:):)

Son düzenleme:
nemcimm boşver sen iyi demissin ama dükkan olarak mı algılıyosun diyee..sanki ona sorucasın nereye ne konusu açacağını hayırlı uğurlu olsunnn topiğina.s.

nemcimm boşver sen iyi demissin ama dükkan olarak mı algılıyosun diyee..sanki ona sorucasın nereye ne konusu açacağını hayırlı uğurlu olsunnn topiğina.s.

yerim senin agzını cnmmm yaaa..vallaa anlamada problem yaşıyor heralde güzelce açıkladım ama anlamıyor anlamıyorrrrrrrrrrrrrr...nede olsa yazışma dilinde her cümleye farklı anlamlar yüklenebilir bunu anlamadıgı için konuyu uzattı bende duramayıp cvp veriyorum işte delilikte bendedelikafadulden

kakalak gibi kaldım ortada
yanar yanar
kendime yanarım yaaaaaa
herkes evlenio
ben sap ali

kakalak gibi kaldım ortada
yanar yanar
kendime yanarım yaaaaaa
herkes evlenio
ben sap ali

cnm kimse halinden memnun deil valla..sanırım aç gözlüyüz ..sevgilim yokken benim neden yok diyip duurryordum..şimdi var bu sefer başka şeyler istiyorumm..insan oglu tam anlamıyla hiç bizaman mutlu olmayooooooooodelikafadulden

kızlar ya benım de daha 4 senem var erkek arkadsımla 3 senedır beraberız ama ben olunca herseyın en ıısı olsun ıstıyorum o yuzden uzakttıkca uzatıyorumm bu konuda yanlıs dusunuyorum belkı de bılemıyorum ama daha evlenmeme cok var 27 yasında ancak evlenırım gıbı gelıyo...

valla cnmm uzattıkcaa daha iyi olmasını isterken kötü oluyor bence...ben 1.5 senedir birlikteyim seneye düğün inş inan toplamda 2.5 sene sevgili olmuş olcaz düğün zamanı ona bile uzattım diye düşünüyorum..kaydirigubbakcemile3üniv gibi bi sorunun yoksa bence uzatma fazla..a.s.

canım ben unı son sınıftayım mezunum yanı artık ama erkek arkadsım lıseyı dısardan okuyo onun unı okuması lazım o yuzden unı e gırene kadar beklıycez mecbur bırde ısını yenı kurdu onu yoluna koyması lazım su an evı var ama bı apartmanda annesı ve akrabalarıda var kendısıne aıt daıresı de orda bende orda oturmak ıstemıorum o yuzden yenı ev alması lazım oyy oyyy benım bu yazdıklarımın hepsı nasıl gercklescek yamafoldumben

kıs zaman dediğin hiç bşy hemen gecerrr.:1rolleyes:.erkek arkadaşın kesinlikle okumalı ünivi..sonradan çok sorun çıkar cnm...benim arkadaşım hemşire eşide lise mezunu işi gayet iyi ama sonuçta okumadı üniversiteyii ve her ortamda bu konu ortaya çıkıyorr...a.s.

cok haklısın canım zaten soyle bır sorun var unıye gırmeden aılem okey demez okeylese belkı daha cabuk evlenırdık ama demek kı boyle canım hayırlısı bızım ıcın gec olsunda guc olmasın hem zaten ben evlılıkten cok korkuyorum ya

günaydın kızlaar...
Nan 3 gündür yokum hiç merak eden olmamış...
Al mektuplarını ver mektuplarımı bittiniz siz kardeşiiim...

günaydınn cimcimecim darılma kız kimse öyle pek durmuyor topikte onun için yoksa senin yokluluğunu farketmemek imkansızza.s.

:)) teşekkür şekerüm...
Naptınız bakim hiç gelişme varmı...
Merve tek umudum sensin zati seni evlendirebileceğimizden umudum var...

:)) teşekkür şekerüm...
Naptınız bakim hiç gelişme varmı...
Merve tek umudum sensin zati seni evlendirebileceğimizden umudum var...

hiç gelişme yok hatta bende gerileme var şekerim
ben evlenmeyi geçtim artık teklif bilem almıyorummmafoldumbenmafoldumben

cumertesi akşamı konser vardı arkadaşımlar gitar kursuna gidiyordu onların kuzenimi almaya gittim birlikte gideriz diye karşı komşusu geldi muhabbet ediyoruz ona sölemedik eşi askerde ya laf yapmasın evli barklı kız konsere gidiyor diye kahve içmeye gitcez dedik aman ne işiniz var içmeyin boşver dedi zararlı dedi bende hayır hayır yararlı finifiniye iyi geliyomuş dedim selin dedim manayla kocasını görür falan dedim oda pat ne desin hadi onun gitcek yeri var olmayanlar ne yapsın diyee güzel bir yapıştırma yaptı nasıl moralim bozuldubende dedim tadını almayan gitcek yer aramaz dedim ama varya çok sinirlerim bozul dünde halı yıkadım alt komşularda çıktı onlarda yıkadılar yanımda konuşuyor tabii dünyada konuşulcak konu yok gene koca konusu açıldı onunda benden bir yaş küçük kızı var evde kalcaksınız diyip duruyor offf ya nasıl sıkıldım anlatamam artık nasıl tepki vericemi şaşırdım

böyle patavatsızlar çok etrafta canım en ii çözüm bunları takmamak...
Emin ol erken yaşta evlenmediğimiz için çok şanslıyız, tabi inşallah çok geçe kalmayız :))

gunaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr.....nasılsınız bakayım bırazda sızı goreyım dedım...................ya kıslaaaaaaaaaaaar sız bırazzzz bu olayı abartmıyomusnuzzzzzzzzzzzzzzzzzz.ANEMONNNNNNN kızııımm sen 21 -22 yasında deılmıydın..bı tane cakacam agzınaa :CüvCüv: ya tatlım sızın yasınız neee daha,o ınsnlr eskı jenerasyon cok gormemek gerek bu bır ıkı onlar ole dedı dıye mroal bozmak yok..cvpsz kalınca kotu olurn.onun ıcın bırı sana ole deınce evlenenlerın bası goğemı erdı de kendınden emın bır sekılde,,,ayrıca gercktn kucuksnz ya benm yasım 26..bana dıyenerle kısmet dıyorum vaktı gelınce olck dıyorum..hıı kızıyomuym evet ama takmıyorum artık.eger sende bu kdr cok takıosan ortamalrda bulunmamaya ozen goster,ve lafını da sole yerı gelınce

mermaid cnm burda 16 yaşındaki kızlar okuldan kaçıp evleniyorlar yaa bende20 yaşındayım şimdi onlara evde kalmışım gibi geliyo sevgilimde yok ya ee olgunumda onlarda iyice beni gözlerinde büyütüyorlar da büyütüyorlarr sıkıldım gerçekten benim de hiç hoşuma gitmiyor bu kadar erken yaşta hayatı bilmeden sanki başka önemli konular yokmuş gibi kocadan bahsedilmesi çok sinir bozucu ama kimseye laf anlatamıyorum birisine cvp veriyorum diğerine veriyorum ama üçüncüde inan bıkıyorum kimse okumamış ki laftan anlamıyorlar hadi okumasın ama kimse kendini geliştirmemiş...işte bazen hassas oluyorum o zman üzülüyorum.güçlü olduğumda inan bende takmıyorumm şu günlerde de hasas dönemdeyim anladın sen onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…