Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sağolun canlarım
kötü bi sürecten geçiyorum
sanırım yaradan sabrımı deniyor.mafoldumben
atlatırım
atlattıktan sonra anlatırım opuyorumnanaktan

Canım benim ne olursa olsun kimse için tatlı canını üzme değmez gerçekten
Ben kendimden biliyorum işle ilgili sorunlarımın bir kısmını size yazmıştım geçen haftalar o kadar kötü geçti olan bana oldu şimdi reflüm kudurdu mide ağrısından ölüyorum:1no2:
Benim dışımda kimseye bişey olmadı olan bana oldu-tatlicadiarzu-
Bu nedenle hiç birşeyi (elinden geldiğince) kafana takma canım DEĞMİYOR :teselli:

corelcim inş.bu sorununu üzülmeden kırılmadan atlatırsın..yapabileceğimiz birşey varsa söyle lütfen..

umudum slm

sinemcim haklısın üzülüyoruz kendimizi yıpratıyoruz herşey geçiyor birtek bizdeki hasar kalıyorr malesef

bende dr.gittim özel hastaneye muayeneye dedik 20 25 veririm 45 tl verdim skk yok içime oturdu valla
1 hap 2 krem 1 sabun verdi hemen pes etme yediklerine dikkat et bide oynama yüzünle dedi 1.5 ay 2 ay snr yine gel dedi

Canım çok geçmiş olsun
Umarım en kısa zamanda cildin istediğin gibi olur yerimseniben
Lütfeeeennnn oynama yüzünle :mymeka:

günaydın kızlar naparsınız

ben allaha çok şükür iyiyim..akşama da bilin bakalım ne varrrr...................türkçe olimpiyatlarıkaydirigubbakcemile2kısmetse gidicem

cimcimecim ilk defa olcak sanırım bizim gönendede böyle festivallerler aktiviteler 3 yıldır oluyormuş çoçukların gösteri hazırlıkları falan ama ilk defa türkçe olimpiyatları diye biliyorum çok şükür ki aktiveteler çoğalsında gitcek yerimiz olsun haziranın 16 sındada panayır var belki bilirsiniz lunapark ve alışveriş için esnaflar geliyor çok güzel oluyor

Panayırı biliyorum edremitte de oluyor gitmiştim...
Çok zevkli oluyor yaa hem alışveriş striptiz bile vardı yav...:
bbo:

aa striptiz kısmı yok cnm bizim burda:1shok::1shok::1shok:evet çok eğlenceli öncede lunapark kısmı için deli olurdum şimdi ise alışveriş için:içelim:

annaa yeni simley gelmişş banane banane:umursamaz:

üff pismi kokuyor burası:sinifsinif:

sakın sakın birdaha yapma yoksam senii dıttttlmaz:

gitme ağlarım yoksaa hüühühh:gitme:

ayy çok mu utangacım nee:kedi:

[B]nan meryem bugün accayip ilerim vardı şimdi bitirdim umarım çıkmaz...
Bisküvi yiyom yaa...Rejime devam, yulaflı yiyorum acaba kilo yaparmı kaydirigubbakcemile2

Ay kafayı yicem bu kilolar yüzünden..[/B]

cimcimecim fotoları gördüm bence çok çok fzlalığın yok gayet normalsin çok bozma moralini

kızlar merhaba bugün sohbetinize katılamadım

canım bayıldım yorumlarına çok güldüm :roflol:

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım cimcimecim ben iyiyim bugün8.15 de kalktım sersem gibiyim ama iyi dinlendim..türkçe olimpiyatlarına gittim ama!!arkadaş bulamadım bir türlü zaten çok yok küçük kuzenime dedim gelmiyorum dedi tuzsuz snr evli kuzenimi aradım abarta abarta anlattım herkes koştura koştura gidiyor diye kandırdım onlarala gittim güzeldi çok kalabalıktı..sabahta işe geldim soruyorlar buldun mu akşam diyee bende hayır dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…