Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canlarım benim çok saolun çok iyisiniz. iyiki varsınız...
babam tarafından üzerimde çok baskı var. hiç bişe yapmadığım halde hala çocuk gibi cezalandırılıyorum. şimdide laptop alındı elimden. şimdi cuma vakti olduğundan girebildim nete. bana dua edin olur mu hepinizi çok seviyorum. allah'a emanet olun...

bendenizicm babanın gözünde çocuksun tamam anladıkda leptıpu almasıı..yani baban sana hepmi böyleydii yoksa yeni yeni mi yeni huyları çıktı.allah yardımcın olsun cnm

bendenizcim seni yine kaçırdım ama sağlık olsun...
Canımcım sen küçük bi çocuk değilsinki neden böyle yapıyorlar...
Eminim seni hala küçük kızları olarak görüyorlar, ama hayatına yön vermen içinde senin üzerinden ellerini çekmek zorundalar, Allah muhafaza onlara bişey olursa sen ayakların üzerinde durmalısın...
Konuyu tam bilmeden yorum yaptım ama benim düşüncelerim böyle...
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle...

kaydirigubbakcemile3 bu başlık güzelmiş demek yalnız değilmişiz,evet sanırım bende bu gidişle evlenemiyeceğini düşünenlerdenim,yani görüştüğün insanların olması yeterli olmuyormuş,ne zaman denk biriyle karşılaşırım merak ediyorum,yok kimseye ısınamıyorum ya,kimse evlenilecek kadar sevimli gelmiyor bana,bendemi var bir anormallik,tamam beklentilerimin seviyesinide düşürdüm,artık monaco prensi beklemiyorum şaka bi yana ama hiçmi şöyle aklıma ve gönlüme hitap eden çıkmaz:çok üzgünüm: hadi onuda geçtim çevresel unsurlar! yokmu bişiler şekerim,ne zaman davetiyeni alcez,ne vakit düğününde göbek aticez,yok ben senin yaşında 2. çocuğa hamileydim,yok vıdı vıdı yok bıdı bıdı,aayyy yeter gelmeyin üstümeÇok üzgünüm çoook,çalışan olduğum halde(bir bahanem var nasılsa) bu muameleye maruz kalıyorsam çalışmayan arkadaşlara Allah kolaylık versin

ahsenım bende uzgunum bu yonden anlıyorum senı benım mevzu bıraz daha farklı ıcım sıkılıyor bugunlerde

çalışıyordum suan işsizim cok kotu ıssızlık ama dogru durust bı ıs olmayıncada bos calısmak bı yere kadar

ben tatıl yaptım 6 gun ama geldım yıne aynıyım ınsan sorunlarını dusuncelerını nereye gıderse goturur ben ınanmıyorum yanı tatıl yap gecsın sıkıntılar bırını sevıyorum oda benı sevıyor ama hep gel dıyor bana ıst yerlesmıyor olmuyor cıkmazdayım ondan baskasını da seevemıyorum benım durum karısık kızlar hasta olcam sonunda heralde uzuluyorum hep 2 senedır

benım o sehre gelmıycegımı bılıyordu ama geldı 2 gun once buraya gorustuk yıne aynı gel dıyor sadece baska bısey dedıgı yok ayrılacagımız zaman agladı bıde elımden bısey gelmıyor gelse sadece aglamak uzulmek

Hoşgeldiniz kızlar
Bendenizz canım seni en iyi anlayan benimdir
Çünkü benim annemde bana çok baskı yapar
Ablalarımın hiçbirine baskı yapmadı onlar çok rahattılar
Ama ben evin küçük kızı olduğum bütün baskılarını bana uyguluyor
Keşke sende çalışsan canım biraz evden uzaklaşsan olmaz mı?

mafoldumbenkızlarr moralimm çok bozukkkmafoldumben
bugün öğlende aşağı indim telefon almaya aldımda (nokia 3120)sonra işyerine geldim ben msn de biri ile görüşüyorum normal sohbet ediyoruz işte bu ben aşağıdayken yavru ceylan nerdesin yazmış patronda oku bunu bana surat yapıyor ben böyle istemem yaa niye okuyor ki inanın rahatım falan diyorum rahatım da ama artık tahammülüm kalmadı onun o surat yapışına tahammülüm kalmadı o zam yapmıyor diye ben surat yapmıyorum ama benim msnnime karışıyor sinir oldum yaaaa

ooo millet 30 yaşında evleniyo bu kadar dert etme bence...
Herkesin bir nasibi vardır bi yerlerde...

öylede bekle bekle,her görüştüğüm bir hayal kırıklığı, yoruldu artık kalbim :bbo:nasibim olan bir gelsin soracam zaten bunca geçen zamanın hesabınıklava:
insan bukadar bekletilirmi ya...mafoldum ben aslında birisi vardı ama tayin sonucu artık farklı şehirlerdeyiz,diğerlerinden tek farkı beni seviyor olmasıydı,ama buda yeterli değil,hala benden ümitli ama ben onunla yapabileceğimi zannetmiyorum,annemse hoş çocuk neden düşünmüyorsun diye sıkıştırıyor,annem gibi düşünemiyorum ay ne bilim ya benim beklentilerim çok farklı yaa mafoldumben yoruldum insanların bahsettiğim türden baskılarından sıkıldım bırakın sağlıklı karar verelim ya,ne güzel demişsin 30 yaş nerdeee

arkadaşım ben olsam yukardan anladığım kadarıyla -ki şartlarını en iyi net sen bilirsin tabi- eğer evlenecek olduğum doğru insansa gerçekten çokta seviyorsam önce düşünürüm neden istanbula yerleşmek istemiyor,yaşadığı şehire yerleşmek iyi bir fikirmi,artıları eksileri neler vs,insanlar muhtemel maddi kaygılarla istanbulda rezil olacağıma yaşadığım şehirde vezir olayım diye düşünebiliyor yada başka etkenler de olabilir sonuç itibariyle artılar eksileri geçiyorsa mademde seviyorsun gidin mutlu olun işteopuyorumnanaktan

günaydınn fıstıklarrr..nasılsınız bakalımmm
akşam düğün vardıı süslendim püslendim 1 tane bile teklif almadımmmafoldumbenahh ahh önceden böylemiydi her düğünde 2 şer 3 er teklif gelirdi..en zevkli yanı red etmek oluyordu sanrım artık böyle bir zevkim olmayacakmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…