Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slm kızlar size daha önce bahsetmiştim ramazandan hatırlarsınız onunla sevgili moduna geçemedik benim sayemde ve bugün konuşmayıda bitirdim olmuyor evemiyorum işte zaman verdim kendime oda bu zamanda bana çok iyi davrandı değer verdiğini belli etti dile getirdi ama ben sevemedim yaa olmuyor işte olmuyor 4x4 lük insan tam erkek ama sorun nee neden aşkı geçti m hoşlanma bile olmuyor..hayırlısı allahtan diyip druyorum başka sığınak başka yardım isticek kimse yok..vardır bildiği

ayyy canım nasıl yaptın böyle birşeyi iyikide sonuç iyi ve yaşıyosun
yaşamaktan neefes almaktan daha güzel nevar bu hayatta:sinifsinif:ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIR...neyseki kurtulmuşsun çok çok geçmiş olsun
zaten yaptığın hatanında farkına varmışsın...

canım zaten illa olsun dediğin zaman ısınamazsın
en başta en azından bi hoşlantı olacakki sonra dahada derinleşsin:teselli:
amaaan yaşın daha kaçki bulursun yaa
elin sümüklü kızları buluyo bizmi bulamicazkaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol:allah seni nasıl güldürdün beni valla ben bu hüsnü kuruntumla değil sümü:lepi:klü sidikliler bile bulur ben kalırım..

ne bileyim işte şu 3 gündür ne keyfim var ne huzurum..herşey gözüme batıyor..umudum arada oluyor yaa zaten umudum yok diyorum ama olmassa yaşamak için sebebim olmaz zatende en az mininimumda dibinde şu günlerde...sende durumlar nasıl

slm kızlar nasılsınız bugün kardeşim askere gidiyo hem gururlu hem üzgünüm.
Dua edin olurmu, 2 asker yolu beklicem bundan sonra (

sende daha 21sin çok değilsin niye bu kadar umutsuzluktasın ki:teselli:
bende durumlar aynı umutluyum ümitliyim allah a şükürzemuszemus
rabbim gönülden isteyene verir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Lavantacım biliyosun bende çok umutsuzdum, ama hep Rabbim'e güvendim doğru zamanı bekliyordur diye. Gerçi henüz resmi bişey yok ama sanırım rüyamda da gördüğüm gibi nasibim bu...
En önemlisi hayırlısı canım...

çok yakışmışsınız birbirinize
görünüşte insan kendini belli eder iyi birine benziyokaydirigubbakcemile5
inşllah nişan resimlerini görmekte nasip olur...
sende pek bi utangaç poz vermişin:kedi:

aslında çekilmeyi istemedim zorlayınca kıramadım, o yüzden öyle çıkmış olabilir...
ıstihare değil canım, bu topicteki kızlar bilirler yazın bir rüya görmüştüm, yüzük takıyordum annemde dua ediyordu, sonbaharda Esra'yı verelim diye, sanırım gerçekleşti...
Ben istihareye yatınca uyuyamıyorum, sadece abdestli yatınca içimden geçiriyorum, Rabbim göster diye ve görüyorum. Bunda da içimden geçirerek yattım ve annesinin bana yeşil beyaz çiçekli bir etek diktiğini gördüm, ablamda yanımda dantel örüyordu, birde inanırmısın canım yazın gördüğüm rüyadaki bluzun aynısı bu rüyada benimkinin üzerindeydi...

Selam kızlar nasılsınız
Cimciiiimmeemmm ben görmedim sizi niye hemen sildin mafoldumben Neyse canım umarım çok mutlu olursun
Lavanta canım hemen ümitsizliğe kapılma çıkmadık candan umut kesilmez yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…