yeni yaşıma kötü bi başlangıç yaptım
dün bütün gün hastanede idim.
müşade altında tutuldum.
neden yaptığımı bilmediğim bir intihar girişimi oldu.
beceriksizlikle sonuçlandı iyikide öyle oldu.
hayat herşeye rağmen güzelmiş onu farkettim.
bide midemin yıkanması için sokulan o boru ve gün boyunca çektiğim eziyet.
en iyisi allahın canı almasını beklemekmiş.
bir musibet bin nasihattan daha iyiymiş.
slm kızlar size daha önce bahsetmiştim ramazandan hatırlarsınız onunla sevgili moduna geçemedik benim sayemde ve bugün konuşmayıda bitirdim olmuyor evemiyorum işte zaman verdim kendime oda bu zamanda bana çok iyi davrandı değer verdiğini belli etti dile getirdi ama ben sevemedim yaa olmuyor işte olmuyor 4x4 lük insan tam erkek ama sorun nee neden aşkı geçti m hoşlanma bile olmuyor..hayırlısı allahtan diyip druyorum başka sığınak başka yardım isticek kimse yok..vardır bildiği
canım zaten illa olsun dediğin zaman ısınamazsın
en başta en azından bi hoşlantı olacakki sonra dahada derinleşsin:teselli:
amaaan yaşın daha kaçki bulursun yaa
elin sümüklü kızları buluyo bizmi bulamicazkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol:allah seni nasıl güldürdün beni valla ben bu hüsnü kuruntumla değil sümü:lepi:klü sidikliler bile bulur ben kalırım..
ne bileyim işte şu 3 gündür ne keyfim var ne huzurum..herşey gözüme batıyor..umudum arada oluyor yaa zaten umudum yok diyorum ama olmassa yaşamak için sebebim olmaz zatende en az mininimumda dibinde şu günlerde...sende durumlar nasıl
Lavantacım biliyosun bende çok umutsuzdum, ama hep Rabbim'e güvendim doğru zamanı bekliyordur diye. Gerçi henüz resmi bişey yok ama sanırım rüyamda da gördüğüm gibi nasibim bu...
En önemlisi hayırlısı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?