- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
he walla kuzu ya buluşalım...spedicimde gelsin çok güzel olurrr opuyorumnanaktan
cumartesi çalışıyomusunuz kızlarrr.... sırnaşık şey
sabah kahvaltısı edelimm şöyle deniz kenarı ayyy nası canım çektiii
hımm.. seni seni demek gün sayıcan heee opuyorumnanaktan bi ara bende yapmıştım kilo vermek için ama unuttum şimdi topikte anlatımı var senin neden olmadı hata mı verio ki
he walla kuzu ya buluşalım...spedicimde gelsin çok güzel olurrr opuyorumnanaktan
cumartesi çalışıyomusunuz kızlarrr.... sırnaşık şey
sabah kahvaltısı edelimm şöyle deniz kenarı ayyy nası canım çektiii
bu ninck daha güzelmiş a.s
Gelirim tabi kızlar neden gelmeyim ama 1-2 gün önceden konuşalım alkisalkisalkis
Bide ben cetvel ekleyemiyorum sinir oldum hata veriyor neden acaba? :1closedeyes:
bebegim ben okuldayım ya ctesi malesef bana uymuyo gecen hafta ektim bu hafta yazılı olcaz ekemicim galiba sırnaşık şey aslında güzel olur ya bi sabah kahvaltısı ama olmadı akşam kahvesi yaparık olma mı
Canım cumartesi 3 haftada bi felan çalışıyorum ama
bu cumartesi yüzük bakmaya gidicez :gitme::gitme:
Aslı ben neden cetvel yapamadım sohbettekinden bakarak yaptım ama hata verdi:1closedeyes:
ya banene yaaaaaaaa ühühühüh bende buluşmak istiyorum sizle
ama ben ank.da oturuyorum tabiii buluşmamaız biraz zor akannehir
cnm sende ist yolun düştügü bi gün haber verirsin buluşuruz yine seni mi kırcaz -tatlicadiarzu-
Aslıcım verdiğin Siteye hemen bakıyorum
Yapamazsam yardım ve yataklık istiyorum =)
Benim işyerin kasımpaşa canım benim olur bi akşam buluşabiliriz.
olur walla bı gun bulusalm aksam ıs cıkısı mesela yarın aksamm nıhauahah kaydirigubbakcemile3 :roflol:
temem yavru yapaamazsan el atarım ben olaya :hulya:
Olur canım bu akşam hakanlayım ama başka bi akşam bana uyar
yeterki işyerinde problem olmasın :bbo::bbo:
bene uymuyor bu aralar :roflol:
Sağol Canım Zor oldu ama başardım işte tahmini bişey bakalımm
Bana uyar canım ama yine yarın öğlen konuşalım yani ben sabahtan olmuycam işyerinde öğlen geldiğimde netleşir
bana uymayabilir cnm aslı sen biliosun kuşum zaten sebebini sipidicim ben gelemem yarın akşam siz takılın bebişler
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Sende ol sana ne zaman uyarki peki sen bi gün söyle sengözlerimebaksanab
bana uymayabilir cnm aslı sen biliosun kuşum zaten sebebini sipidicim ben gelemem yarın akşam siz takılın bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?