- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:roflol: anemoncum ya çok güldüm bu arada sana kısaca merve diyebilirmiyim :roflol:
ya şantaja gerek yok o benden çok istiyo :jeyyar: ama gel görki şu kriz ortamında ertelemek durumundayız. aşkım benim babamla tanışmak için ölüyo ama durumumu düzeltiyim öle geliyim diyo valla öle bekliyoruz :a015:
aaa gel canım inşallah bekleriz ama benim düğün adıyamanda olcak gelebilcenmi :roflol:
hem belki önce sen evlenirsin biz geliriz halay çekeriz belli olmaz
biz zmanı koymustuk ama sevgilimin gurbet işi cıktı seneye 20,06,2010du ama bakalım artık kısmet diyoruz
uyyy ben burayı nasıl göremedım
evlencem amme goca yok ortada bıde mumkunse zengın olsunevde oturam pc hıc ayrılmayım o çalışsın dursun
aynen ya zengin olsun :roflol:uzun boylu postlu olsun azıcık kılıbıkta olsun sözümüzden çıkmasın :lepi:
buraya '' örümcek ağı bağlamışlar '' topiği demke geldim içmden
en başa yasdım kendi adımı..
mezara götürcem karar verdim..
açılmamış paket olarak belki geri yollarlar beni -tatlicadiarzu-
öyle birini bulursan banada haber ver artık kim kaparsaaa :roflol:
nikah burda olcak ona gelirsiniz artık.
yapma ya aslında insan hayatının her döneminde bunu yaşıyo galiba acabalar dolduruyo kafasının içini başkası denk gelirmiydi ya da acaba gerçekten kısmetim bumu falan diye, hayırlısı ya. senin boyun kaçki canım?
yok yok öle birini bulursak klonlayalım hem kavga çıkmaz hemde herkse mutlu olur kocaları sürükleriz artıkın:içelim:
ben herhalde 2009 yazı evlenecekler topic inden buraya transfer olmalıyım senağlama
aslına bakarsanız 4 temmuzda evlenmeyi düşünüyoruz. düğün salonu hazır gelinlik damatlık herşey hazır ama nikah için gün bulamadık. yani bendeee
Bu gidişle evlenemeyeceğim galibaaaa demekten başka bişi gelmiyor aklımaaa senağlama
bu klon işine girersek ticarete de dökeriz kriz miriz dinlemez köşeyi döneriz valla:sm_cool:
aha burayıda batrcak bu ya olm uğursuz ne gezen burdaburaya '' örümcek ağı bağlamışlar '' topiği demke geldim içmden
en başa yasdım kendi adımı..
mezara götürcem karar verdim..
açılmamış paket olarak belki geri yollarlar beni -tatlicadiarzu-
aynen ya zengin olsun :roflol:uzun boylu postlu olsun azıcık kılıbıkta olsun sözümüzden çıkmasın :lepi:
aha burayıda batrcak bu ya olm uğursuz ne gezen burda
ohoo cok şey ıstıyon evde kalın tabe:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?