Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

uyyy ben burayı nasıl göremedım
evlencem amme goca yok ortada bıde mumkunse zengın olsun evde oturam pc hıc ayrılmayım o çalışsın dursun

buraya '' örümcek ağı bağlamışlar '' topiği demke geldim içmden
en başa yasdım kendi adımı..
mezara götürcem karar verdim..
açılmamış paket olarak belki geri yollarlar beni -tatlicadiarzu-

burası da bana uyar sanırım..
5 senemiz dolcak yarın, 6.seneye gircez..
ne nişanlandık ne de sözlendik..
e bir de ben atanmadan evlenmem diyorum..
bu gidişle benim evlenmem de çoooooooooook zor

diyebilirsin cnm oo çok uzaktaymış ama olsun gönlümüz seninle olur...kriz bende de var kısmet krizi şakkıdı hep kısa boylular denk geliyor

biz zmanı koymustuk ama sevgilimin gurbet işi cıktı seneye 20,06,2010du ama bakalım artık kısmet diyoruz

allah kavuştursun uzakta olması çok zordur.ama o kadar ileride değil inş.aksilik çıkmaz hem tüm eksiklerin biter evlenincede rahat edersina.s

ben herhalde 2009 yazı evlenecekler topic inden buraya transfer olmalıyım senağlama
aslına bakarsanız 4 temmuzda evlenmeyi düşünüyoruz. düğün salonu hazır gelinlik damatlık herşey hazır ama nikah için gün bulamadık. yani bendeee
Bu gidişle evlenemeyeceğim galibaaaa demekten başka bişi gelmiyor aklımaaa senağlama

uyyy ben burayı nasıl göremedım
evlencem amme goca yok ortada bıde mumkunse zengın olsun evde oturam pc hıc ayrılmayım o çalışsın dursun

aynen ya zengin olsun :roflol:uzun boylu postlu olsun azıcık kılıbıkta olsun sözümüzden çıkmasın :lepi:

aynen ya zengin olsun :roflol:uzun boylu postlu olsun azıcık kılıbıkta olsun sözümüzden çıkmasın :lepi:

öyle birini bulursan banada haber ver artık kim kaparsaaa :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

nikah burda olcak ona gelirsiniz artık.
yapma ya aslında insan hayatının her döneminde bunu yaşıyo galiba acabalar dolduruyo kafasının içini başkası denk gelirmiydi ya da acaba gerçekten kısmetim bumu falan diye, hayırlısı ya. senin boyun kaçki canım?

1.65 fazla uzun değilim ama herkes benden kısa erkek olarak diyorum benim kuzen 15 yaşında o benden çok daha uzun ben bulamıyorum o büyüyünce nasıl bulcak bakalım..baktım olmadı ilerleyen yaşımakadar evlenemedim kısa mısa idare etcem artık:çok üzgünüm:

bu klon işine girersek ticarete de dökeriz kriz miriz dinlemez köşeyi döneriz valla:sm_cool:

canım ya senin herşey hazırmış bak ne güzel bizde kocayı bırak koca adayı gösterebileceğim kişi bilem yoksenağlama onun için hiç takma kafana bi bakmışız sen topic açmışın evlendim diye..:ecrin_bebek:

bu klon işine girersek ticarete de dökeriz kriz miriz dinlemez köşeyi döneriz valla:sm_cool:

he valla hem zengin oluruz hemde kocaları parmağımızda döndürürüz artık ohh ne güzel olurr..ilan yapıştıralım ilk kim rastlarsa haber versin hemen üretime geçelimsırnaşık şey

aha burayıda batrcak bu ya olm uğursuz ne gezen burda

ohoo cok şey ıstıyon evde kalın tabe:dilcikar:

aha burayıda batrcak bu ya olm uğursuz ne gezen burda

ohoo cok şey ıstıyon evde kalın tabe:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol: napam başka türlü kocayı azıcık lafımdan çıkmasın..sonra burdan derdim var topiğine tranfer olmak istemem kocam şöle böle diyee delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…