Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlar.
Lavantacım birden görünce çok üzüldüm yaa, belkide senin için hayırlısı budur canım üzme kendini bu arada iş bakarsın kendine...
1 aylık süre iste istersen, ben önceden konuştuğumda öyle yapmıştım patronumda kabul etmişti, (gerçi tekrar geri döndüm ama) belki seninkide kabul eder...

Kızlar dün akşam bizimkiler geldiler, ilk başlarda herşey çok güzeldi ama sonra baya gergin bir ortam oluştu.
Kayınvalidem sinirlendi falan, iki tarafı idare etme konusunda bundan sonra fikirlerinize ihtiyacım olacak...

Cimcime mrb canım nasılsın...
daha önce tebrik ettim nasıl gidiyor falan diye sordum ama görmedin sanırım hiç cvp vermeyince dedim acaba yanlış birşeymi sordum veya söyledim
neyse ben tekrar tebrık edıyorum umarım hersey yolundadır lutfen hıc bısey ıcın uzme kendını cekemeyenler cok oluyo bu aralarda... hele bı sozlen oohh dıceksın... sozlenmek muhtesem bı duygu... ne gıyeceksın ayarladınmı tatlım

benımde cok gergın gecmıstı soz oncesı konusma aksamı canım bıde kalabalıktı falan... bu sorunlar hep oluyo evlenene kadar ama hersey unutuluyo canım benım olr bole seyler ıns hayır olsun hersey neden cıktı gergın ortam hayırdır

Merak ediyorum bizimkiler ne yapacak dün Hakan annemle tanıştı.
Problem olabileceğini sanmıyorum umarım yanılmam kızlar ohaoldumsmile

ay canımcım görmedim valla hatta ızmirden döndükten sonra kimse sormadı diye kızmıştım :))
Önceliknen tebrik için saol...
Akşam takı yüzünden sorun çıktı, böyle maddi sorunlar çıkmasından nefret ediyorum.
Amcam takıyı söyleyince kayınvalidem çok sinirlendi baya gerildi, ben mutfaktaydım oradan hissettim yani gerginliği.Aslında hepsi aynı konuyu savunuyor ama aralarında bir iletişimsizlik oluştu, bununda daha önce sakin kafayla oturup konuşmamalarına bağlıyorum.
Ya kızlar bide bişey sorucam, annem ızmiri hiç istemiyor kayınvalidemle çok zorda kalırlarsa ızmire alırız evlrinde otururlar diyor, annemde diyoki baştan ben ızmir konusunun olmayacağını söyledim şimdi neden gündeme geliyorki diyor.(tabi kayınvalideye bişey demiyor bana söylüyor) Evet baştan bu konu konuşuldu, daha doğrusu annem Ethem'le konuştu, zaten oda ızmiri istemiyor, ıstanbulda yaşamayı istiyor. Annem sürekli bu konuyu gündeme getiriyor, bende sürekli Ethem'e baskı yapıyorum oda akşam sinirlendi biraz, annen neden bu kadar takıldı o konuya diye. Annemde annesine bişey sormuyor bana sorduruyor, e herşeyi ben sorarsam yanlış anlaşılmazmıyım, bazı şeyleri büyükler aralarında konuşmalılar değilmi? Bunu anneme anlatamıyorum sen konuş diyorum, hayır sen söyleyeceksin diyor, ben baştan çok konuşan gelin olmak istemiyorum çünkü gerçekten yapım bu değil. Herkes üzerine düşeni söylemeli bilmiyorum haksızmıyım...

canlarım ben dedim ki
-irfan abi beni bu kamera konusu çok rahatsız ediyor.yani niye taktırıyorsunuz anlamadım

-kardeşim yana kahve açıldı.biz kapatınca dükkanın önüne oturuyorlar aile baksa bakamıcak vitrine

-bende deim bişeyler bayağı tamam ama içeri niye taktrıyorsunuz dedim benden mi kaynaklanıyor dedim hani kasadan falan mı şüpheleniyorsunuz dedim

hayır seninle alakası yok dedi

tama anlıyorum şimdi kahveye erkeler gelicek ama benim ciddi düşündüğüm erkek arkadaşım gelip bana takılanları geldiği gibi gönderiri otutturupta çay söyleyecek halim yokya dedim.

ben istemiyorum wc giriyorum rahatsız olurum dedim..

ben taktırıcam kardeşim dedi

bende o zman buraya başka birisini bulalaım dedim..tamam dedi

ama şimdi benim aklıma takıldı sen niye karşı çıktın ki senden beklemezdim dedi şimdi bende senden şüpelendim dedi

şüpheelin ne düşünürseniz düşünün dedim ama kamera olyı sadece kahve ile ilgili değil ki dedim 3 tane dedim gerek yok dedim taktırıcaksanız sadece dışarı taktırın dedim.dedim de dedim ama illa taktırıcakmış ben şimdi nasıl saatleri böyle uygun pazar taili olan evimde hissedeceğim bir iş bulacağım ..çok moralim bozuk ağlamamk için zor tutyoru kendimi annemlere nasıl izah edicem..açmasamıydım konuyu bide ben suçlu oldum benim üzerime yıktı bende şüphelenmeye başladım diyerek..off allahım ama çok kızgınım gerçekten zaten son günlerde gözümde yoktu artık hiç gözüm görmüyor..demekki burdaki ekmeğim bukadarmış hayırlısı..1 aylığını babanneme gitmeyi düşüüyorum azcık değişiklik olsun sıkıldım burdan çünküü..

olurmu bıtanem ızmır donusu bı kac kez yazdım hatta sna ben..
canım sana bısey dıcem ınanmıcaksın benım amcamla kpeder kvalıde arasındada tartısma cıkmıstı takı yuzunden tartısma derken yanı gergınlık oldu aynı sızın gıbı... sonra bız sozlumle tartısmıstık aynı senınkı gıbı.... ızmır ıstanbulda yasama olayıyla ortak yanımızda bızım hangı evde oturacagımızdı sozlumun evı var zaten kvalıdeme 5dk uzaklıkta.daha onceden bana demıslerdıkı bıze daha yakın bı sıteden alalım sankı cok uzakmıs gıbı.ben ve aılemde bıraz uzak olmasından yanaydık evımızın.babam nerde oturacaklar dıye sormustu o aksam.annesıyle babasıda gundeme getırmedı bıda sagolsunlar sozlumun suan kırada olan evınde oturcagımızı soledıler olede olucak tabı ama neymıs efendım o aksam benm babam nıye oyle bı soru sormusmus nıye takılmısmıs o konuya benım sozlum dıyo bunu.bız cok sürtüşme yaşadık o aralar sözlümle.ama suan allaha bın sukur ıyıyız.takı konusu ve dıger maddı kaynaklı seyler aslında bole gergınlıkle olmamalı gerçekten cok zor oluo ben cok kotu olmustum gıdıp ıcerde aglamıstım...amcamda bıraz dengesızlık yapıp sormustu aslında takı olayını.babamdan buyuk amcam bıde hersyee atlama huyu vardırda..ondan kaynaklandı bızımkı bırazda... yanı bole seyler cozum bulur cnm merak etme... hep oluo ve olacakta yani taki evlenene kdr

ah canım benim hayat seni sınıyo belliki, emin ol bunlar en zor dönemlerindir...
Ya lavantam ben senden ayrılmak istemiyorum yaa (
Adamada şaştım doğrusu bu kadar zamandır çalışıyosun yanında, kötü biri olsan muhakkak fire verirdin, henüz insan sarrafı olmayı başaramamış galiba...

Bizimkiler İzmirde kanka gibiydiler :))
Hatta annem çok beğendim kadını dedi, ama burada işler değişti

Hımm bizimkiler daha yüzyüze gelmediler
Geldiklerinde neler olucak bakıcaz artık :1ninca::1ninca:

Lavanta canım bence kamere takmakta haklı yani dışarısı için
mesela bizim katta da var kamera öyle çok rahatsız etmiyorki neden işten çıkacak kadar istemedim tuvalete gidiyorsun ama direk wc önüne olmaz zaten tüm yeri gösterecek yere takıyorlarCADIARZU

PŞŞTTT LAVANTACIM SAKİN OLURMUSUNN.... :mymeka:

ya birinci kuralımız sakin olmak.bak bende kötü bir şekilde tartışarak ayrılmıştım önceki işyerimde.öncelikle ailem ne der diye düşünme.durduk yerde canın sıkıldıda ayrılmadın heralde.geçerli bi sebebin var ki ayrıldın...
patronun senden şüphelenmesi bi kere çok garibime gitti ya..ssk yapmaz şüphelenir ayranı yok içmeye gider kamera taktırır ne kdr dengesiz bir insan bu ya...biraz git babaannende kal canım değişiklik olur senin için.gazeteleri takip et sağa sola haber ver internette ilan sitelerine bak şu işten çıkmadan araştır biraz üyelik aç cv bırak arıyolar mutlaka

Ya aslı bu kadar benzerlik olur yani :))
Okuduklarımı biran ben yazmışım gibi geldi :))
Benimde amcam güya şaka yaptı ama sonuçta herkesin şaka anlayışı farklıdır, kayınvalidemde sinirlenince herkes gerildi.
Onlar gittikten sonra büyük amcamda diyoki, bu kadın çok cadı (benim yanımda söylenecek lafmı bu yaa yapıcı olmak yerine hep yıkıcı olmayı tercih ediyorlar.)
Allah'tan aşkım rahatlattı beni, bizim aramızdaki büyük bir tartışma değildi ama sonuçta oda annesini savunuyo...
Annemde diyoki kadınla karakterlerimiz benziyo, e madem benziyosa neden aynı pencereden bakmak yerine farklı noktalarda buluşuyosunuz?

günaydın canlarımmmmm delikafadulden
canım benim bence hiç canını sıkma hiç kendini üzme sen
patronunla konuşamklada bence en doğrusunu yapmışsın yerimseniben
ayrıca neden bunları dedikten sonra senden şüphelenmiş ben
onu anlamadım sanırım patronun biraz geri kafalı olmalı ayrıca
bencede babaannene git hem değişiklik olur senin için hem kafanı
toplarsın hemde bu arada yeni işlere bakarsın bence sana çok ii gelir opuyorumnanaktan

cimcimeciim ve aslıcıım işallah sizde çok mutlu olursunuz :Saruboceq:
ben hiç sözlenmedim etmedim ama sözde felan böyle
tartışmaların çıkması çok normal gibi geldi bana açıkçası
çünkü iki tarafta sizi düşünerek mutlu oomazınız istiyorlar
ve herşeyin mükemmel olmasını istedikleri için bence böyle
davranıyorlar hiç canını sıkma stres yapma şu sözü atlat bence
nişanda herşey daha da güzel olacktır canım :asigim: opuyorumnanaktan

aslıcım hayaım ben küçük bir ilçede oturuyorum gazetelik ve kariyer.comluk olay yok..burda söylüyorum ya ssk bile yapan azyer var..allahım saa sığındım yarabbim hayırlı bir iş diliyorum..

kızlar ben dün saçlarımı kestirdimmmmm delikafadulden

hemde aynı bu modelll alkisalkisalkis

benim annemde senin annen gibi yaklaşırdı hep olaya ama sonradan düzeldi dünürlerin arası Şeniz
ayyy benim amcamda yaptı aynısını... şaka yapıyım derken k.ka oldu biraz kaydirigubbakcemile3
epey bir benziyoruz seninle tatlısım ya
allah hayır eylesın ınsallah yaa... ee pekı takı meselesı bı sekılde tatlıya baglandımı bilmiyorumkismile
soz bu hftasonu dmı kesın , ctesımı pazarmı?
ne gıyceksn tatlım ayy bende heyecanlandım ya kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile

aslıcım hayaım ben küçük bir ilçede oturuyorum gazetelik ve kariyer.comluk olay yok..burda söylüyorum ya ssk bile yapan azyer var..allahım saa sığındım yarabbim hayırlı bir iş diliyorum..

allah büyük canım olur inşallah hayırlı bi yer...:Saruboceq: :Saruboceq:

seçilcim inşallah hep beraber mutlu oluruz...
mutluluk sadece aşk değil... çünkü oda bitebiliyo...
ama anne baba sevgisi ... işyerindeki huzur.... gerçek dostlar bunlar en büyük mutluluklar bence...
sen eminim bi gün gerçekten çok mutlu olucaksın ne mertler gördük bebeğim biz
sen en güzel aşklara layıksın çok güzel bi yüreğin var senin
sakın ha üzme kendini hiç bişey için
saç modelinde çok hoş canım gülegüle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…