kızlar buarada ben sabah ilk kış kazamı yaptım ve düştüm allahtan kimse görmedişakkıdı
günaydın canlarım nasılsınız
miss hülya arkadaşım hoşgeldin öncelikle burda çok rahatlarsın emin ol burdaki arkadaşlık öyle birşey hiç kimseye bişey söylemene gerek yok çevrende sanalda olsa hepsi gönülden..
senin meselne gelince allah hayırlısını nasip etsin bu olay benimde başımdan geçti biz sunni sevdiğim ise aleviydi çok güzel çok değerli zamanlarım hatta saniyerlim onunla geçti onun sevgisinden okadar eminimki halada eminim..zamanında bende o yollardan geçtim ama benim ailem değil sülalem öğrendi herkes olmaz dedi annem çok iyi biri olduğunu biliyordu ayy keşke böyle bi terslik olmasın diye bile söyledi ama ne fayda ben n kadar zorluk çekicemi gözüm önüne gtirdim inanç farklılıklar gelenek ve görenekler inanç ve aile baskı bu ilişkiyi zaten yıpratırdı ve çocuk olduğunda düşünsene her aile çocuğu bi oraya bi buraya ikileme sokacaklardı.ağlayarak ayrıldık ama o hala benimkalbimin en derin yerinde her tlfda konuşumuzda kaçırırayım seni diyor bense aileme arkamı dönemem diye red ediyorum o bana hak veriyor
inançlar gelenke ve görenekler ne kadar önemli değil dense de önemli bir faktör bence ,şu anda sorun olmayabilir ama evlendikten sonra bunlar hep sorun teşkil edecektir ,bazı noktalarda hayata bakış açılarınızı inançlar belirlediği için ayrılıklara düşebilir ve anlaşmazlığa sürüklenebilirsiniz ,kaçma olayına gelince bence hiç böyle bir şeye yeltenme derim ,kaçıp da mutlu olanı hiç görmedim ,daha mantıklı olunması taraftarıyyım ,insanlar herşeyi göze alarak kaçıyorlar ,herşeyi göze aldıkları için de karşılarındaki insandan çok şey bekiyor ama ben senin için herşeyden vazgeçtim diyerek hep beklentileri farklı oluyor bu da evlilikten beklenti ile bütünleşmeyince sorunlar çok daha fazla büyüyor ilerliyor ,aileni karşına alma derim sen yine de ailenin desteiğini alarak bu tip işlere girişmelisin ileride bunun faydasını çok göreceksin ama ailenden de destek almadan bu yola çıkarsan çok çabuk yorulursun bu sefer de sana destek olan biri çıkmaz ve ortada kalakalırsın başına bir şey gelirse
bu arada günaydın
günaydın kuzularımmmmm soğuk bir ankara sabahından herkese merhaba
raporumu veriyorum maalesef hala ank.ya kar yağmadııııı :1no2: senağlama
yağsa da kurtulsak ,yoksa kemiklerim etlerime yapıştı donmak üzere kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?