Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

geçmiş olsun lavantacıım offffff yaaaaaaa ank. baya soğuk ama
hala kar mar yağdığı yookk ya offfffff offfffffffffffffffffffffffffffffff

canım baklanlardan geliyoryaaa sizede gelir yavaş yavaşş ...saolun canlarımm

yaa kızlar sizce bende reflü olma ihtimali yüzde kaçtır??

dün akşam söylemesi ayıp 1 kase mercimek çorbası 1 tane gözleme yedim içim yandı yandı tutuştu bikaç bardak su içtim gece old yattım midemden uyuyamadım bi yandı bi bulandı bi hoşştu bugünde sabahtan bişey yoktu ama öylen yemek yedim daha doğrusu benim öğl emeğim bizimkinlerin kahvaltısına denk geliyor bede onlarla oturdum ettim kahvaltımı geçikmeli olarak ve midem yandı yine su içmek geliyor hep ee hep su içincede busefer fazlka su içmekten duyduğum rahatsızlık anlamadım yaa

canım reflü mide asidinin mideden soluk boruzuna doğru yukarı çıkmasıdır senin bahsettiğin şey reflü değil gastrit ya da ülsere olabilir bence bunu anlamanın en iyi yolu mide doktoruna gidip endoskopiye girmektir...tabii bu şikayetlerin eğer bir ay boyunca sürekli devam ederse mutlaka gşt derim doktora kaydirigubbakcemile ama işallah bişeyin yoktur cnm

ayy cnm inşallah yoktur bakalım hisseedilir derece pek bugün bişey yok belki üşümekten kaynaklanıyordur...

Benim ailem karsi cikiyor ama sulalemle ilgili senin gibi bir problem yasamiyorum benim en buyuk sorunum annem ve babam, din ve inanc veyada gelenek konusunda tutucu aileler degiliz ne bizimkiler nede sevdigiminkiler oruc tutmayiz, namaz kilmayiz, bayramlar desen her hangi bir gunden farki olmaz ama Allah inanci ve sevgi saygisi yuregimizdedir, ben boyle bir ortamda buyudum sevdigimde oyle. Mesela sevdigimin tarafi cok tutucu olsa ve benimkiler olmasa o zaman belki cok buyuk sorunlar yasariz diye dusunuyoruz veyada tam tersi ama oyle bir durumda yok. Ailemden birisi sevgilisinin alevi olmasina ragmen baska sebeplerden dolayi severek ayrildi simdi her ikiside iki taraftan hayatlarini kurdular baska insanlarla evlenerek ve cocuklarida var suan 20 belkide 30 yil gecmistir bu olayin uzerinden ama hala birbirlerini gorduklerinde keske diyorlar buna bende sahidim hatta arada cocuklarimiz olmasa belki diyorlar, boyle bir hataya dusmek istemiyorum gecerli bir sebebim yok sevdigimden vazgecmem icin ben acimi ve askimi icime gomupte yasamak, yaslanmak istemiyorum hayatim boyunca keske demek istemiyorum, sulaleye veyada cevreye gelince onlar daima konusucak veyada sorun cikardicak birseyler bulurlar kimse kendi kusurunu sorununu gormez ama baskalarinada laf yetistirmekten geri kalmaz, bilmiyorum ama ben boyle dusunuyorum.

bende diyorum ki birbirinizden eminseniz sevginize sahip çıkın.
aileler çocuk olunca yumuşar.
bundan 5 yıl önce alevi olursa olmaz diyen ben değiştim,ailemi değiştirdim.

Dusuncelerine hak veriyorum, cunku gercek ve yasanmis seyler bunlar etrafimizdan duyarak veyada gorerek biliyorum ama herkesin hikayesi farklidir, ben evden ayrilmayi dusunuyorum derken sevdigime kacmaktan bahsetmiyordum ben evlenmedikce sevdigimle birlikte ayni cati altinda kalmam. Benim kast ettigim sey suydu, evden ayrilirsam sevdigime gitmem haberi olur ama onun evine gitmem ama dusuncelerime ve yaptigim her hangi birseye saygi duymayan ve beni anlamaya caba sarf etmeyen ailemlede kalamam, kendi yolumu cizerim. Ve aradan belki 1 ay belki 1 yil gectikten sonra sevdigimle hayatimi birlestiririm ve o zaman birlikte yasariz.

Bu arada ailemle gergin anlar yasamamin sebebi sadece bu iliski degil, ailem hep elestirmistir beni bu is secimimde olsun, arkadas secimimde olsun veyada okul secimimde olsun, ben onlarin istedigi gibi biri olmak istemedim onlarda beni oldugum gibi kabullenmek istemedi ama bu son olay aramizdaki gerginligi dahada yukseltti

günaydınn kızlar

nasılsın corelcimmm

dışarıdaa lapa lapa karr varrr =)

hülyacım sen ailenin durumunu neler hissettiğini daha iyi biliyorsun sen nasıl bilirsen öyle yapmalısın pişman bile olsan istediğini yaptığı için pişmanlığın geçmez ama aklın başka bi seçenekte kalmamış olur..hakkında hayırlısı olsun..

günaydın kuzularımmmmm soğuk bir ankara sabahından herkese merhaba
raporumu veriyorum maalesef hala ank.ya kar yağmadııııı :1no2: senağlama

seçilcim ankaraya yağmasın yaa tekelciler var yazık onlara =(

ve allah dışarda kalanların yar ve ardımcısı olsun gerçekten türkiye donuyor

canım amaaaaa ank. gerçekten çok soğuk ayaz var dışarda ama kar yağmadıı için bu kadar soğuk eğer kar yağarsa hava yumuşayacaktır her sene bu böyle olur canım o yüzden kar yağsın bu soğuktan kurtulalımmmmmmmmmmmmmmmm salakcinni

günaydın kuzularımmmmm soğuk bir ankara sabahından herkese merhaba
raporumu veriyorum maalesef hala ank.ya kar yağmadııııı :1no2: senağlama

yağsa da kurtulsak ,yoksa kemiklerim etlerime yapıştı donmak üzere kötükedihüsokötükedihüso

evet ankarada o içli tablo hala devam ediyor.
insanllar bu ayazda hakları için eziyet çekiyor.
kul hakkı yemenin haram olduğunu hatırlatmalı birileri yönetenlere.

iyiyim lavanta
burda da kar devam ediyor.
ama hava yumuşadı dünkü gibi ayaz değil.

yağsa da kurtulsak ,yoksa kemiklerim etlerime yapıştı donmak üzere kötükedihüsokötükedihüso

aynennn yaaaaaaaaaa haketten dışarda ii ayaz var allah herkesin yardımcısı olsun...dayımlar antalyadan yaz başında gelmişlerdi
1 ay önce dayım bana ank. fazla soğuk değilmiş antalya buradan daha soğuk deme gafletinde bulundu bende bu sabah hadi dayı kararını ver antalyamı daha soğuk burasımı dedim oda bana ben böyle soğuk görmedim yaaaaaaa ant haketten çok sıcakmış dedi... salakcinni delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey naniknanik

kızlar yazın gelmesini istiyorum özledim yaaa tamam kar yağdı 2 gün yeter..kalın kalım giyimekten nefret ediyorum zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…