Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

anna o lost varyaa çok bağımlılık yapıyo işyerinde izliyodum bende baktım kotoo gidiyo 3.sezon 12 bölümde kaldımm

evet ya lostkolik oldum resmen bırakamıyorum kaydirigubbakcemile3
5. sezondayım
bu arada benim doğum günümde 17 sinde az kaldı yanii :teytey:

ben kaç sayfa okudum biliyomusun bulmak için doğum gününü yazdıydın ya hatırlayamadım da en sonunda yazayım dedim ne hediye bi öpücük tamam :jeyyar:

aa bendeniz seninde az kalmış doğumgününe.. ne oluyo merak ettim onlar gerçekten kurtuluyomu

aa bendeniz seninde az kalmış doğumgününe.. ne oluyo merak ettim onlar gerçekten kurtuluyomu

bir kısmı kurtuluyor .ada da kalanlarda var. kurtulanlar geri dönecek adaya. anlayacağın işler baya karışık. anlatamam izlemen lazım delikafadulden

günaydınn şekerlerr bugün nasılsınız bakalım yine dışarıda çok güzel hava var....melikecim sen başladın mı cnm ben başlayamadım:tomato:dün kapıda kaldık onu aç yemek yap yemek ye derken unuttum gitti ama maydonoz suyunu sürdüm bide buz kalıbı yapmıştım onuda sürdüm sabahleyin kalkıncada sürdüm yeni olan lekelerimin kenarları kabuklu gibiydi aynaya baktığımda falan az görünüyodu inş.bakalım iyi gelicek gibii:dance:

corel bayağı olmuş kız helal olsun ben 13 gün dayanamazdım ama sen azimlisin imreniyorum sana yarısını bana yolla sabrın azmin

keşke buranın müptelası olsaydım
evlendikte ne oldu koca bi hiç...
aklınız varsa evlenmeyinnn.
bekarlık sultanlıktırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…