Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evet cnm bende kk daydım ama topiğe uğramadım kimse yok diye melike yok corel yok sen yoktun müjdeci geldi gitti böcük vardı ama hiç laf atmadıımirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3böcük demesek hiçç bakmıcan bile cnm bendeniz ne güzel kız vermisindir bi kaç gr kaydirigubbakcemile37 de iş çıkısı bende yürücem otur otur morardı ya hem azcık yağ yakem

kızlar ya ben f5 e bassamda sizin yazdıklarınızı göremiyorum çıkmadan bide bu puanlar varya ne yaparsak o çoğalır ya dünya mesaj yazdım vere vere +4 puna verdi küstüm siteye kaydirigubbakcemile3

+4 mu verdı sıte
olm onu sıte deıl şahıs verır şölekı
usttekı kullanıcı panelıne tıkla kım vermıs sana puan bak ayrıca onun adı rep annem ama normalde sakın rep ver bana deme yasak
sonracıma ordakı terazı varya ona tıkla yazı cıkıyo eksı vermek ıstersen yanı fıkrıne uygun deılse alttakı yorumunuza katılmıyo mu sec bosluğa yaz ama bence kımseye verme sonunda dayak yen:roflol: puan vermk ıstersen yanı rep terazıye tıkla bosluğa bıseyler yaz yola

merhaba kızlar:CüvCüv: bu başlığı açan arkadaşın ilk yazdığı msjı okudum 20 yaşındayım yaşım geldi demiş:1shok: ben ise 19 yaşındayım 20 den gün alıyorum ama hala okuma derdindeyim alla sen ne evlenmeyi 25-26 yaş bile çok erken olmasada erken gibişakkıdı boşver cnm sen hayatını yoluna koymayı çalış koca herzaman bulunur bu benim nacizane fikrim:lepi:

saol cnm

hımm ok kalsın o zman yavrum sitede dolaşıyoz ama anca keşfetmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3saol bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…