evet tatlım
ay ayaklarımın bağı çözüldü korkudan tam iğne vurucak bana 5 dk verin dedim baktım geçmiyo korku vurun iğneyi dedim
katır dozunda idi sanırım hiç hissetmedim :1shok:
perşembede diğerini çektiricem . P.tesi yapılmaya başlancak dişler gamyoncuiremsu
sanada geçmiş olsun tatlım
koşa koşa gitmesem bile gitmemek için mazeret aramam mirmirmirmir çocuk gibiyim bu konuda kaydirigubbakcemileteşekkürler canım
artık dişçiye korkmadan koşa koşa gidersin kaydirigubbakcemile3
çektir anam çektir. Ama şekerim yakışıklı bir doktor bul hem canın acısa bile hissetmezsin... Belki bi yakınlaşma olur kısshihoyyyt
tüh bee ülen her sabah bakıyom topice belki birileri bişeyler bulmuştur hareketlenme olur diye ama yok... Yoldan geçeni çevircem yakında.
Selam kızlarrr
Uzun süredir yoktum nasılsınız bakalımmm
iyiyiz tatlım sen nasılsın ???birilerinin gelip bizi keşfetmesini bekliyoruzŞenizkaydirigubbakcemile3
ay sabahtan beri o tpic senin bu topic benim dolaşıyorum. Ya iş yerinde doğru düzgün çalışmıyorum iş yok çünkü. Bana boşunamı maaş veriyorlar acaba
Canım neden öyle düşünüyorsun ki iş yok diyorsunyerimseniben
ay sabahtan beri o tpic senin bu topic benim dolaşıyorum. Ya iş yerinde doğru düzgün çalışmıyorum iş yok çünkü. Bana boşunamı maaş veriyorlar acaba
İyiyim diyim iyi oluyum canım yaayerimseniben
Sen nasılsınnnŞeniz
üşüyorum çok burası çok soğuk bende cimcime gibi o tobik senin bu tobik benim dolaşıyorum..:roflol:
Yokta işte ne bilem. Psikolojik olarak alışmamışız rahatlığa böle oluyor
üşüyorum çok burası çok soğuk bende cimcime gibi o tobik senin bu tobik benim dolaşıyorum..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?