Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

çektir anam çektir. Ama şekerim yakışıklı bir doktor bul hem canın acısa bile hissetmezsin... Belki bi yakınlaşma olur kısshihoyyyt

teşekkürler canım
artık dişçiye korkmadan koşa koşa gidersin kaydirigubbakcemile3
koşa koşa gitmesem bile gitmemek için mazeret aramam mirmirmirmir çocuk gibiyim bu konuda kaydirigubbakcemile
çektir anam çektir. Ama şekerim yakışıklı bir doktor bul hem canın acısa bile hissetmezsin... Belki bi yakınlaşma olur kısshihoyyyt

yok yakışıklı deel hemide evli mirmirmirmir
aşk konusunuda umursamıyom artık ben istedikçe olmi
olucaksa olur diye avutuyorum kendimi-tatlicadiarzu-

tüh bee ülen her sabah bakıyom topice belki birileri bişeyler bulmuştur hareketlenme olur diye ama yok... Yoldan geçeni çevircem yakında.

tüh bee ülen her sabah bakıyom topice belki birileri bişeyler bulmuştur hareketlenme olur diye ama yok... Yoldan geçeni çevircem yakında.

ilahi cimcimecimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız kriz var bilmiyin mi sen kaydirigubbakcemile3daha sezon açılmadı yaz iyice gelsin buluruz buluruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3artık bende mevsimsel umut ediyorum önceden her düğündü şimdi her yaz olarak değiştiriyorum ..bulana kadar devammm

corelcim geçmiş olsun tatlım atlatmıssın hayırlısı ile memnun kalırsın inş...

Selam kızlarrr
Uzun süredir yoktum nasılsınız bakalımmm

ay sabahtan beri o tpic senin bu topic benim dolaşıyorum. Ya iş yerinde doğru düzgün çalışmıyorum iş yok çünkü. Bana boşunamı maaş veriyorlar acaba

ay sabahtan beri o tpic senin bu topic benim dolaşıyorum. Ya iş yerinde doğru düzgün çalışmıyorum iş yok çünkü. Bana boşunamı maaş veriyorlar acaba

Canım neden öyle düşünüyorsun ki iş yok diyorsunyerimseniben

saatlerini oraya bağlaman bile aldığın maaşı hak etmene sebeptir!
İş varda sen mi yapmıyosun tatlım
aaa böle şeyleri takma.

cimcimecim aynen bende iş yok oturup duruyorum çizim falan oluyo arada onlarda çabuk gidiyo müşteri gelirse ilgileniyorum ama gün geliyo ne kimse geliyo ne tlf çalıyor..ama öyle düşünme ilk işe girdiğimde buraya bende düşündüm haketmiyorum diye ama ben zamanımı buraya harcıyorum tabikide hakediyorum ve sende hakediyosun rahatına bak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…