Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

güle gülee bendenizz..
sinemcim ben başka topiklerde fink atıyorum bakıyorum kimler ne yaptın ne konuşmuş diyee ve çok uykum geldii yaaff uyucam şimdiii

seçil cimcimee yok yaa nerelerde çok yoğun sanırım bide hep oturuyorum haketmiyorum diyoo

hoşgeldin canım haklısın merve bak saat 3 oldu neredyse cimcime hala yok ortalarda mirmirmirmir

Walla benimde makyajsız yüzümün çok güzel olduğunu söylerler ama ben kendimi iki halimide beğeniyorum ama makyajlı müthiş oluorum bence sengözlerimebaksanab

ben güzel değilim açıkcası makyajlıda güzel olmuyorum..ben kendimi güzel hissettiğim zaman güzel oluyorum.

yan taraf değil mi cnm pek konuşmayı verirdin bende çok çektim dişten insanı piskolojisi alt üst oluyorr

yok canım öndeler delikafadulden
ben ve konuşmamak delikafadulden
haftaya perşembeye kadar pek bi yere gitmicem demektir bu.
daha doğrusu yapım bitene kadar senağlama
kaydirigubbakcemile3

yok ben ınadıma koydum aslında
makyaksız yazıyo hala mılletı kandrmayı çalışıp makyajlı koymuşlar bende koydum doğal hallerımı :dilcikar: gözlerı gonullerı acıldı

hadii geçmiş olsun canm bende çok çektim dişten 3 defa 20 lik den ameliyat oldum 2 defa da kanal tedavisi yaptırdım felan aman allah kolaylık versin sana....

Son düzenleme:
yok ben ınadıma koydum aslında
makyaksız yazıyo hala mılletı kandrmayı çalışıp makyajlı koymuşlar bende koydum doğal hallerımı :dilcikar: gözlerı gonullerı acıldı

evet baktım hamileyim makyaj yok filan diyo ama gözlerinin üzerine sürmüş siyah kalem mi farmı dudağındada ruj makyaj yok diyo iyi yapmıssın vallaa çok ta güzelsin özellikle makyaj yapıp yok diyenlereden 10000000 kat güzelsinnenayi yerine koyuyorlar insanlarııÇok üzgünüm çoook

hadii geçmiş olsun canm bende çok çektim dişten 3 defa 20 lik den ameliyat oldum 2 defa da kanal tedavisi yaptırdım felan aman allah kolaylık versin sana....

cok gecmıs olsun zaten gecmıste sanırsamkaydirigubbakcemile3ama zor olsa gerek benım hıc ayrımadı:1shok: 20lıklerım :tahtaya vuran smılı:

he yaa bıde benden sonrakı eklemış az makyajlı dıe masallah az olan oysa
ben hıc sevmem doğal olmak cok hoş ne zmnkı gözume rımel sürsem gözum yasarır yada toz kaçar berbat olur -tatlicadiarzu-
Şeniz ayrıca tskler

diş çekimi bittide eziyet bitmedi kaydirigubbakcemile3
sanırım 15 gün felan sürecek, porselenler takılana kadar kaydirigubbakcemile3
ay ninelere benziyo bu halim kaydirigubbakcemile3

hakketen o kızın makyajlı hali oysa artık bilemem yanii neyse.... bende bigün çekiim bari bi fotomuda bende koyiim millet makyajsız güzellik nedir görsün beeee bunlarınki sadece boyamacılık :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…