valla canım..
ne kadar prolaktinle zamanında savaşlar yaşasak da,, eğer sezeryanla doğum yaparsan sütün ilk iki gün gelmiyor..
benim sütüm 3. gün geldi.. ve bensuyu 2 gün kuru kuru emzirdiğim için, şuan göğüs uçlarım yara içinde,, geçen gün ağlayarak emzirdim yavrumu , o kadar acıyolar ki anlatamam, hiç bir krem fayda etmiyo,, resmen kan akıyo okadar söliyim.. kabuk bağladı kanayan yerler..
3. gün birden sütüm geldi ve sanki gözüslerim patlıcak giib oldu, taş kesildi resmen, kolumu kaldıramadım düşün o kadar acıdı.. şimdi yavaş yavaş yumuşamaya başladı ama uçlar desen daha halen felaket..
eğer sezeryan istiyorsan buna hazırlıklı ol derim..
acıdan dişlerimi sıkarak emiziryorum yavrumu... yeter ki o doysun, o mutlu olsun diye..
annelik çok değişik bir şeymiş canım...
insan bir tek onu düşünüyor..
valla canım..
ne kadar prolaktinle zamanında savaşlar yaşasak da,, eğer sezeryanla doğum yaparsan sütün ilk iki gün gelmiyor..
benim sütüm 3. gün geldi.. ve bensuyu 2 gün kuru kuru emzirdiğim için, şuan göğüs uçlarım yara içinde,, geçen gün ağlayarak emzirdim yavrumu , o kadar acıyolar ki anlatamam, hiç bir krem fayda etmiyo,, resmen kan akıyo okadar söliyim.. kabuk bağladı kanayan yerler..
3. gün birden sütüm geldi ve sanki gözüslerim patlıcak giib oldu, taş kesildi resmen, kolumu kaldıramadım düşün o kadar acıdı.. şimdi yavaş yavaş yumuşamaya başladı ama uçlar desen daha halen felaket..
acıdan dişlerimi sıkarak emiziryorum yavrumu... yeter ki o doysun, o mutlu olsun diye..
valla canım..
merhaba kızlar.
cuma günü kızımın ameliyatı gerçekleşti. çok şükür sağsalim çıktı. ameliyatıda güzel geçmiş.zor günler geçiriyoruz. kolları bağlı ağrı kesici ilaçları var. baya süzüldü kızım. şuan için pansumanlarımız devam ediyo. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
merhaba kızlar.
cuma günü kızımın ameliyatı gerçekleşti. çok şükür sağsalim çıktı. ameliyatıda güzel geçmiş.zor günler geçiriyoruz. kolları bağlı ağrı kesici ilaçları var. baya süzüldü kızım. şuan için pansumanlarımız devam ediyo. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
teşekkür ederim cnm. bu ilk ameliyatımız cnm ikincisde 1.5 yaşında olucak damakdan oda. onuda inşallah atlatırız.ve kızım sağlığına kavuşur inşallah.canım çok çok çok gelmiş geçmiş olsun...
Allah bir daha aynı günleri yaşatmasın size...
acil şifalar diliyorumm...
gör bak kızın hemen toparlıycak kendisini.. üzmüycek bir daha sizi..
tatlım geçmiş olsun YÜCE RABBİM acil şifalar versin görürsün en kısa zamanda toparlanacak güzel kızın kendine ii bak moralini de bozma unutma onun sana ihtiyacı var öpüyorum
kızlar nerdesiniz.. hiç mi uğrayan yok topiğeeee
Kızlar nerdesiniz yahu neden kimse yok?hani muhabbet topiğimizdi burasıD
tatlım doremi bebişi ile ilgileniyordur esmamemo bıcırığı ameliyat olduğu için giremiyordur bende fazla giremiyorum bel ve sırt ağrım var o nedenle kimse uğramıyor topiğe muhabbet değil suskunlar topiğine döndü burası sen nasılsın nasıl gidiyor
oh be sonunda ses veren cıktı...:))sevindirdin beni anemone..dediğin gibidir muhakkak aman başka bi sıkıntı olmasında ..bende bildiğin gibi canım bıraktığınız yerde duruyorum ne bir ileri ne geri...perşembe doktora gidicem.sanırım klomenmi ne ona başlıcaz sanırım tahmin sadece...faydası olur umarım.senin ne kadar kaldı..allah yardımcın olsun canım..olumunekankayizsmile
bizim 1.5 ayımız kaldı allah ın izniyle
ben uzun süre kullandım klomen . Yalnız kullanırken dikkat et uzun süre üst üste kullanınca kiste yol açabiliyor kullandıktan sonra yumurtalıklarını kontrol ettir ultrasonla inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin sende bizze kendne ii bak
evet canım ya.bende zaten pco var bu ilacında kist yapma olasılığı varmış.gerçi ilacın yaptıklarının gebeliği engelleyeceği bi durum olmuyomuş diye duymuşdum ama kist kistdir dimi.:) peki ya sen klomen kullanırken mi hamile kaldın.?
bu arada bayağı az bir zamanınız kalmış.İnşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına...ssevgiyle kal
canım ben klomen kullanırken hamile kalmadım 7- 8 kutu klomen kullandım ama işe yaramadı bende maalesef ama klomen kullanırken hamile kalanlar var ben tam tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hamile kaldığımı öğrendim merak etme herkezde kist yapacak diye birşey yok üst üstte klomen kullanınca kist olma şansı yüksek ama kist çabuk geçiyor sadece 1 ay bebiş erteleniyor çünkü kisti yok etmek için gebelik önleyici hap kullanılıyor herşey için hayırlısı eminim sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşacaksın buna inanıyorum sende inan emin ol kafana taktıkça oluşmuyor gebelik kendiliğinden gelecek merak etme yeterki fazla kafana takmamaya çalış kendine iyi bak
kızlar ben geldim..
pc bozuktu ne zamandır.. ondan giremedim kk ya..
kafayı yedim resmen
neyse nasılsınız bakalım.. ne var ne yok. anemone doğurdun mu ne kadarın kaldı. Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin..
kızım 2,5 aylık oldu, çok yaramaz ama bi o kadarda çok tatlı bir kızım var.. beni artık tanıyor, arkamdan bakıyor.. bayılıyorum o hallerine:) canım kızım benim.
Allah sizlere de nasip etsin böyle güzel duygular inşaalahhhhhhh..
öptüm..
iyi olmana sevindim ALLAH İZİN VERİRSE mayısın ilk haftası sezeryan olacak bakalım hayırlısı heyecan dorukta anlayacağın hazırlıklarla uğraşıyorum onu içimde hissetmek anlatılmayacak bir uygu kucağıma aldığımda nasıl olur düşünemiyorum bile yüce RABBİM herkeze yaşatsın bu duyuyu pancuben doğum yaptı çok tatlı bi kızı var maaşallah
kendine ve kızına ii bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?