burasıda bizim muhabbet topiğimiz olsunn.. Haydi dalın içeri :)

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Son düzenleme:
iyiki doğdun doremiii iyiki doğdun doremi iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun doremiii.seneye bebişinle hemen hemen aynı dönemde kutlacaksın doğum gununu bu sene tek olarak kutlacacağın son doğum gunu.seneye artık tam bir çekirdek aileolacaksınız.mutluluklar.......

DoĞum gÜnÜn kutlu olsun doremı aılenle bırlıkte nıce saĞlıklı uzuuun yılar geÇırısın ınŞallah

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı seneler

doğum günü kutlu olsun doremi. ,
Ailenle beraber hep mutlu ol. nice senelere....

DoĞum gÜnÜn kutlu olsun doremİ aİlenle bİrlİkte nİce saĞlıklı uzuuun yılar geÇİrİsİn İnŞallah

ayyyy kızlar çok teşekkür ederimmm..
çok ama çok saolun :))
çok güzel bir doğum günü geçirdim..
hayatım boyunca unutamıyacağım bir doğum günüydü :) :asigim:

kızlar nerdesiniz yaaa...
cuma günü sezeryana giriyorum Allah nasip ederse..
dualrınızı eksik etmeyin bizden noluurrrrrrrr

kızlar nerdesiniz yaaa...
cuma günü sezeryana giriyorum Allah nasip ederse..
dualrınızı eksik etmeyin bizden noluurrrrrrrr

canım sağ-salim bebeğini kucağına alırsın inşallah.ne güzel bi günde doğum yapıyosun.Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

önü çeken bebiş geldi doremi gözün aydın ALLAH analı babalı sağlıcakla büyümesini nasip etsin

doremicim şimdi meleğin kucağındadır.umarım sağlığı iyidir.
güzel haberlerini bekliyoruz.
benim kızımda cuma günü bi aksilik çıkmazsa ameliyat olucak.dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.sağlıcakla kalın.

kızlar...
çok şükür bebeğimi kucağıma aldım..
Allah en yakın zamanda sizlere de göstersin inşallah :)))
müthiş bir duygu buuu :))))
kızım çok tatlı maaşaahhhh :))))))))

kızlar...

ah canım maşallah.Allah analı babalı buyutsun.inşallah dediğin gibi olur bizim içinde

kızlar...

ALLAH analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde mutlu uzun ömürlü yaşasın
gözün aydın darısı bizlere mis gibi kokuyordur şimdi o

kızlar...

Canım çok sevindim gözünüz aydın.Allah Sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin canım darısı bize inşallah :Saruboceq:

Canım çok sevindim gözünüz aydın.Allah Sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin canım darısı bize inşallah :Saruboceq:

ALLAH analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde mutlu uzun ömürlü yaşasın
gözün aydın darısı bizlere mis gibi kokuyordur şimdi o

ah canım maşallah.Allah analı babalı buyutsun.inşallah dediğin gibi olur bizim içinde

çok saolun kızlar...

kızımın ismi BENSU oldu..
cuma sabahı 10 da sezeryanla dünyaya geldi. 3,500 kilo 50 cm..
ilk gün felaket bir acı vardı ama ameliyattan çıktıktan 2-3 saat sonra ağrı kesicilerle dayanılabilecek kıvama geldi :) 2. günü daha iyi toparlandım.. merak etmeyin sezeryanın 1. günü çok zor.. 2. gününden sonra gayet rahat geçiyor.. sadece daha yavaş yürüyorsunuz, daha ağır hareket ediyorsunuz.. oturup kalkmanız daha ağır oluyor.. dediğim gibi 1. günü felaket :)
2 gece hastane de kaldık.
pazar sabahı evimize geldik..
günden güne daha toparlanıyorum çok şükür..
kızım çok tatlı teyzeleriii ... doyamıyorum bakmaya
bizden haberler bu kadar..
sizler nasılsınız..

Son düzenleme:

adıyla yaşasın prensesin
maaşallah kızına şimdi daha fazla mutlu olman kafana hiçbirşey takmaman gerek sütümüz kesilmesin
hangi anne doyarki yavrusuna sen atlattın darısı bizlere inşallah

biz iyiyiz sağlığımız yerinde çok şükür ara ara oğluş beni üzsede keyfimiz yerinde
hadi bakalım tecrübelerini paylaş bizimlede bizde neler yaşayacağımızı bilelim :)

canım benim Allah sağlıkla mutlulukla huzurla bebeğini buyutmek nasip etsin.çok çok çok sevindim.umarım tez zamanda dahada iyi olursun.ben bildiğin gibi aynen devam ...hiiiiiççç birrrr deiğişklik yok.sırnaşık şey

valla canım..
ne kadar prolaktinle zamanında savaşlar yaşasak da,, eğer sezeryanla doğum yaparsan sütün ilk iki gün gelmiyor..
benim sütüm 3. gün geldi.. ve bensuyu 2 gün kuru kuru emzirdiğim için, şuan göğüs uçlarım yara içinde,, geçen gün ağlayarak emzirdim yavrumu , o kadar acıyolar ki anlatamam, hiç bir krem fayda etmiyo,, resmen kan akıyo okadar söliyim.. kabuk bağladı kanayan yerler..
3. gün birden sütüm geldi ve sanki gözüslerim patlıcak giib oldu, taş kesildi resmen, kolumu kaldıramadım düşün o kadar acıdı.. şimdi yavaş yavaş yumuşamaya başladı ama uçlar desen daha halen felaket..
eğer sezeryan istiyorsan buna hazırlıklı ol derim..
acıdan dişlerimi sıkarak emiziryorum yavrumu... yeter ki o doysun, o mutlu olsun diye..
annelik çok değişik bir şeymiş canım...
insan bir tek onu düşünüyor..

çok saol canım
darısı en yakın zamanda senin başına olur inşaallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…