burasıda bizim muhabbet topiğimiz olsunn.. Haydi dalın içeri :)

oğluşum iyi ALLAH A şükür
sen nasılsın cadı nasıl

maaşaallah oğluna...
bizimkide iyi çok şükür...
dün kontroldeydik.. 2900 olmuş.. şaşırdık.. doktor tombul olucak dedi bakalım görücez Allah nasip ederse..
2 şubatta doğum şeklim ve tarihim belli olucak.. az kaldı..

hayırlısı olsun bende bu hafta gidecem kontrole bakalım nasılmış bıcırık
az kaldı ha heyecan vardır şimdi ismi bellimi

hayırlısı olsun bende bu hafta gidecem kontrole bakalım nasılmış bıcırık
az kaldı ha heyecan vardır şimdi ismi bellimi

ay heyecan olmaz mııı...
halen inanamıyorum bu kadar az bir zamanımızın kalmasına..
Allah hepimizi sağlıkla sıhhatle kurtarsın inşaallah..
adı da belli artık.. zaten flört zamanımızdan belliydi. hayalimizdi :)
BENSU olucak inşaallah bizim kızın ismi..
senin oğluşun ismi bellimii?

inşallah tüm hamileler sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün birr şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin yüce rabbim isteyen herkezede evlat versin

adıyla yaşasın bizde çıkarken kızımız olursa eftelya nilsu koymayı düşünüyorduk ama erkek için isim düşünmedik hiç hala isimsiz bizim sıpa:CüvCüv:

heheee..
öyle olur..
bizim isim 7 sene öncesinden belliydi ama yine de bir sürü isim düşündük...
karar vermek çok zor oluyor gerçekten

ay canım siz bayağıdır evliymişsiniz ne güzel..ben gec kaldım bayağı...o yüzden hemencecik bebek yapmam lazım.sizin adınızada heycanlannıyorum inanın.inşallah hayırlısıyla atlatırsınız doğumuda

kızlar ben işyerindeyim ondan geç yazıyorum kusura bakmayın.siz yazın ben yetişirim size

geç olsun güç olmasın tatlım en kısa zamanda sanada nasip etsin yüce rabbim emin ol ummadığın anda gelecek bebeğin yaşın kaç bu arada

amin canım inşaallahhh...
sende yeni evli sayılırsın daha.. neren geç kaldı :)))
biz 2,5 sene sonra bebek yapmaya karar vermiştik..
tabi keşke biraz daha erken karar verseydik. çünkü zaman kaybı oldu bu gıcık prolaktinden dolayı

kızlar benim yemek yapmam gerekiyor ocağa koyayım gelirim tekrar açık net görüşürüz

canım bizde 1 sene sonra karar verdik.ama denemelerimiz 4-5 aydır devam ediyor:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…