günaydın herkeze nasılsınız bakalım
Anladım canım.bende ona yakın bi mesleğin olduğunu düşünmüşdüm.doğru tahmin etmişim demek ki
oğluşum iyi ALLAH A şükür
sen nasılsın cadı nasıl
maaşaallah oğluna...
bizimkide iyi çok şükür...
dün kontroldeydik.. 2900 olmuş.. şaşırdık.. doktor tombul olucak dedi bakalım görücez Allah nasip ederse..
2 şubatta doğum şeklim ve tarihim belli olucak.. az kaldı..
hayırlısı olsun bende bu hafta gidecem kontrole bakalım nasılmış bıcırık
az kaldı ha heyecan vardır şimdi ismi bellimi
canım ben 1,5 senelik evliyim.sen?siz?
canım ben 1,5 senelik evliyim.sen?siz?
ay heyecan olmaz mııı...
halen inanamıyorum bu kadar az bir zamanımızın kalmasına..
Allah hepimizi sağlıkla sıhhatle kurtarsın inşaallah..
adı da belli artık.. zaten flört zamanımızdan belliydi. hayalimizdi :)
BENSU olucak inşaallah bizim kızın ismi..
senin oğluşun ismi bellimii?
inşallah tüm hamileler sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün birr şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin yüce rabbim isteyen herkezede evlat versin
adıyla yaşasın bizde çıkarken kızımız olursa eftelya nilsu koymayı düşünüyorduk ama erkek için isim düşünmedik hiç hala isimsiz bizim sıpa:CüvCüv:
ay canım siz bayağıdır evliymişsiniz ne güzel..ben gec kaldım bayağı...o yüzden hemencecik bebek yapmam lazım.sizin adınızada heycanlannıyorum inanın.inşallah hayırlısıyla atlatırsınız doğumuda
ay canım siz bayağıdır evliymişsiniz ne güzel..ben gec kaldım bayağı...o yüzden hemencecik bebek yapmam lazım.sizin adınızada heycanlannıyorum inanın.inşallah hayırlısıyla atlatırsınız doğumuda
geç olsun güç olmasın tatlım en kısa zamanda sanada nasip etsin yüce rabbim emin ol ummadığın anda gelecek bebeğin yaşın kaç bu arada
amin canım inşaallahhh...
sende yeni evli sayılırsın daha.. neren geç kaldı :)))
biz 2,5 sene sonra bebek yapmaya karar vermiştik..
tabi keşke biraz daha erken karar verseydik. çünkü zaman kaybı oldu bu gıcık prolaktinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?