ÇOK HOŞSUNUZ KIZLARRRR opuyorumnanaktan
HoŞbuldum canım hemde cok hoŞŞ..ÇİrkİnleŞdİm demİŞsİn ama bence hamİlelİk yakıŞmıŞdır sana.gercİ hİÇ gÖrmedİm yuzunu ama oyledİr emİnİm
kesinlikle doğru diyosun.önce sağlık.fazla kilo aldınmı peki?
evet bayağı zayıfmışsın ne güzel kaç yaşındasın ki, ben cok kuçukken bu kilodaydımda :))))))))))))))))).o zaman gercekden cok güzel bi hamilesindir 61 kiloyla::)))))
:))) teşekkür ederim canım...
25 yaşındayım ben..
ya sen
kızlar oğluşumu gördüm:lepi:
487 gr 21 cm olmuş bıcırık
ALLAH a HAMD OLSUN gayet sağlıklı :Saruboceq:
haftasına göre gelişimi güzel
22 haftadan gün almışız
16 mayıs doğum tarihi ( normal doğum olursa)
böyle işte :))
ben ablayım demek ki ama genc abla:)))).28 yaşındayım canım kilom 58 zayıflamaya çalışıyorum bu ara.evlenirken 50-52 gibiydim.ama sonradan bu hale geldim.belkide pkodandır bilemiyorum.senağlama
kızlar oğluşumu gördüm:lepi:
487 gr 21 cm olmuş bıcırık
ALLAH a HAMD OLSUN gayet sağlıklı :Saruboceq:
haftasına göre gelişimi güzel
22 haftadan gün almışız
16 mayıs doğum tarihi ( normal doğum olursa)
böyle işte :))
ya sen delirdin miiii...
gayet normalsin.. ne zayıflaması... keşke bende kalsa bu kilolar diye bakıyorum sen 50 kilo olmak istiyosun :):))... yaşında gayet normal.. bende haftaya 26 ya giricem bilmiyorumkismile
ay canım benim çok teşşekkürler.eskiden okul döneminde bende kilo alayyım diye yapmadığım yokdu.makarnayı ekmekle ve mayonez katarak yerdim.annemlerle gittiğim günlerde bi kaç tabak birden yerdim.:kedi:ama kilo almazdım.şimdi malesef oyle değil.herkes kilon iyi diyor(eşim haric-göbeğe gıcık da:)))ama bende zayıf olmaya alışkın olduğum için rahatsız oluyorum en az 5 kilo vermem gerekir diyorum.rahat edebilmem için.delikafadulden
ya sen delirdin miiii...
gayet normalsin.. ne zayıflaması... keşke bende kalsa bu kilolar diye bakıyorum sen 50 kilo olmak istiyosun :):))... yaşında gayet normal.. bende haftaya 26 ya giricem bilmiyorumkismile
ay canım benim çok teşşekkürler.eskiden okul döneminde bende kilo alayyım diye yapmadığım yokdu.makarnayı ekmekle ve mayonez katarak yerdim.annemlerle gittiğim günlerde bi kaç tabak birden yerdim.:kedi:ama kilo almazdım.şimdi malesef oyle değil.herkes kilon iyi diyor(eşim haric-göbeğe gıcık da:)))ama bende zayıf olmaya alışkın olduğum için rahatsız oluyorum en az 5 kilo vermem gerekir diyorum.rahat edebilmem için.delikafadulden
yok yaa gayet iyisindir bence...
peki boyun kaç
sağol canım.kıskanç zzaten eşim.aksine bendede oyle bi durum yok.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
aslen balıkesirlimisin.bişey sorcam hamilelikde bulantılar ne zaman başlıyo.biribiri ile alakasız 2 soru)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?