burasıda bizim muhabbet topiğimiz olsunn.. Haydi dalın içeri :)

HoŞbuldum canım hemde cok hoŞŞ..ÇırkınleŞdım demıŞsın ama bence hamılelık yakıŞmıŞdır sana.gercı hıÇ gÖrmedım yuzunu ama oyledır emınım

HoŞbuldum canım hemde cok hoŞŞ..ÇİrkİnleŞdİm demİŞsİn ama bence hamİlelİk yakıŞmıŞdır sana.gercİ hİÇ gÖrmedİm yuzunu ama oyledİr emİnİm

saol canım... o senin güzelliğin olumunekankayizsmile
çevremdekilerde çok güzelleştin, hamileleik çok yakıştı diyolar ama ben öyle hissetmiyorum...
sivilcilerin biri gidiiyor diğeri geliyor.. sinir ediyolar beni..
napalım bunlar küçük şeyler...
Allah sağlık versin yeterki.. gerisi boş

kesinlikle doğru diyosun.önce sağlık.fazla kilo aldınmı peki?

valla canım ben zaten hamile kalmadan önce zayıftım.. 46 kiloyla kaldım..
şuan 61 im.. gayet normal gözüküyorum.. şişman durmuyorum yani. ama gel gör ki, doktorum 15 kilo aldığım için fena kızdı.. dikkat edicekmişim. 13 kilodan fazlası zarar diyo.. bana kalırsa bir problem yok ama doktora kalırsa var.. daha 1 ayın var ozamanda alıcaksın diyo. haklı tabi. ama zayıf hamile kalmam da avantaj oldu bana..

evet bayağı zayıfmışsın ne güzel kaç yaşındasın ki, ben cok kuçukken bu kilodaydımda :))))))))))))))))).o zaman gercekden cok güzel bi hamilesindir 61 kiloyla::)))))

evet bayağı zayıfmışsın ne güzel kaç yaşındasın ki, ben cok kuçukken bu kilodaydımda :))))))))))))))))).o zaman gercekden cok güzel bi hamilesindir 61 kiloyla::)))))

:))) teşekkür ederim canım...
25 yaşındayım ben..
ya sen

kızlar oğluşumu gördüm:lepi:
487 gr 21 cm olmuş bıcırık
ALLAH a HAMD OLSUN gayet sağlıklı :Saruboceq:
haftasına göre gelişimi güzel
22 haftadan gün almışız
16 mayıs doğum tarihi ( normal doğum olursa)
böyle işte :))

:))) teşekkür ederim canım...
25 yaşındayım ben..
ya sen

ben ablayım demek ki ama genc abla:)))).28 yaşındayım canım kilom 58 zayıflamaya çalışıyorum bu ara.evlenirken 50-52 gibiydim.ama sonradan bu hale geldim.belkide pkodandır bilemiyorum.senağlama

oh oh maaşallah.kucağına aldığın günleride hayırlısıyla görürsün inşallah.

ben ablayım demek ki ama genc abla:)))).28 yaşındayım canım kilom 58 zayıflamaya çalışıyorum bu ara.evlenirken 50-52 gibiydim.ama sonradan bu hale geldim.belkide pkodandır bilemiyorum.senağlama

ya sen delirdin miiii...
gayet normalsin.. ne zayıflaması... keşke bende kalsa bu kilolar diye bakıyorum sen 50 kilo olmak istiyosun :):))... yaşında gayet normal.. bende haftaya 26 ya giricem bilmiyorumkismile

oyy maaşallahhhh oğluşunaaa...
Allah nazarlardan korusun onu..
güle güle büyüsün :))

oy maaşallah manken gibisin kızzz...
benim boyun 1,62 mesela...
senin heryerin normal canım... bence eşin seni kıskanıyoo :)) ondan göbeğine manâ buluyo,, bak demedi deme :)))

sağol canım.kıskanç zzaten eşim.aksine bendede oyle bi durum yok.opuyorumnanaktan

aslen balıkesirlimisin.bişey sorcam hamilelikde bulantılar ne zaman başlıyo.biribiri ile alakasız 2 soru)))))))

:)

aslen burhaniye'liyim. burhaniyede oturuyorum yani ilçede.. balıkesirle alakam yok. akrabam bile yoktur. pek de sevmem zaten balıkesiri

2. sorunun cevabı isee guclubacismile

benim iki hamileliğimde de (ilki düşük oldu) 6. haftada başladı bulantılar...
ama öle normal günlerde yaşadığımız bulantılarla hiç alakası yokkk... okadar felaketki sana anlatamam... bu bulantılar kusmalar yüzünden 2 kere hastaneye yattım ben. hiç birşey yiyemiyorsun ve herşey sana iğrenç kokuyor.. Allahım neydi o günler yaa.. hayatımın en berbat günleriydi diyebilirim.. hiç geçmeyecek sanmıştım çok şükür ki yolun sonuna geldik..
yani adetinin üstünden 15 gün filan geçmesi lazım, belkide 10 gün.. bünyeye göre değişebilir..

öff benimkide yeni evliyken kıyafetlerime çok karışırdı millet beni övdükçe bozulurdu ben anlardım ben herşeyi çakarım huyum kurusun kısıtlamalar vardı ama yıllar geçtikçe birbirini tanıyosun karışmıyo artık eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…