- 10 Şubat 2015
- 215
- 131
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
N
ne alakası var ki suan da sende ortaksin onun mal varlığına ne kadar garip ya kocanın malını bedava kullanıyorlar ve sizi bir gece misafir edemiyorlar kusurmuş bunlar enayiliginizi test ediyorlar
Ben işte bu yüzden akrabayla iş vermem
Kirada evim yok olsa yabancı birine verir karşılığını da alırdım
Samsun'u bilmem burda kiralar ortalama 1000 yani az para mı niye başkasına bırakayım
Ama aklıma yatmıyo nedense
Hem kira bile almıyorsunuz
Hem onlar size gelmeyin diyebiliyo
Başka detaylar var da biz mi bilmiyoruz ?
BilmiyorumVallahi başka detaylar yok. Bizde kira alırız Borçları bitince ümidiyle verdik, birazda kaynım üsteledi diye verdik onlara ama ne Borçları bitti ne de dertleri.
Bize gelmeyin diyebilirler fakat daha üslubu düzgün bir dille olması gerekmiyor mu ?
Ev sizin diye kabul etmek zorunda değiller,müsait olmayabilirler.Ama bunu söyleme tarzları çok yanlış,çok ayıp.İstemiyorlarsa da bunu uygun bir dille söyleyebilirlerdi.Ben olsam bir daha asla onlarla görüşmezdim,yaptıkları çok ayıp çünkü.Ama eşinizin kardeşi bunu nasıl eşinizin yüzüne karşı söyleyebilmiş ona da anlam veremedim hala,evde yokuz diyebilirdi mesela.Acaba sizinde bilmediğiniz bir problem mi oldu aralarında?
Emin misinizBen zaten bizi kabul etmek zorunda demiyorum, sadece üsluplarının ve ağızlarından çıkanların çok Kırıcı olduğunu düşünüyorum.
Demekki karı kocanın Arasında bir sorun vardı eşime patladı ikiside. Eşimin ,abisiyle sorunu olduğunu düşünmüyorum gün aşırı ya da her gün konuşurlar, bir sorun olsaydı aralarında bana söylerdi eşim.
Yok siz öyle dediniz demedim zaten,yorumlarda çok yazılmış ev sizin nasıl kabul etmez diye ona karşılık söyledim,kabul etmek zorunda değiller diye.Neyse,dediğim gibi sonuna kadar hatalılar,ne olmuş olursa olsun öyle bir tepki verilmez kimseye.Kusura bakmayın evde değiliz der geçersin,yengen size hizmet etmek zorunda değil ne demek,ne kadar çirkin bir laf.Hizmet edecek ne var ki sanki siz de koskoca insanlarsınız,bir yemek yapacak alt tarafı bir de oda verecek ya da yatak hazırlayacak bunun nesi hizmet? Sanki 10 kişi geliyorsunuz oraya 2 kişiye yemek yapıp,bir şeyler hazırlamak zor geliyorsa ayıp yani.Hiç yapamıyorsa ayarlasın bir kadın temizletsin evini çok mu zor.Kardeşinin de bunu yüze karşı söylemesi inanılmaz kırıcı bir durum.Kim bilir eşiniz ne kadar üzülmüştür.Siz belki zamanla unutursunuz ama o öz kardeşi unutamaz,çok dokunmuştur adama yazık.Ben zaten bizi kabul etmek zorunda demiyorum, sadece üsluplarının ve ağızlarından çıkanların çok Kırıcı olduğunu düşünüyorum.
Demekki karı kocanın Arasında bir sorun vardı eşime patladı ikiside. Eşimin ,abisiyle sorunu olduğunu düşünmüyorum gün aşırı ya da her gün konuşurlar, bir sorun olsaydı aralarında bana söylerdi eşim.
Kendimi yanlış anlattım sanırım ev eşimin diye beni ağırlamak zorunda değil bunun farkındayım, reddedeceklerse daha kibar bir şekilde reddetmelerini, kusura bakmayın müsait değiliz demelerini, kalp kırmamalarını isterdim
Valla madem öyle bir yaptırımın olmayacak . Hiç bir şey değişmeyecek madem .Ben çemkirmeyi istemiyorum çünkü evi biz evlenmeden önce Aldı biz oturamıyorsak istediğini oturtur mantığındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?