Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

Hazanvaktiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
215
131
53
34
Yarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?

hiçbirşey yapma yüzverme bazen susmak en güzel cevaptır

Evi kim aldı senin eşin mi ?
Şu an içinde onlar oturduğu için onların evi sayılır , o yüzden kalmanız için onların rızası gerekir .
Çok mu sık gidiyorsunuz ve uzun mu kalıyorsunuz acaba?

Ooo fena olmuş ya.Eltinden ziyade abisinin böyle konuşması ayıp bence kardeşin sonuçta.
Her gittiğinizde onlarda mı kalıyorsunz?

ev kimin evi?

evin içinde oturanlar kim?

aynı şehirde k.validenin de mi evi var?

eğer öyle ise siz neden abi de kalmak istediniz?

Patavatsızlar.
Hem kira vermeden otur hemde size hizmet etmek zorunda değil de.
Yuh yani insan eve gelen misafire surat bile asmaz görgü icabı bunlar resmen açık açık söylemiş.
Bence hiç görmezden gelinecek durum değil lafınızı söyleyin gerekirse artık kirasız oturamayacaklarını söyleyin.

Ne terbiyesiz nankörlermiş ya sen elalemin evinde 5 kuruş vermeden otur bir gün iki gün o insanları misafir etme

Evi kim aldı senin eşin mi ?
Şu an içinde onlar oturduğu için onların evi sayılır , o yüzden kalmanız için onların rızası gerekir .
Çok mu sık gidiyorsunuz ve uzun mu kalıyorsunuz acaba?
Eşim evlenmeden önce Aldı kendi birikimiyle. Çok sık gitmiyoruz girsek bile Max 2 gün kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…