- 10 Şubat 2015
- 215
- 131
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
Yarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
Aynen öyle doğru anladınızSizin evde kira vermeden oturuyor. Üstüne birde karım size hizmet edemez diyo.
Dogrumu anladım
Ne terbiyesiz nankörlermiş ya sen elalemin evinde 5 kuruş vermeden otur bir gün iki gün o insanları misafir etmeYarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
Eşim evlenmeden önce Aldı kendi birikimiyle. Çok sık gitmiyoruz girsek bile Max 2 gün kalıyoruz.Evi kim aldı senin eşin mi ?
Şu an içinde onlar oturduğu için onların evi sayılır , o yüzden kalmanız için onların rızası gerekir .
Çok mu sık gidiyorsunuz ve uzun mu kalıyorsunuz acaba?
Evi satın bence... Yaşadıgınız yerden ev alın. Onlar otursun siz kirada gezin.Aynen öyle doğru anladınız
2 gün dediğin nedir bırak kardeşi kırk kat yabancı olmuş olsa idare edilirEşim evlenmeden önce Aldı kendi birikimiyle. Çok sık gitmiyoruz girsek bile Max 2 gün kalıyoruz.
Her gittiğimizde değil canım arada onlarda kalıyoruzOoo fena olmuş ya.Eltinden ziyade abisinin böyle konuşması ayıp bence kardeşin sonuçta.
Her gittiğinizde onlarda mı kalıyorsunz?
ev kimin evi?
evin içinde oturanlar kim?
aynı şehirde k.validenin de mi evi var?
eğer öyle ise siz neden abi de kalmak istediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?