- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
Emin misiniz
Eşim size hizmet etmek zorunda değil ne demek o zaman ?
Bariz siz gidince hizmet bekliyorsunuz ve hanımcığı yoruluyormuş, kocası da kıyamıyor
Kaç sene oldu sizin eve taşınalı merak ettim
Belki şimdi taşlanacağım ama ben bazı konu sahiplerine onlara kötü davrananlardan daha çok kızıyorum.
Değişmeyecek bir durum için düşünmek üzülmek sacmalik.
Değiştirebiliceksen degistirmemek de çok afedersiniz salakliktir yani .
Neden insanların sizi kullanmasına müsade edersiniz ki .
Iyi yapmis elti
O senin gibi değilmiş bak kocasina sözü geciyormus
Bu kocasına sözü Geçmek değil abi kardeşin Arasını bozmak bence.
Eşimin kendi evi ben ne yapayım adama zorla sattıramam istediğini oturttur. Adama dırdır edip Hayatımı zindan edeyim ?
Ben sizi takdir ettim açıkçası.Ne kadar mantıklı ve saygılı bir insansınız.Eşinizin siz evlenmeden önce aldığı evmiş, siz bir şey söyleseniz belki eşiniz arada kalacaktı,kardeşiyle arası açılacaktı.Karışmamanız çok iyi olmuş.Sonra yarın öbür gün bak sen evi sat dedin,kardeşimle aramı bozdun diyebilirdi.Ama şimdi kardeşinin yaptığı hareketleri kendisi görmüş oldu,bundan sonra ona göre tavrını koyar o da.Evi satar ya da satmaz ona kalmış ama en azından sizin eşinizle aranızda problem olmaz bu olaylar yüzünden.Keşke herkes sizin gibi düşünsede evlilikler yıpranmasa.Yorumlara da kafanızı takmayın,siz en doğrusunu yapmışsınız.Burada kavga et,evi sattır bilmem ne diye gazlıyorlar ama başlarına böyle bir olay gelse hemen konu açarlar ev yüzünden eşimle kavga ettim,kardeşiyle arası açıldı,şimdi beni suçluyor diye.Aldırmayın böyle yorumlara,eşinizle aranızı bozmayın,kendi evi kendisi karar versin ne yapacağına.Bu kocasına sözü Geçmek değil abi kardeşin Arasını bozmak bence.
Eşimin kendi evi ben ne yapayım adama zorla sattıramam istediğini oturttur. Adama dırdır edip Hayatımı zindan edeyim ?
Hayır o bakımdan emin misiniz demedimEmin olun ben kimseden hizmet beklemiyorum. Sofra hazırlanacaksa yardım ederim, Bulaşık yıkar makineye dizerim ve bunları yaparken gocunmam. Eğer yatılı kaldığımız zaman ben erken kalktıysam kahvaltı hazırlamaya çalışırım, birinin evine misafir gittiysem süs gibi oturmam
Seni bekliyoruzSlmm bu konu kapandimi acaba daha konusan varmi. Bende icimj dokmek istiyorum...
Cok sinsii gicik kiskanc rolcu bi eltim varr. 2 aydir evlenmis sinirimi bozmaktan baska bisi bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?