Buraya evlenemedim konusu açıp ya da yorum yapıp suan evli olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya yazmasam da “evlenemedim.” korkusu bi yoklamıştı, ama aşık olduğum adamla 29 yaşında evlendim. Herşeyin bir vakti zamanı var, hayat sürprizlerle dolu, o baskıya ve o düşünceye girerseniz enerji olarak işler daha çok sarpa sarıyor. Kendinizi biraz akışa bırakın, hayatı dolu dolu yaşamaya bakın, sonrasında bir bakmışsınız burada kaynana problemi yazıyorsunuz 😂

Konu açtı mı bunun için bilmiyorum ama eski konularda bu yorumu yapıp sonrasında da evlenmiş bir üye biliyorum ben . Eski bir konuda bu tarz yorumunu görmüştüm yani sonrasında baktım ki meğerse evlenmiş bile . Deniz kızı gibi bi profil resmi vardı ama ismini hatırlayamadım 😊

Konu açtı mı bunun için bilmiyorum ama eski konularda bu yorumu yapıp sonrasında da evlenmiş bir üye biliyorum ben . Eski bir konuda bu tarz yorumunu görmüştüm yani sonrasında baktım ki meğerse evlenmiş bile . Deniz kızı gibi bi profil resmi vardı ama ismini hatırlayamadım 😊
Her şey nasip ❤️

Buraya yazmasam da “evlenemedim.” korkusu bi yoklamıştı, ama aşık olduğum adamla 29 yaşında evlendim. Herşeyin bir vakti zamanı var, hayat sürprizlerle dolu, o baskıya ve o düşünceye girerseniz enerji olarak işler daha çok sarpa sarıyor. Kendinizi biraz akışa bırakın, hayatı dolu dolu yaşamaya bakın, sonrasında bir bakmışsınız burada kaynana problemi yazıyorsunuz 😂
Ne güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Özel günüm yaklaştı belki de ondan böyle bir sıkıntı bastı😂 her şeyi takar oldum. Duygusal düşünmeye başladım. Allah her şeyin en hayırlısını versin hepimize 😍

Evlenemedim konusu açıp evleneni görmedim , evlenenler olmuştur illaki .
Ama boşanamıyorum diye konu açıp dul kalanlar oldu gördüm ben .
Allah bütüüüüün evlenmek isteyenlere hayırlı eşler versin mutlu mesut yuvaları olsun ❤️
Bosanacaklar arasında ablam da var. Allah kötü insanlardan uzak etsin. Eğer mutsuz olup, sonradan pişman olacaksak zaten hiç evlenmeyelim. Allah herkese hayırlsı es nasip etsin

Ekşide buradaki konuyla ilgili başlık açmışlardı. Konu 2017 falan olabilir buradaki kadın 33 yaşlarında evlenmedim diye baya baya üzülüyordu. Ekşide de dalga geçilmişti. Konunun sonuna geldiğimde başka bir üye özet yazmıştı. Evlenemedim diye konu açan üye evlenmiş boşanmış hatta ikinciye hazırlanıyormuş sanırım :)

Bu benim sanırım😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X