- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Çocuğum olmuyor diye konu açıp hamile kalan var
Iş görür mü?
Iş görür mü?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvleneyazdımOoooooo evlenemedim , evleniyorum , evlendim boşanıyorum pardon boşanamıyorum vs uzar bu liste.![]()
AhahahahEvleneyazdım
Hep bu kalıbı bi gün bi yerde kullanmak istemiştim![]()
Masallah masallahEvlenmedim konusu değil de ona benzer bir şeylerden şikayetlendiğim bir konu açmıştım sanırım. Şimdi evliyim bebiş bekliyoruz.
Ooooooo evlenemedim , evleniyorum , evlendim boşanıyorum pardon boşanamıyorum vs uzar bu liste.![]()
Her şey nasipKonu açtı mı bunun için bilmiyorum ama eski konularda bu yorumu yapıp sonrasında da evlenmiş bir üye biliyorum ben . Eski bir konuda bu tarz yorumunu görmüştüm yani sonrasında baktım ki meğerse evlenmiş bile . Deniz kızı gibi bi profil resmi vardı ama ismini hatırlayamadım![]()
Ne güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Özel günüm yaklaştı belki de ondan böyle bir sıkıntı bastıBuraya yazmasam da “evlenemedim.” korkusu bi yoklamıştı, ama aşık olduğum adamla 29 yaşında evlendim. Herşeyin bir vakti zamanı var, hayat sürprizlerle dolu, o baskıya ve o düşünceye girerseniz enerji olarak işler daha çok sarpa sarıyor. Kendinizi biraz akışa bırakın, hayatı dolu dolu yaşamaya bakın, sonrasında bir bakmışsınız burada kaynana problemi yazıyorsunuz![]()
Görür görür. Nasıl sevindim adınıza.Allah hayırlı evlat etsin insallahÇocuğum olmuyor diye konu açıp hamile kalan var
Iş görür mü?![]()
Bosanacaklar arasında ablam da var. Allah kötü insanlardan uzak etsin. Eğer mutsuz olup, sonradan pişman olacaksak zaten hiç evlenmeyelim. Allah herkese hayırlsı es nasip etsinEvlenemedim konusu açıp evleneni görmedim , evlenenler olmuştur illaki .
Ama boşanamıyorum diye konu açıp dul kalanlar oldu gördüm ben .
Allah bütüüüüün evlenmek isteyenlere hayırlı eşler versin mutlu mesut yuvaları olsun![]()
Niye endişe emojisi attın kız.
Ben gülücük emojisi olarak attım da. Endişe emojisi mi oNiye endişe emojisi attın kız.Sen inşAllah evleniyorum diye başlık atarsın.
![]()
Amin Allah razı olsun isteyen herkes tez zamanda huzuruna kavuşsun inşallahMasallah masallahRabbim huzurunuzu bozmasın insallah
![]()
Gucenme kiz senden de salca yaparızNiye öyle diyorsunuz. Alındım gücendim![]()
Salca olmaz benden. Benden de turşu yapacaz bu gidişleGucenme kiz senden de salca yaparız
Bu benim sanırımKonu açtı mı bunun için bilmiyorum ama eski konularda bu yorumu yapıp sonrasında da evlenmiş bir üye biliyorum ben . Eski bir konuda bu tarz yorumunu görmüştüm yani sonrasında baktım ki meğerse evlenmiş bile . Deniz kızı gibi bi profil resmi vardı ama ismini hatırlayamadım![]()