- 4 Şubat 2015
- 6.198
- 12.516
- 448
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Sanırım benzer konum vardı
dua gruplarında çok takılmıştım. Allah nasip etti. Hayırlısı eşim miş. Şimdi de çocuğum olsun diye dualar ediyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendemi açsam. Benim de olmuyor :)Çocuğum olmuyor diye konu açıp hamile kalan var
Iş görür mü?![]()
Basliga binaen soruyorum Totem mi yapıyoruz?Herkese merhaba. Konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım. İnsallah linclenmemKücük bir yerde yaşıyorum, o yüzden üstümde evlilik baskısı çok. Ben takmasam da ister istemez insan acaba çok mu geç kaldım diyor? Tabi nasip bu isler. Olanda da olmayanda da hayır ararım hep. Uzun süreli iliskimden ayrıldım Ocak ayında. Biraz toparlanmak amaçlı kimseyle de görüşmedim. 30 yaşıma bir kaç ay kaldı. 8 yıldır memurum. Düzenli isim var çok şükür ama özellikle ailem ve arkadaşlarımdan bu baskıyı çok görüyorum. Siz evlendiniz de ne oldu deyip geçiyorum ama bu soruların sonu da gelmiyor. Çalışma arkadaşlarım da birilerini bulma çabası içerisinde. Öyle ki arkadaşımın eşi dahi o evlenmek istemiyor mu neden evlenmiyor diye sorup durmuş ne alaka ise
Arkadaşlarım kötü niyetli değiller. Ailem biraz problemli o yüzden olaylardan uzak kalmamı istiyorlar. Ben de istiyorum ama uzun süreli iliskim bittiği icin bi yandan da suan kimseyle görüşmek gelmiyor içimden.
Aslında sorum şu, buraya yazan evlenememekten yakınıp suan evli olan var mı? Yorum yapan herkese teşekkür ederim![]()
Denemekten zarar gelmiyorBendemi açsam. Benim de olmuyor :)
Amin canım, inşallahNe güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Özel günüm yaklaştı belki de ondan böyle bir sıkıntı bastıher şeyi takar oldum. Duygusal düşünmeye başladım. Allah her şeyin en hayırlısını versin hepimize
![]()
Aaa evet siz doğru hatırlamışım demekkiBu benim sanırım![]()
Ben de bebek icin dua edeyim size madem. Rabbim en güzelini nasip etsin sizeSanırım benzer konum vardıdua gruplarında çok takılmıştım. Allah nasip etti. Hayırlısı eşim miş. Şimdi de çocuğum olsun diye dualar ediyorum :)
Ay yok vallahiBasliga binaen soruyorum Totem mi yapıyoruz?
Allah size de tüm isteyenlere de hayırlı evlilikler nasip etsin insallahSorunun cevabi hayir buraya konu actim ve su an hala bekarim:) (ama bir evlilik yaptim önceden)
Teşekkür ederimBen de bebek icin dua edeyim size madem. Rabbim en güzelini nasip etsin size![]()
Aynı durumdaymısız.Aynı durumdayız 29 yasındayım 7yıldır öğretmenim arkadaslarım çatır çatır evleniyor zamanında burda konu da açmıştım hala bekarus geziyorumvaktinden önce çiçek açmıyor sabredip görelim inşallah
Öyle demeyin. Ben 30 oldumBen de 28 im.hala evlenemiyorum hala evlenemiyorum.umudum da kalmadi artik ne yalan soyleyeyim.treni kacirdim sanki.bekar insan yok varsa da hic tipim degiller.onceden niye evlenmiyon sorusunu hic takmazdim kafama.ama simdi bu soruyu sorduklarinda canimi yakiyo cevap veremiyorum.icimden diyorum nolur evlilikle ilgili soru sormasinlar artik diye geciriyorum.bu soru niye artik canimi acitiyo?? Cunku evde kalmaya ramak kaldi benim ben de bunu fark etmeye basladim artik
Ya bu duyulursa hepimiz konu açarız :))Totem mi yaptınız? Ben burda bir konu okumuştum ne zaman evlenicem fln diye sonunda birini bulup evlenmişti. Sonrasını bilmiyorum.
Onun icin açmadım ama yapıyormuşuzYa bu duyulursa hepimiz konu açarız :))
Ahaha şaka yapıyorum ben de :) hadi bakalım belki tutar yaOnun icin açmadım ama yapıyormuşuz![]()