Buraya evlenemedim konusu açıp ya da yorum yapıp suan evli olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Ben siteyi çok uzun yıllardır takip ettiğim için Bi tane üye hatırlıyorum. Sanırım ismi Elanur du. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sonradan hamile olduğunu hatırlıyorum.
Umarım sizde aradığınız Aşkı bulursunuz. Konunuzu hatırlıyorum. O şahıs için üzülmeye değmez.

konu açmayıp evlenmeyen biliyorum o daaa beeeen : )))

Benim evlenmek istediğim benle evlenmiyor benimle evlenmek isteyenle ben evleniyorum Du durumda böyle oluyor shfjfkgoh

Merhaba. Ben siteyi çok uzun yıllardır takip ettiğim için Bi tane üye hatırlıyorum. Sanırım ismi Elanur du. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sonradan hamile olduğunu hatırlıyorum.
Umarım sizde aradığınız Aşkı bulursunuz. Konunuzu hatırlıyorum. O şahıs için üzülmeye değmez.
Elanurun yengesi de vardı dimi

Buraya yazmasam da “evlenemedim.” korkusu bi yoklamıştı, ama aşık olduğum adamla 29 yaşında evlendim. Herşeyin bir vakti zamanı var, hayat sürprizlerle dolu, o baskıya ve o düşünceye girerseniz enerji olarak işler daha çok sarpa sarıyor. Kendinizi biraz akışa bırakın, hayatı dolu dolu yaşamaya bakın, sonrasında bir bakmışsınız burada kaynana problemi yazıyorsunuz 😂
Daha önce tanıyormuydunuz ani tanışmayla mı evlendiniz nasıl oldu merak ettim tamm 29 yaşındayım nişan attım ve zaman zaman tekrar severmiyim korkusu yokluyorr :KK64:

Ben ilk kez bu forumu ask acısı çekerken 2012 yılında keşfettim. O zamanlar inanılmaz mutsuz yalnız ve geleceğimi göremiyordum.

Aradan 9 sene geçti. Evli mutlu ve cocukluyum😃
Ben de öyle keşfettim. Konuları okuyordum falan. Ama suan ayrıyız. Ve bende geç kalmışlık hissi var. İnsallah gün gelir ben de sizin gibi bu yorumu yaparım birine 😂

Daha önce tanıyormuydunuz ani tanışmayla mı evlendiniz nasıl oldu merak ettim tamm 29 yaşındayım nişan attım ve zaman zaman tekrar severmiyim korkusu yokluyorr :KK64:
Yaşıtmışız sizinle. Benim çok yakın bir arkadaşım da nisan attı. Bir yıl sonra çok iyi bir kısmet çıktı karsısına. Çok da sevdi ama onunla da olmadı. Ama sevdi yani. Ben de o düşüncedeyim galiba ben biraz takıntılıyım ondan. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Demin Twitter’da gündem olan bir konu vardı. Eski es rahat bırakmıyormuş. Kadını öldürmeye çalışıyormuş. Allah korusun gerçekten

o kadar meraklılarsa sizin medeni durumunuza şöyle sizi üzmeyecek , işi gücü eğitimi biraz da maddiyatı yerinde , kadın ruhundan anlayan , ev işi yapan , yakışıklı , centilmen , kafa dengi , mümkünse annesi olmayan biriyle tanıştırsınlar sizi 😂😂

Yaşıtmışız sizinle. Benim çok yakın bir arkadaşım da nisan attı. Bir yıl sonra çok iyi bir kısmet çıktı karsısına. Çok da sevdi ama onunla da olmadı. Ama sevdi yani. Ben de o düşüncedeyim galiba ben biraz takıntılıyım ondan. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Demin Twitter’da gündem olan bir konu vardı. Eski es rahat bırakmıyormuş. Kadını öldürmeye çalışıyormuş. Allah korusun gerçekten
İşte artık olabilecek şeyler olsun hayatımda istiyorum evet sevmek sevilmek güzel tabiki ondanda umudum yavaştan tükeniyor fakat yine olmama durumu insanı tüketiyor. Sonrasında arkadaşınız noldu ayrıldılarmı yada başka biri filan. Tabi hayırlı olacaksa olsun Allah korusun öyle insanlardanda

o kadar meraklılarsa sizin medeni durumunuza şöyle sizi üzmeyecek , işi gücü eğitimi biraz da maddiyatı yerinde , kadın ruhundan anlayan , ev işi yapan , yakışıklı , centilmen , kafa dengi , mümkünse annesi olmayan biriyle tanıştırsınlar sizi 😂😂
Hahahaah 😂😂😂 ay öyle birini bulsalar emin olun beni tavsiye etmezler bile. Yakınları dururken 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X