6 yıllık evliyim küfür ne demek hakaret dahi edemez ettirmem vallahi adamın ağzına kürekle vururum ne haddine ve şunu da soylıyım sevgililik nişanlılık hepsi fragmandır evlenince asla azalmaz dozu artarak devam ederİyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Sevgiliyken kufur duymadim evlenince kufur oldu ama siddet yok sevgiliyken kufrunu duysaydim suan evli olmazdim ama
Sen diyince merak ettim bi bakimSen şöyle konu açmıştın diye. Bana yürüyecek olanlar yorum yapmasın. Sadece bu konu üzerinden değerlendirilmesini istiyorum ben burada konu açan kimsenin önceki konularına dahi bakmıyorum.
Küfür, başlangıç tır.
Ittirip kaktirma, ara sıcak.
En son eşşek sudan gelinceye dek dayak, ana yemek.
Sonra da ye ye doyma misali...
Salla gitsin kardeş.
Küfür etmeyi bırak bana, aileme hakaretini duyduğum an o ilişki biter. Gururum ve haysiyetim elin erkeğinden daha önemli, kimse kusura bakmasın.
Aileye yönelik değil şöylr yaparsan senin ağzına... Bile... Dese
Kufurun buyugu kucugu olmaz.Ne gibi bir küfür etti peki. Mesela şöyle yaparsan senin ağzına... Dese bu büyük bi küfürmü
Sen kaç paralık insansın da bana ne yapıp yapmayacağımı söyleyebiliyor bir de üstüne küfür ediyorsun der ilişkiyi bitiririm.
Kufurun buyugu kucugu olmaz.
Kufur kufurdur, kufur sana saygi duymuyorumun en rezil anlatim seklidir.
Bugun size kufur edene musama gosterdiginiz adamin ileride siddeti esirgeyecegini de sanmam. Kendinize saygi duyun, size saygi duymayana da minnet etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?