burayada bakın

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
İyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?

Sen şöyle konu açmıştın diye. Bana yürüyecek olanlar yorum yapmasın. Sadece bu konu üzerinden değerlendirilmesini istiyorum ben burada konu açan kimsenin önceki konularına dahi bakmıyorum.

6 yıllık evliyim küfür ne demek hakaret dahi edemez ettirmem vallahi adamın ağzına kürekle vururum ne haddine ve şunu da soylıyım sevgililik nişanlılık hepsi fragmandır evlenince asla azalmaz dozu artarak devam eder

Sevgiliyken kufur duymadim evlenince kufur oldu ama siddet yok sevgiliyken kufrunu duysaydim suan evli olmazdim ama

Ne gibi bir küfür etti peki. Mesela şöyle yaparsan senin ağzına... Dese bu büyük bi küfürmü

Sen şöyle konu açmıştın diye. Bana yürüyecek olanlar yorum yapmasın. Sadece bu konu üzerinden değerlendirilmesini istiyorum ben burada konu açan kimsenin önceki konularına dahi bakmıyorum.
Sen diyince merak ettim bi bakim

Ayrıca ne sevgililik ne evlilikte küfür YEMEDİM.

Küfür, başlangıç tır.
Ittirip kaktirma, ara sıcak.
En son eşşek sudan gelinceye dek dayak, ana yemek.
Sonra da ye ye doyma misali...
Salla gitsin kardeş.

Hiç sesi çıkmayan bi insan nasıl böyle laflar edebilir aklım almıyo. ( görüştüğüm kişi)

Küfür etmeyi bırak bana, aileme hakaretini duyduğum an o ilişki biter. Gururum ve haysiyetim elin erkeğinden daha önemli, kimse kusura bakmasın.

Aileye yönelik değil şöylr yaparsan senin ağzına... Bile... Dese

Küfür var küfür var küfürden küfüre çok fark var
Mesela babam bizi eşek sıpası diye sever
Annem deli kızım diye tatlu kızar

Elde etmeden bir mecburiyet yokken öyle davranan evlenince neler neler yapar.O karakterde biriyle evlenecek birinin ancak ve ancak ya gözü kördür ya da evlilik için bir mecburiyeti vardır diye düşünürüm.

Ne gibi bir küfür etti peki. Mesela şöyle yaparsan senin ağzına... Dese bu büyük bi küfürmü
Kufurun buyugu kucugu olmaz.
Kufur kufurdur, kufur sana saygi duymuyorumun en rezil anlatim seklidir.
Bugun size kufur edene musama gosterdiginiz adamin ileride siddeti esirgeyecegini de sanmam. Kendinize saygi duyun, size saygi duymayana da minnet etmeyin.

Sen kaç paralık insansın da bana ne yapıp yapmayacağımı söyleyebiliyor bir de üstüne küfür ediyorsun der ilişkiyi bitiririm.

Evet bakın ben ona öyle hakaretler ediyordum ki hiç ağır konuşmazdı. 4. Yılın sonunda kavga esnasında özellikle sen öyle yap senin ağzına.. Dedi. Ki ben bu insanı iteklediğimde bile sesini cıkarmıuodu

Ben dedim ki bugun bana küfür eden yarın iki fiskeyi cok görmez dedim

Küfür şiddet mi ? Olsaydı "biz" olmazdıkki o ne demek hem ya sen duydun veya yaşadınmı öyleyse sorun sende demek çünkü öncesi duydu isen veya siddete maruz kaldysn nasıl evlendn sonrası olduysa buraya konu açmakla kendine teselli olacak yorumlarmı bekliyon he bizde de oldu diye ? Neyi anlamak ıstysn bunu sormakla anlamadim; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…