burayada bakın

Elde etmeden bir mecburiyet yokken öyle davranan evlenince neler neler yapar.O karakterde biriyle evlenecek birinin ancak ve ancak ya gözü kördür ya da evlilik için bir mecburiyeti vardır diye düşünürüm.

Ya aksine o kadar mülayim duruyor ki işte görüntüye aldanmcn

Sen niye hakaret ediyordun, şiddet gösteriyordun ki? Aranızda sevgiyi geçtim saygı kalmamış, evlenince küfrün alasını duyar, dayak da yersin. Çünkü laçkalaşmışsınız, böyle aşk, sevgi olmaz. Evlenince o senin yaptıklarının daha beterini yapar sana, benden uyarması.

Ohooo siz daha evlenmeden ( ki eski konuna baktım evet, aileler istemiyor ) böyleyseniz o evlilik zaten yürümez.

Hayır başımdan öyle bişey geçmedi yani evlilik filan. Erkek arkd. Ağzına.. Diye bi kfür etti bende bugün küfür eden evlenince iki fiskeyi çok görmez dedim.
Demek istdiğim sevgiliyken küfür edip ileride evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan erkekler varmı

Sevgiliyken küfür duymadım.

Evliyken küfür duymadım.

Boşanırken küfür duymadım.

O da duymadı.

Küfürden nefret ederim öyle birşey ettiği an bir daha tek kelime sesimi bile duyamaz.Yanımda küfür eden insandan bile nefret ederim.

Adam sinir kontrolü yapamıyor ki etmiş. Zaten küfür ağız alışkanlığı birşey o ahlaktaki biriyle evlenmek istersen buyur.​

iteklemelerin birikmesi olmasın. bu sözü görünce adam haklı göründü gözüme. sürekli böyleyse bıkmıştır belki

Canim ben 4 yillik evliyim 5 yildir beraberiz birakin bana kufretmeyi evde baska biseye dahi laf arasinda kufur etmez ettirmem ben agzindan dahi kacirsa burasi aile ortami kahve degil dikkat et lutfen canim der tatli tatli uyaririm o da dinler afedersin der bence kendinize kufur ettirmeyin ne sevgiliyken ne evliyken saygi her zaman olsun derim bu durumu kabullenmeyin mutlaka devami gelecektir

Ya yanyanayken en kötü küfürü şerefsiz oluyodu yani erkeklere söyluyodu.

Ya aksine o kadar mülayim duruyor ki işte görüntüye aldanmcn
He kendinden mi bahsediyorsun Can'ım.Anlamadım ben.Tabiki görüntüye aldanmamak lazım.Hele ki erkeklere aldanmamak lazım.Evlenmeden önce melek olup evlenince şeytanlaşanlar var,kaldı ki öncesinde yüzünü gösteren evlenince neler yapmaz...Dayak da atar,kuma da getirir,annesinin lafına da bakar eşini bırakır,aldatır da...Neler neler.

Ben ağzımı bozardım kzıınca o da biriktirmiş demekki

Muhakkak ki vardır ve allah öyle sözde adamlarla evli hemcinslerimin yardimcisi olsun . (Amin)

Ben ağzımı bozardım kzıınca o da biriktirmiş demekki

Yürür gözle bakmıyorum ilişkinize üzgünüm, yürürse de böyle hakaretle dayakla yürür. Sonunda boşanır mısınız, dayak yemeyi sindirir misiniz orasını bilemem.

E oyle, kufurun buyugunu neden soruyorsunuz ki. Uzunlugu eni boyu mu var?
.
Sen şöyle konu açmıştın diye. Bana yürüyecek olanlar yorum yapmasın. Sadece bu konu üzerinden değerlendirilmesini istiyorum ben burada konu açan kimsenin önceki konularına dahi bakmıyorum.

Mesajları tekrar okudum tartışma anında gerekirse ağzına bile s..ç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…