Elde etmeden bir mecburiyet yokken öyle davranan evlenince neler neler yapar.O karakterde biriyle evlenecek birinin ancak ve ancak ya gözü kördür ya da evlilik için bir mecburiyeti vardır diye düşünürüm.
Evet bakın ben ona öyle hakaretler ediyordum ki hiç ağır konuşmazdı. 4. Yılın sonunda kavga esnasında özellikle sen öyle yap senin ağzına.. Dedi. Ki ben bu insanı iteklediğimde bile sesini cıkarmıuodu
Ohooo siz daha evlenmeden ( ki eski konuna baktım evet, aileler istemiyor ) böyleyseniz o evlilik zaten yürümez.Evet bakın ben ona öyle hakaretler ediyordum ki hiç ağır konuşmazdı. 4. Yılın sonunda kavga esnasında özellikle sen öyle yap senin ağzına.. Dedi. Ki ben bu insanı iteklediğimde bile sesini cıkarmıuodu
Küfür şiddet mi ? Olsaydı "biz" olmazdıkki o ne demek hem ya sen duydun veya yaşadınmı öyleyse sorun sende demek çünkü öncesi duydu isen veya siddete maruz kaldysn nasıl evlendn sonrası olduysa buraya konu açmakla kendine teselli olacak yorumlarmı bekliyon he bizde de oldu diye ? Neyi anlamak ıstysn bunu sormakla anlamadim; )
Ohooo siz daha evlenmeden ( ki eski konuna baktım evet, aileler istemiyor ) böyleyseniz o evlilik zaten yürümez.
iteklemelerin birikmesi olmasın. bu sözü görünce adam haklı göründü gözüme. sürekli böyleyse bıkmıştır belkiEvet bakın ben ona öyle hakaretler ediyordum ki hiç ağır konuşmazdı. 4. Yılın sonunda kavga esnasında özellikle sen öyle yap senin ağzına.. Dedi. Ki ben bu insanı iteklediğimde bile sesini cıkarmıuodu
Sevgiliyken küfür duymadım.
Evliyken küfür duymadım.
Boşanırken küfür duymadım.
O da duymadı.
Canim ben 4 yillik evliyim 5 yildir beraberiz birakin bana kufretmeyi evde baska biseye dahi laf arasinda kufur etmez ettirmem ben agzindan dahi kacirsa burasi aile ortami kahve degil dikkat et lutfen canim der tatli tatli uyaririm o da dinler afedersin der bence kendinize kufur ettirmeyin ne sevgiliyken ne evliyken saygi her zaman olsun derim bu durumu kabullenmeyin mutlaka devami gelecektirİyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Küfürden nefret ederim öyle birşey ettiği an bir daha tek kelime sesimi bile duyamaz.Yanımda küfür eden insandan bile nefret ederim.
Adam sinir kontrolü yapamıyor ki etmiş. Zaten küfür ağız alışkanlığı birşey o ahlaktaki biriyle evlenmek istersen buyur.
Siz en ağır hakaretleri ederken saygı duymuyorsunuz ki oda size duysun.Ailesi ile tanıştım onlar benm kuruntummuş :)
He kendinden mi bahsediyorsun Can'ım.Anlamadım ben.Tabiki görüntüye aldanmamak lazım.Hele ki erkeklere aldanmamak lazım.Evlenmeden önce melek olup evlenince şeytanlaşanlar var,kaldı ki öncesinde yüzünü gösteren evlenince neler yapmaz...Dayak da atar,kuma da getirir,annesinin lafına da bakar eşini bırakır,aldatır da...Neler neler.Ya aksine o kadar mülayim duruyor ki işte görüntüye aldanmcn
Sen niye hakaret ediyordun, şiddet gösteriyordun ki? Aranızda sevgiyi geçtim saygı kalmamış, evlenince küfrün alasını duyar, dayak da yersin. Çünkü laçkalaşmışsınız, böyle aşk, sevgi olmaz. Evlenince o senin yaptıklarının daha beterini yapar sana, benden uyarması.
Hayır başımdan öyle bişey geçmedi yani evlilik filan. Erkek arkd. Ağzına.. Diye bi kfür etti bende bugün küfür eden evlenince iki fiskeyi çok görmez dedim.
Demek istdiğim sevgiliyken küfür edip ileride evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan erkekler varmı
Ben ağzımı bozardım kzıınca o da biriktirmiş demekki
.E oyle, kufurun buyugunu neden soruyorsunuz ki. Uzunlugu eni boyu mu var?
Sen şöyle konu açmıştın diye. Bana yürüyecek olanlar yorum yapmasın. Sadece bu konu üzerinden değerlendirilmesini istiyorum ben burada konu açan kimsenin önceki konularına dahi bakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?