burayada bakın

Bu işler genelde küfür ile başlar. Eşimle 5 senedir evliyiz, sevgililik dönemi ile toplam 11 sene oldu. Değil küfür etmek, en ufak bir kötü sözü yoktur bana. Olsaydı da asla evlenmezdim. Sevgililik evliliğin fragmanı gibidir. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz? Tabi belli de olmaz ama sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Bir kere küfür etti diye de ayrılmak ne kadar mantıklı. Bunu sürekli yapıyor mu? Küfür derken ne diyor? Çok ağır şeyler mi yoksa s.l.k ap.t.l gibi şeyler mi? Hoş bence her türlüsü kötü ama tabi en iyisini yine siz bilirsiniz. Onu hiç tanımayan insanların vereceği tavsiye ne kadar işinize yarar. Çevrenizden birlikte vakit geçirdiğiniz insanlardan da fikir almalısınız

Ya bende küfür etmeye başladım hiç adetim değilken..

Ben ağzımı bozardım kzıınca o da biriktirmiş demekki

Eee siz adamı itekleyip küfür ediyormuşsunuz... yani saygı istenmez hakedilir. Siz böyle davranarak adamın size saygı göstermesini sağlayamaZsınız. Evlendikten sonra da küfürler iteklemeler devam ederse sizin tarafınızdan o zaman yer dayağı oturursunuz benden söylemesi.... bir laf vardır ne verirsen elinle, o gelir seninle diye... bu ilişki baştan kaybetmiş bana göre hiç boşuna uğraşmayın

5 yıllık ilişkimi kavga ederken cümlede küfür kullandığı için bitirdim. Bana bile değildi küfür

Ne gibi bir küfür etti peki. Mesela şöyle yaparsan senin ağzına... Dese bu büyük bi küfürmü
Tarafinizdan "büyük bir küfür" olarak kabul gormesi icin ne demesi gerekiyor?

Ayrica, burada millet küfür duydugunu ve umursamadigini söylese siz de mi normal karsilayacaksiniz durumu??

size sevgiliyken küfür ediyorsa evlenmeyin, sizi kaybetmekten korkmuyor anlaşılan. evlenince daha da kabalaşabilir.

Bir önceki erkek arkadaşımla çok küfürleşirdik. O Pomaktı ben Çerkesim, ikimiz de Trakyalı. Yani siniri ile ünlü iki ırk, küfürü seven bir coğrafyadan . Cam çerçeve inerdi, en orjinal küfürü kim edecek diye yarışırdık resmen. Ağıza alımayacak şeyler söylerdik birbirimize. Asla altta kalmak yok. Çok kötü günler yaşadım. Hasta oldum. Sonra ayrıldık birbirimize çok zarar vererek. Şimdiki eşimse o kadar mülayim, ağzından tek kelime kötü söz çıkmayan biri, ben de öyle oldum. Yüksek sesle kavga dahi edemiyoruz, benim bile içimden gelmiyor bağırıp çağırmak. Eski sevgilimle cam çerçeve indirdiğim konu ile ilgili yeni eşimle 2 dakika bile tartışamadım, mantıklı bir yol buldu çıktı işin içinden.

Çok toksik, zehirli ilişkiler bunlar. Ses yükseltmek bir derece ama işin içine küfür girince. Çok kötü günlermiş diyorum hatırladıkça. İzin vermeyin küfüre. O da bir nevi şiddet.

Var canım ben

Şiddet olmasa bile hayatınız boyunca küfür yiyeceksiniz ve bunu kendinize yakıştıyorsunuz ne güzel. Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…