Ne güzel peki onu sinirlendiriyormuydnz
Buna başta dur deyip haddini bildirmek en doğrusu olur diye düşünüyorum ilişkinizi bitirin diyemem fakat ona duracağı noktayı anlayacağı dilde anlatmanız gerek onu en iyi tanıyan sizsiziniz ve eklemek isterim evlilikte ve ilişkilerde saygı biterse sevgide zamanlar tükenir diye düşünüyorum.İyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Ben o adamla evlenmez,duyduğum an arkamı döner giderdim.Ama bir tanıdık kendini nişanlıyken tokatlayan adamla evlendi.Ve evet artarak devam etti,ve bu sürerken ve sonu belliyken bir de çocuk yaptı.Bazı insanların mazoşist olduğunu düşünüyorum.Aileye yönelik değil şöylr yaparsan senin ağzına... Bile... Dese
Ona mı dedin,bunu demeye bile layık mı buldun o terbiyesiziBen dedim ki bugun bana küfür eden yarın iki fiskeyi cok görmez dedim
Ee sende şiddet uyguluyormuşsun,neyse denksiniz sanırım,ben kendi bakış açıma göre yazmıştım,kaale almaHayır başımdan öyle bişey geçmedi yani evlilik filan. Erkek arkd. Ağzına.. Diye bi kfür etti bende bugün küfür eden evlenince iki fiskeyi çok görmez dedim.
Demek istdiğim sevgiliyken küfür edip ileride evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan erkekler varmı
Küfür bence siddetin baslangici. Esimle sevgililik dahil 12 yillik bir birlikteligimiz var ve yanimda argo bile konusmaz arada agzindan kacarsa da özür diler. Bir sürü terbiyeli, güzel huylu insan varken niye bunlari degerlendiriyorsunuz ki? Sanki erkek bitti birakin su tipleri...İyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Vay be kesin ve netHayır hiç küfür duymadım. Duyarsam biter.
Yemedim. Ama o saygı bir kez kalkarsa devamı illa ki gelir bunu biliyorum.İyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Evli değilim, sevgiliyiz şu an. O yüzden kolay. Bazı şeylere tolerans gösterilmemeli.Vay be kesin ve net
Ne kadar kolay biter demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?