Burç uyumu:))

İyidir canım ona laf yok duzgun insanlar. Kotusune rastlamadim tanidiklarimda. Ama dik kafalilar yaaaaa hep benim dedigim dogru diyorlat ben de sorgulayici ve asi kova olarak buna gelemiyorum
Oğlakla basediyorim ben başak. Bana kolay gelirdi :)))ama.siz kovasiniz işte ondan olmuyor çünkü kova diktir egilmez

ay ben seni oğlak sandım
bi kova olarak ben de inadım ama pes dedim, zati babası başak az çekmiyorum takıntılı, titiz, detaycı çatlak
Allah sabir versin ben basaga dayanamadim siz evlenmissiniz valla buyuk basari. Kovalarin yuz akisiniz valla ne deyim bende o sabir yok kendime bile sabredemem cogu zaman en sevmedigim huyum da bu

Allah sabir versin ben basaga dayanamadim siz evlenmissiniz valla buyuk basari. Kovalarin yuz akisiniz valla ne deyim bende o sabir yok kendime bile sabredemem cogu zaman en sevmedigim huyum da bu
gel bi de bana sor, ben zaten yapı olarak susan, alttan alan bi tip değilim, bakıyorum dırdır bitmiyo 2 cümleyle
3. de başlıyorum carlamaya, genelde korkup susuyo

Ben koç
Eşim terazi
Kızım ikizler
Oğlum kova

Kızım ve oğlum tam kafama göre ama eşimle zıt kutupların çekimi oldu galiba.
Ama bu dörtlü inattan birbirlerini yiyorlar
İkizler çok konuşurken koç ani ve kolay sinirleniyor.kova basına buyrukken terazi hassas ve dengede durup adaleti saglıyo
Yuvarlanıp gidiyoruz işte

gel bi de bana sor, ben zaten yapı olarak susan, alttan alan bi tip değilim, bakıyorum dırdır bitmiyo 2 cümleyle
3. de başlıyorum carlamaya, genelde korkup susuyo
Haha iyiymis susuyorsa benim eski sevgilim susmazdi ve hep elestiridi beni. Hep alttan aldim deli.gibi âşıktım 2 ay dayanabildim kendi rekorumu kirdim resmen basaklara sabirli insanlar lazim.herkes kaldiramaz. Yada basaga basak lazim kendi gibi biriyle bas edemezler

supersiniz ya çok guldum:)) ben boğa esim oglak oğlum da yay oğlumda çok inatçı buarada koclarla ck iyi anlasirim ben

Bak.iste ben senin yaptığını yapmam eğer seviyorsan. Inada biner sonunda kazanan ben olurum elde ederm yani:))
Ama napim o inat ben.inat olan bana oldu alttan al al bir yere kadr kovayim ben uleyn hayatta alttan almam bir tek ona karsi alttan aldim kiymet bilmedi hih. Saka maka bana sakin sessiz biri lazim dik kafami baskasi cekmez

Benim esim oglak ben yengec.adam bir inatçi ,dedigi dediktir.anlatilmaz yaşanir.
Evet yaa beni en iyi sen anlarsin:))ama iyi tarafı evine çok bağlı eli çok açık bana karşı sadiktir sevgisni pek gosteremez bende çoook gösteririm ama.artk ben gostermyrm baktm o göstermeye başladı aslnda hoşuna gdyms onu anladm laf sokuyo bana sarlmiosn diye alttan alttan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…