- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Haahah:))yoruma bayıldım doğru balık Kovada yuzebilirBence kova balik anlasabilir.kovaya baligi ativer yuzsün
Seni bilemiycem anneyim ben kardesim.
Ben bogayim:)) ama.başak nayif olur diye blyrm ben evine bağlı falan buarada bende takıntılı titiz detayciyim:))ay ben seni oğlak sandım
bi kova olarak ben de inadım ama pes dedim, zati babası başak az çekmiyorum takıntılı, titiz, detaycı çatlak
Site kuralları açısından belirtmek istedim her konunun kendi bölümünde konu açıp sohbet edebilirsiniz zaten. :)Farkindayim:))burda sizinle sohpet etmek istedim burası daha aktif sncta
İyidir canım ona laf yok duzgun insanlar. Kotusune rastlamadim tanidiklarimda. Ama dik kafalilar yaaaaa hep benim dedigim dogru diyorlat ben de sorgulayici ve asi kova olarak buna gelemiyorumben basaklarla süper anlasirim ya başak iyidir candir ole demeyin
Tesekkurler:))Hiç inanmam . O yüzden iyi sohbetler.
evet bağlı evine ama çok dırdırcı ya, kovayım ben rahat insanım, öffBen bogayim:)) ama.başak nayif olur diye blyrm ben evine bağlı falan buarada bende takıntılı titiz detayciyim:))
Oğlakla basediyorim ben başak. Bana kolay gelirdi :)))ama.siz kovasiniz işte ondan olmuyor çünkü kova diktir egilmezİyidir canım ona laf yok duzgun insanlar. Kotusune rastlamadim tanidiklarimda. Ama dik kafalilar yaaaaa hep benim dedigim dogru diyorlat ben de sorgulayici ve asi kova olarak buna gelemiyorum
Evet dahiler kovadan cikarmis diye duydum ben de ben her ne kadar o siniflamaya giremesem deDahiler kovadan cikarmis:)))ama tanidigm kova kadınları biraz çatlak oluyor yani deli dolu bide çok dik
Aynen asla hakli oldugum konuda alttan almam o yuzden severken arkama bakmadan gittim deliyim galibaOğlakla basediyorim ben başak. Bana kolay gelirdi :)))ama.siz kovasiniz işte ondan olmuyor çünkü kova diktir egilmez
Allah sabir versinay ben seni oğlak sandım
bi kova olarak ben de inadım ama pes dedim, zati babası başak az çekmiyorum takıntılı, titiz, detaycı çatlak
Benim boga arkadasim var.titiz,temiz,duzenli,otoriter,merhametli,guzel yemek yapar ve yemesini sever .kendine guveni tam ve çok şık giyinir,Ben bogayim:)) ama.başak nayif olur diye blyrm ben evine bağlı falan buarada bende takıntılı titiz detayciyim:))
gel bi de bana sor, ben zaten yapı olarak susan, alttan alan bi tip değilim, bakıyorum dırdır bitmiyo 2 cümleyleAllah sabir versinben basaga dayanamadim siz evlenmissiniz valla buyuk basari. Kovalarin yuz akisiniz valla ne deyim bende o sabir yok kendime bile sabredemem cogu zaman en sevmedigim huyum da bu
Bak.iste ben senin yaptığını yapmam eğer seviyorsan. Inada biner sonunda kazanan ben olurum elde ederm yani:))Aynen asla hakli oldugum konuda alttan almam o yuzden severken arkama bakmadan gittim deliyim galiba
Haha iyiymis susuyorsa benim eski sevgilim susmazdi ve hep elestiridi beni. Hep alttan aldim deli.gibi âşıktım 2 ay dayanabildim kendi rekorumu kirdim resmengel bi de bana sor, ben zaten yapı olarak susan, alttan alan bi tip değilim, bakıyorum dırdır bitmiyo 2 cümleyle
3. de başlıyorum carlamaya, genelde korkup susuyo
Ben koç
Eşim terazi
Kızım ikizler
Oğlum kova
Kızım ve oğlum tam kafama göre ama eşimle zıt kutupların çekimi oldu galiba.
Ama bu dörtlü inattan birbirlerini yiyorlar
İkizler çok konuşurken koç ani ve kolay sinirleniyor.kova basına buyrukken terazi hassas ve dengede durup adaleti saglıyo
Yuvarlanıp gidiyoruz işte
Ama napim o inat ben.inat olan bana oldu alttan al al bir yere kadr kovayim ben uleynBak.iste ben senin yaptığını yapmam eğer seviyorsan. Inada biner sonunda kazanan ben olurum elde ederm yani:))
Evet yaa beni en iyi sen anlarsin:))ama iyi tarafı evine çok bağlı eli çok açık bana karşı sadiktir sevgisni pek gosteremez bende çoook gösteririm ama.artk ben gostermyrm baktm o göstermeye başladı aslnda hoşuna gdyms onu anladm laf sokuyo bana sarlmiosn diye alttan alttan:)))Benim esim oglak ben yengec.adam bir inatçi ,dedigi dediktir.anlatilmaz yaşanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?