Burç uyumu:))

Ama napim o inat ben.inat olan bana oldu alttan al al bir yere kadr kovayim ben uleyn hayatta alttan almam bir tek ona karsi alttan aldim kiymet bilmedi hih. Saka maka bana sakin sessiz biri lazim dik kafami baskasi cekmez
Size yengeç erkegi lazm ozmn uyumlu görüyorum yengeç erkeklerini ck.duygusal oluyorlar:))

Evet sevdiğim adam basakti anlaşamadık babam basak anlasamayiz dayim basak su an küs geziyor bana inatci bir burc dik kafali
Sasirdim :)) benim eşimde Başak burcu ne inatcı ne dik kafalı nede küs kalır. Aksine çok uyumludur herşeye ılımlı yaklaşır inadı yoktur kin tutmaz kimseye küstüğünü görmedim çok zor sinirlenir kolay değildir sinirinin taşması sabırlıdır çok. Yemeğe çok düşkündür bazı şeylerde titizlik kesilir bazı şeylerde çok dağınıktır. Bu arada bende yengeç burçluyum :))

Evet canim aynen senin anlattigin gibi.

Yengeç başak uyumludur ama dedginz gbi başak güzel burç bence

Valla benim hayatimdaki basaklar hep inat hep dik kafali. Bende sans yok galiba. Babamla bile hep diklesiriz yani :))) eski sevgilim de cok iyi biriydi fakat hep ben dogruyum ve benim.dedigim olacak diyen biriydi ben de asi bi tip olduğum icin anlaşamıyorum bu tur insanlarla :))

Acaba başak degilmiydi :)))bi arastirsaydiniz :)

Demekki ben şanşlıyım :)) aksine ben çok dik kafalı sinirli dediğim dediktir o hep idare eder beni:))

Haha bunu bende cok sordum ama doğduğu gün hemen yazdırılmış o yüzden doğru :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…