Burç uyumu:))

Hmm taktik guzelms :)bizde 3bcuk yıllık evliyiz ama bende artk ogrendm huyunu smdi okdr dikligi kalmadı çünkü bende inadımi koydum ortya:))

kizlar degrli yorumlarinza ihtycm var ben koc karsimdaki kova nasil olur sizce benim yukselenmim koç karsimdaki akrep bizden bişey olur mu sizce:)

benim burcum balık yükselenim yay ay burcum da başakk
anlaştığım grup toprak grubu yani ben su grubu olunca toprakla anlaşabiliyorum
oğlakla aram iyidir her zaman başak karşıt burcum olduğu için onla da iyi geçinirim
boğala r ise 10 numaraydı ben bu kadar sakin bir burç daha görmedim ben bağırsam da çağırsam da o bana birkez sesini yükseltmemiştir bir de çok ağırkanlı olur boğalar yavaş hareket eder yavaş sakin konuşur
bende de herşeyden var balık burcu olduğum için aşırı merhametli bir insanım duyarlı fedakar
yaydan dolayı inanılmaz bir adalet duygum vardır haksızlığa hayatta gelmem özgürlüğüme düşkün herzaman kendi isyeklerim ve istediklerim doğrultusun da yaşayan biriyim
ay burcum başak olduğundan aşırı bi merak söz konusu bende de
detaylar takılan irdeleyici çoookkkk titiz düzenli bakımlı ve zevk sahibi olduğumu düşünüyorum

Bir boğa olarak yükselenm başak yada aslan ckiyo bilemedim hangsym ama dedginz gbi çok sakinim ama sinirlenrsem arenadaki bogalara dönüyorum :))) aşırı duygusalm içimde yaşarım kafaya ck takarim iyi niyetliyimdr çok titizmdr evime cocgma baglymdr sevgmi sonuna kdr gösteririm ama bittiyse bsy bnm için asla dönmem bide benm ahım çok tutar☺tuttugumu kopartrm alışverişi çook severm :))

Ayni biz :)) tek fark Ben yengec esim basak. Yengec i Tarif edebilirmisin vede kendi burcunu merak ettim :))
Nisanlım cok yardımsever ben hayatımda bu kadar iyi niyetli bir insan görmedim zaten bu özelligine asık oldum :))
Ayrıca cok romantik :))
Basak burcu insanlarıysa biraz detaycı, ayrıntılara önem verir, mesela ben bir isi yapıyorsam mutlaka ayrıntısına kadar inerim bu da beni yorar, ask hayatında ise tek olsun son olsun diyen bir insanım, nitekim öyle de oldu :))
Siz hangi özellikleri tasıyorsunuz benziyor mu özelliklerimiz :)

kizlar degrli yorumlarinza ihtycm var ben koc karsimdaki kova nasil olur sizce benim yukselenmim koç karsimdaki akrep bizden bişey olur mu sizce:)
Ben kovayım kardesim koc ve kafa yapılarımız cok farkli ama sizi bilemem tabi :) ama yukseleniniz koc ise anlasabilirsiniz. Akrep erkekleri biraz sıkıntılı olur genelde ama bilemedim :) egosu da yuksektir ayrica. İnatçı olmalari da ayrı bir dert. Benim tanidiklarim boyleydi :)

Başak'ta eşimde yazdığınız gibi. Çok sabırlı kolay sinirlenmez. Ailesine çok düşkün herşeyi detayına kadar anlatır cok konuşur pek romantik değildir ama her önemli günümüzü hatırlar. Beni çok idare eder tartışmayı sevmez öyle bişey sezerse uzaklaşır susar ama devam dır dır edersem ısrarla ozaman sinirlenir. Bazı konularda titizdir bazılarında çok dağınık ve pis boğazınada çok düşkündür. :)) Bense romantik değilimdir yardımseverim cok duygusal cokta sabırlıyımdır cok alıngan karşımdakinin kötü olabileceğini hiç düşünmem hep iyidirler ki bu iyi bişe değil bence.. Dik kafalı ve çok çabuk sinirlenirim karşımdaki ne olursa olsun dürüst olmalı. Cok zor güvenir çok kolay sarsılır güvenim eskisi gibi olmaz cok şüpheci olurum çokta sahipleniciyşm her ne olursa olsun eskilerimi atamam kıyafet dışında onları atarım manevi olanlar yıllarca durur .. Çok var da burda bırakım yoksa bitmez :)) eklenti yapim çok ama çok inatçıyımdır :))

Hasatvakti mesajların dikkatimi çekti mantıklı yorumlar yapıyorsun, bu arada aynı okulda okuyoruz senle :) Nişanlınla ilgili de birkaç mesajına rastladım bu kadar övme nazar değer sonra Allah mutlu etsin sizi

Hasatvakti mesajların dikkatimi çekti mantıklı yorumlar yapıyorsun, bu arada aynı okulda okuyoruz senle :) Nişanlınla ilgili de birkaç mesajına rastladım bu kadar övme nazar değer sonra Allah mutlu etsin sizi
Ay canım cok saol allah senin de mutlulugunu daim etsin
Sen de mi son sınıfsın :)) hukukta mısın baska bölüm mü :)
Napıyım övmeden duramıyorum keratayı

Aslanım yükselenim akrep ayım oğlak, kimlerle çekim yaşıyorum biliyorum ama kimlerle uyarım bilmiyorum, uyabileceğim biri çıkacak mı burcu ne olacak merakla bekliyorum Güzel bir kombin olmalı :)))

Ay canım cok saol allah senin de mutlulugunu daim etsin
Sen de mi son sınıfsın :)) hukukta mısın baska bölüm mü :)
Napıyım övmeden duramıyorum keratayı

Benim henüz mutluluğum yok canım konu da açmıştım üç ay önce terk edildim sen de kıskandırıyorsun ama Evet hukuktayım son sınıfım ben de

Benim henüz mutluluğum yok canım konu da açmıştım üç ay önce terk edildim sen de kıskandırıyorsun ama Evet hukuktayım son sınıfım ben de
Vay be meslektas ve fakültedasımı bulmusum
Canım insallah daha iyisi cıkar karsına, inan öyle oluyor.
Aslında sapasaglam yasamak bir mutluluk degil mi zaten allaha sükür sapasaglamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…