Burç uyumu:))

Evet dostluk ve ilişki de değişebiliyor in yengeç bulursunuz:))oglaklada yapamaSnz siz valla ck zorlar:)
Ay insallah anlayisli biri cikar karsima :)) aslinda cok ilimliyimdir ama karsimdaki.inat edince bende ederim tek sorun bu yoksa sen.bilirsin nasil istersen oyle olsun modunda yasayan biriyim durduk yere zitlasmam :)) kucuk kardesim.oglak 8 yasinda kiz cok inatci ya bu yasta dalgaya alir beni takmaz.bile :))

aynen başaklar aşırı inat. kendı bildikleri dogru
fazla tutumlu
burnunu aşağı egmezler pek

Kaç yıllık evlisiniz
3 yillik canim yapi meselesi tabi evin reisi benim gibi birsey esim benden 7 yas buyuk bu arada bir de soyleme tarzi mesela bir sey yaptiracagim mesela cop atilacak
Copu simdi mi atarsin yarim saat sonrami diyorum kosullanip atiyor hemen tabi bu basit bir ornek

ve fazla alınganlar. asla yorum yapamaz, eleştiremezsin. hemen carlamaya başlarlar kaynanamdan bılıyorum.
Kesinlikle oyle. Elestirmeye bayılırlar ama eleştirilmeyi sevmezler. Eski sevgilim de kaynananiz gibiydi iste bir kez olsun agiz tadiyla trip atip kusemedim hep o trip atip kuserdi ben garibim alttan alip gonlunu almakla uğraşırdım omrumu.yedi bu basaklar

ve fazla alınganlar. asla yorum yapamaz, eleştiremezsin. hemen carlamaya başlarlar kaynanamdan bılıyorum.
Benim eşimde hiç alıngan değildir. Eleştiriyi bi konuda bidefa yapıldımın sorun yok onda. Ama birşeyi ısrarla tekrarladınmı uzaklaşır ama ben devam edersem yanına gidip ozaman sinirlenir :)))

aynen. trip atan hep o
daha agzından lafı cıkarmadan alınmaya başlar
eli de fazla sıkı

Doğum saatini bilmeden sağlıklı yükselen burç öğrenilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…