- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Ay insallah anlayisli biri cikar karsima :)) aslinda cok ilimliyimdir ama karsimdaki.inat edince bende ederim tek sorun bu yoksa sen.bilirsin nasil istersen oyle olsun modunda yasayan biriyim durduk yere zitlasmam :)) kucuk kardesim.oglak 8 yasinda kiz cok inatci ya bu yasta dalgaya alir beni takmaz.bile :))Evet dostluk ve ilişki de değişebiliyor in yengeç bulursunuz:))oglaklada yapamaSnz siz valla ck zorlar:)
aynen başaklar aşırı inat. kendı bildikleri dogruValla benim hayatimdaki basaklar hep inat hep dik kafali. Bende sans yok galiba. Babamla bile hep diklesiriz yani :))) eski sevgilim de cok iyi biriydi fakat hep ben dogruyum ve benim.dedigim olacak diyen biriydi ben de asi bi tip olduğum icin anlaşamıyorum bu tur insanlarla :))
Yok valla idare eden hep ben.oldum bugune kdr ahh ahh ne çektim be :))Demekki ben şanşlıyım :)) aksine ben çok dik kafalı sinirli dediğim dediktir o hep idare eder beni:))
Haha bunu bende cok sordum ama doğduğu gün hemen yazdırılmış o yüzden doğru :))
Ooo o burun hic inmez ki kuyrukta hep diktiraynen başaklar aşırı inat. kendı bildikleri dogru
fazla tutumlu
burnunu aşağı egmezler pek
Biraz liderlik Çekişmesi olabilir aranızdaSelam kızlar benim burcum boğa esim oglak aranızda var mı boga oglak sevgili veya evli olabilirsiniz sadece merak ettim uyumlariniz nasıl burçlara biraz duskunumde hadi sohpet edelim :)))
ve fazla alınganlar. asla yorum yapamaz, eleştiremezsin. hemen carlamaya başlarlarOoo o burun hic inmez ki kuyrukta hep diktir o
Aynen var biraz doğru :)ben büyük baş o küçük bas:)Biraz liderlik Çekişmesi olabilir aranızda
Kaç yıllık evlisinizBen aslanim esim oglak hep benim dedigim oluyor sorun cikmiyor cok fazla
3 yillik canim yapi meselesi tabi evin reisi benim gibi birsey esim benden 7 yas buyuk bu arada bir de soyleme tarzi mesela bir sey yaptiracagim mesela cop atilacakKaç yıllık evlisiniz
Kesinlikle oyle. Elestirmeye bayılırlar ama eleştirilmeyi sevmezler. Eski sevgilim de kaynananiz gibiydi isteve fazla alınganlar. asla yorum yapamaz, eleştiremezsin. hemen carlamaya başlarlarkaynanamdan bılıyorum.
Benim eşimde hiç alıngan değildir. Eleştiriyi bi konuda bidefa yapıldımın sorun yok onda. Ama birşeyi ısrarla tekrarladınmı uzaklaşır ama ben devam edersem yanına gidip ozaman sinirlenir :)))ve fazla alınganlar. asla yorum yapamaz, eleştiremezsin. hemen carlamaya başlarlarkaynanamdan bılıyorum.
Kesinlikle oyle. Elestirmeye bayılırlar ama eleştirilmeyi sevmezler. Eski sevgilim de kaynananiz gibiydi istebir kez olsun agiz tadiyla trip atip kusemedim hep o trip atip kuserdi ben garibim alttan alip gonlunu almakla uğraşırdım omrumu.yedi bu basaklar
Dengesiiiizzz ne oldugu ne yaptigi belli olmaz bu ikizlerinOooo ikizler annemde ikizler hiç anlasamazdim:)ikizler oglak düşünemiyorum bile
Siz daha baskın olursunuz ona pabuç bırakmazsiniz çok uyumluBen aslanim esim oglak hep benim dedigim oluyor sorun cikmiyor cok fazla
erkeği ve kadını farklı olabilir.Benim eşimde hiç alıngan değildir. Eleştiriyi bi konuda bidefa yapıldımın sorun yok onda. Ama birşeyi ısrarla tekrarladınmı uzaklaşır ama ben devam edersem yanına gidip ozaman sinirlenir :)))
Ya aslinda pek burclara kafa yormam ama fark ettim ki herturku aslan ozelligi tasiyorumSiz daha baskın olursunuz ona pabuç bırakmazsiniz çok uyumlu
Cimriligini görmedim bak hakkini yemeyim ama diger konularda tam bi gestapo dediğim dedik asiri kiskanc oluyorlar bir.de :))aynen. trip atan hep o
daha agzından lafı cıkarmadan alınmaya başlar
eli de fazla sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?