Teşekkür ederim hepsi yüzde yüz tuttuGiyime, görüşüne önem veren birisin. Güneş teraziler güzel olur doğuştan. İnsanlar seni komik gezmeyi seven sosyal biri olarak görüyor olabilir. Neşeli gülen ortamda espri yapan bir tip olabilirsin. Ama içten içte çok farklı bir tfb olabilir. Ay balık korumacılık ve hassasiyet verebilir. Su burcu olmasına rağmen bence ay balıkta kişiye hassasiyet katıyor. Birde gördüğüm kadarıyla hem idealist-hem duygusal / hem maneviyatçı - hem realist her şeyden %50 %50 bu bireylerde.
Sayısı bellisiz aplammBir de teraziler çok flörtözler ya. Ama idealleri olduğu için sık sık partner değiştirebilirler. Kafa yapısına uymazsa bir iki çeker üçüncüde vınnnn...
İnşallah güzel bişidir o. Adem'in karısı değil miydi kızBu kombinasyonun bir tık üzeri Lilith değil mi
Geçmiş zaman, şimdi anlatıp dedikodu yapmak istemem.İnşallah güzel bişidir o. Adem'in karısı değil miydi kız
Sayısı bellisiz aplamm
Teşekkür ederim hepsi yüzde yüz tuttu
Bana da yorum banadaaa banadaa.. güneş ikizler yükselen koç ay kovaBir de teraziler çok flörtözler ya. Ama idealleri olduğu için sık sık partner değiştirebilirler. Kafa yapısına uymazsa bir iki çeker üçüncüde vınnnn...
Bu kombinasyon olmamış bebişim bizimla deyılsın. Iıh cık olmamış.Bana da yorum banadaaa banadaa.. güneş ikizler yükselen koç ay kova
Ya çok garip ama özellklerinide tasımıyorum biliyomusunBu kombinasyon olmamış bebişim bizimla deyılsın. Iıh cık olmamış.
İkizler hayatı dalgaya alan ama zeki bir burçtur. Kova da bilhassa öyle. Koçu sevmiyorum kavgacı ve uyumsuzlar bence öyle değilsinYa çok garip ama özellklerinide tasımıyorum biliyomusunbambaska bi burca ait hissediyorum kendimi
Bana da yorum banadaaa banadaa.. güneş ikizler yükselen koç ay kova
Ahaha gitmemek kısmında koptummmAy gümbür gümbür kombinasyon. Abov.
Şimdi ikizler kararsız değildir. İki seçenekte onlara ayrı ayrı çekici gelir. Mesela yarın bir yere gidiceksin. Karar verdin son dakika gitmemek daha cazip gelebilir. Kararlı kararsızdır aslında...
Ben ikizler kadınlarının fiziklerini (oran anlamında, kilo değil) hep kum saati olduğunu gördüm hiç şaşmadı. Güzel fizikliler. İnsanlar seni sabırsız buluyor olabilir birazcık. Zaten ikizlersin bir işi bırakıp diğerine hoplamak huyun olabilir. Cömert, insanlara yardım etmeyi seven. Akıl hocalığına yatkın olabilirsin. Ay kova da biraz maskülen bir hava verebilir. Özgür ruhlu, tuttuğunu koparan, her şeyi sağlık güç olsun yaparım diye hisseden. Tek kişilik dev kadro olabilirsin.
Hayatı cok ciddiye alıyorum aksineİkizler hayatı dalgaya alan ama zeki bir burçtur. Kova da bilhassa öyle. Koçu sevmiyorum kavgacı ve uyumsuzlar bence öyle değilsin
Ahaha gitmemek kısmında koptummmaynen o yum ben bu yoruma istinaden bütün o burc yorumcularını tepikliyorum tasıyomusum ben özellklerini
Hepsi farklı şeyleri ifade ediyor. Başta bende "yööö hiç öyle değilim kii" diyip inanmıyordum. Sonra biraz araştırdım. Baktım öğrene öğrene her şeyim uyuyormuş aslındaHayatı cok ciddiye alıyorum aksinekavgacı değilim ama benle kavga etmekte istemezsin edersem cok pis ederim
Aaa ne kadar ayıp ben teraziyim uzlaşmadan yanayım teklif bile etmeHayatı cok ciddiye alıyorum aksinekavgacı değilim ama benle kavga etmekte istemezsin edersem cok pis ederim
VarHepsi farklı şeyleri ifade ediyor. Başta bende "yööö hiç öyle değilim kii" diyip inanmıyordum. Sonra biraz araştırdım. Baktım öğrene öğrene her şeyim uyuyormuş aslında
Koç burcu arkadaşın varsa belki sana bana benziyosun diyodur.
Ya yürü git kmseyle kavga edemezseniz kendinizle kavga edersiniz sizAaa ne kadar ayıp ben teraziyim uzlaşmadan yanayım teklif bile etme
Aslnda bende cok ilgilendm kendi özellklerimi harmanlamaya calısırken ama mesela cok özgüvenli diyor cıksss değilim.. sadık değil diyor kova ikizler için mesela.. şıpsevdi diyor.. duygusal değil diyor diyoroğlu diyor.. kmsede senin gbi harmanlamamışHepsi farklı şeyleri ifade ediyor. Başta bende "yööö hiç öyle değilim kii" diyip inanmıyordum. Sonra biraz araştırdım. Baktım öğrene öğrene her şeyim uyuyormuş aslında
Koç burcu arkadaşın varsa belki sana bana benziyosun diyodur.
Aslnda bende cok ilgilendm kendi özellklerimi harmanlamaya calısırken ama mesela cok özgüvenli diyor cıksss değilim.. sadık değil diyor kova ikizler için mesela.. şıpsevdi diyor.. duygusal değil diyor diyoroğlu diyor.. kmsede senin gbi harmanlamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?