Burç Yorumu: Terazi burcuyum yükselenim yay

Bir de teraziler çok flörtözler ya. Ama idealleri olduğu için sık sık partner değiştirebilirler. Kafa yapısına uymazsa bir iki çeker üçüncüde vınnnn...

Teşekkür ederim hepsi yüzde yüz tuttu

Bir de teraziler çok flörtözler ya. Ama idealleri olduğu için sık sık partner değiştirebilirler. Kafa yapısına uymazsa bir iki çeker üçüncüde vınnnn...
Sayısı bellisiz aplamm

Sayısı bellisiz aplamm

Ahh ah bir terazi bacım vardı. 2 günde bir yemin ederdi
"tamam artık erkek yok, iş güç bundan sonra" diye
"leen bırakkkk, seni tanımasak..." derdim.
En son flörtlerini söylememeye başladı. Ortak arkadaşa da şey demiş "La Vie ye söyleme kafamı kırar"

Teşekkür ederim hepsi yüzde yüz tuttu

Güneş, yükselen vee ay hepsi farklı yönleri gösterir kuzum. Ona göre yorumlamak lazım

Bana da yorum banadaaa banadaa.. güneş ikizler yükselen koç ay kova

Bana da yorum banadaaa banadaa.. güneş ikizler yükselen koç ay kova

Ay gümbür gümbür kombinasyon. Abov.

Şimdi ikizler kararsız değildir. İki seçenekte onlara ayrı ayrı çekici gelir. Mesela yarın bir yere gidiceksin. Karar verdin son dakika gitmemek daha cazip gelebilir. Kararlı kararsızdır aslında...
Ben ikizler kadınlarının fiziklerini (oran anlamında, kilo değil) hep kum saati olduğunu gördüm hiç şaşmadı. Güzel fizikliler. İnsanlar seni sabırsız buluyor olabilir birazcık. Zaten ikizlersin bir işi bırakıp diğerine hoplamak huyun olabilir. Cömert, insanlara yardım etmeyi seven. Akıl hocalığına yatkın olabilirsin. Ay kova da biraz maskülen bir hava verebilir. Özgür ruhlu, tuttuğunu koparan, her şeyi sağlık güç olsun yaparım diye hisseden. Tek kişilik dev kadro olabilirsin.

Ahaha gitmemek kısmında koptummmaynen o yum ben bu yoruma istinaden bütün o burc yorumcularını tepikliyorum tasıyomusum ben özellklerini

Ahaha gitmemek kısmında koptummmaynen o yum ben bu yoruma istinaden bütün o burc yorumcularını tepikliyorum tasıyomusum ben özellklerini
Hayatı cok ciddiye alıyorum aksine kavgacı değilim ama benle kavga etmekte istemezsin edersem cok pis ederim
Hepsi farklı şeyleri ifade ediyor. Başta bende "yööö hiç öyle değilim kii" diyip inanmıyordum. Sonra biraz araştırdım. Baktım öğrene öğrene her şeyim uyuyormuş aslında

Koç burcu arkadaşın varsa belki sana bana benziyosun diyodur.

Var ve diyor

Aslnda bende cok ilgilendm kendi özellklerimi harmanlamaya calısırken ama mesela cok özgüvenli diyor cıksss değilim.. sadık değil diyor kova ikizler için mesela.. şıpsevdi diyor.. duygusal değil diyor diyoroğlu diyor.. kmsede senin gbi harmanlamamış

Ahahaha Ya biz o yüzden güneş burcuna ayrı yükselene ay a ayrı ayrı bakıyoruz.
Ama öyle burçlar var (mesela ay akrep) akrep ay konumunda çok rahatsızdır. Böyle negatif özellikleri daha ön plandadır örnek vermem gerekirse. Biraz incelikli bilmek gerekiyormuş. Daha nokta atışlar açılara göre yapılıyor. O yuvarlar bir çember var kenarda burçlar çizgiler falan. İlla görmüşsünüzdür internette. Onun bilgisi biraz daha incelikli öğrenmek açısından. Ama nokta atış yorumlar yapılır. Daha bilmiyorum ama umarım ilerde öğrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…