- 18 Şubat 2018
- 13.454
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.033
- 598
- 45
Ya yıllardır bunu bilmeden yaşamış olmamın şokuYaaa hönkürdümmakrepte tam cıkacagı anı buldu
Eskiden ay yükselende böyle popüler değildi ki. Düz burç bakardık hepimizYa yıllardır bunu bilmeden yaşamış olmamın şoku.
Vallahi emeğinize sağlık,harika yorumlamişsinizAslan burcu bir hanımla karşı kaşıyayız evet. Güzellik gösteriş ve asaletin burcu. 9. eve yerleşmiş. Eğitim ya da tatil için yurtdışı tercihi, isteği olabilir. Aslan burçları lüks sever derler ama benim gördüğüm lüks/klas duran şeyleri seviyorlar (fiyatı önemsiz) Bir şey yaptı mı yakışıyor ayrıca. Ben görünüş olarak sadece yüzlerini oval gördüm ortak özellik olarak. Aksi var mıdır bilmiyorum. Aile/arkadaş ortamında ağırlığı olan saygınlık kazanan, görüşleri ya da isteklerine önem verilen birisi olabilirsiniz. Aile karşı çıkarken bile biraz ağırlığını bilerek çok üstüne gidemediğini gördüm kızlarının. Ağır ve mantıklı bulunan bir tarafları var. Ben aslan kadınlarını görünce bu hanımefendi ne yapsa mutlaka onu kendine yakıştırır diyorum.
Şimdi görünüşle karakter arasında öyle aman aman bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Gezmeyi eğlenmeyi seven, şen şakrak bağımsız ve pozitif biri olabilirsiniz. İyiyken evlere şenlik...
Ama ay akrep galiba tehlikeliyim dediniz
Tehlikeli demeyelim de bir olay olduğunda önceden hisseder misiniz? Ya da etrafta ters bir şey olduğu zaman içimde kötü bir his vardı zaten :/ dediğiniz çok olur mu? Konum itibariyle ay akrepte rahatsız bir durumda diye yorumlanır. Hissi olarak (belki de olumsuz olayları) hissedebilme. İçinde huzursuzluk olarak yansır. Ben aslan-yay-akrep uyumunda kendine özel lafı gediğine koyarak lezzetli bir intikam yemeği yeme şansını yakaladınız ya da hayatınızda yakalayabilirisiniz diye yorumlayabilirim...
Ben aldım alacağımı
Dimi yaa bunca senedir bi böyle yorum göremediydim kendi adıma meselaVallahi emeğinize sağlık,harika yorumlamişsiniz.Kötü şeyleri gerçekten hissediyorum,gerek rüya yoluyla uyarılma,gerekse kötü bir hissiyat oluşuyor.Bu konuda mutlaka geliştirin kendinizi,hisleriniz muazzam .
Kesinlikle,bayıldım ben tasvir edişlereDimi yaa bunca senedir bi böyle yorum göremediydim kendi adıma mesela
Vallahi emeğinize sağlık,harika yorumlamişsiniz.Kötü şeyleri gerçekten hissediyorum,gerek rüya yoluyla uyarılma,gerekse kötü bir hissiyat oluşuyor.Bu konuda mutlaka geliştirin kendinizi,hisleriniz muazzam .
Sen ermiş misin canımVallahi emeğinize sağlık,harika yorumlamişsiniz.Kötü şeyleri gerçekten hissediyorum,gerek rüya yoluyla uyarılma,gerekse kötü bir hissiyat oluşuyor.Bu konuda mutlaka geliştirin kendinizi,hisleriniz muazzam .
Yazıklarım olsun bana böyle güzel şeyler yazmadınAslan burcu bir hanımla karşı kaşıyayız evet. Güzellik gösteriş ve asaletin burcu. 9. eve yerleşmiş. Eğitim ya da tatil için yurtdışı tercihi, isteği olabilir. Aslan burçları lüks sever derler ama benim gördüğüm lüks/klas duran şeyleri seviyorlar (fiyatı önemsiz) Bir şey yaptı mı yakışıyor ayrıca. Ben görünüş olarak sadece yüzlerini oval gördüm ortak özellik olarak. Aksi var mıdır bilmiyorum. Aile/arkadaş ortamında ağırlığı olan saygınlık kazanan, görüşleri ya da isteklerine önem verilen birisi olabilirsiniz. Aile karşı çıkarken bile biraz ağırlığını bilerek çok üstüne gidemediğini gördüm kızlarının. Ağır ve mantıklı bulunan bir tarafları var. Ben aslan kadınlarını görünce bu hanımefendi ne yapsa mutlaka onu kendine yakıştırır diyorum.
Şimdi görünüşle karakter arasında öyle aman aman bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Gezmeyi eğlenmeyi seven, şen şakrak bağımsız ve pozitif biri olabilirsiniz. İyiyken evlere şenlik...
Ama ay akrep galiba tehlikeliyim dediniz
Tehlikeli demeyelim de bir olay olduğunda önceden hisseder misiniz? Ya da etrafta ters bir şey olduğu zaman içimde kötü bir his vardı zaten :/ dediğiniz çok olur mu? Konum itibariyle ay akrepte rahatsız bir durumda diye yorumlanır. Hissi olarak (belki de olumsuz olayları) hissedebilme. İçinde huzursuzluk olarak yansır. Ben aslan-yay-akrep uyumunda kendine özel lafı gediğine koyarak lezzetli bir intikam yemeği yeme şansını yakaladınız ya da hayatınızda yakalayabilirisiniz diye yorumlayabilirim...
Yok ya,o kadar da değilSen ermiş misin canım
Yazıklarım olsun bana böyle güzel şeyler yazmadın
Şey sever misin, temizlik?Yukselen basak olarak kaldirimlari bile ciflemek istiyorum
Bir de ay burcu lazım kuzu ona da bak bakıyımYaaa burda mi kaynatiyorsunuz hahahaevet napiyoruuz? Burcum yengec yukselenim akrep. Cok sakinken 3 saniye sonra cinnet geçirebilirim, bu burcumla mi ilgili
Burcun yengeç mi Omen Tonreem. Bıktım sizin ağlaklığınızdanYaaa burda mi kaynatiyorsunuz hahahaevet napiyoruuz? Burcum yengec yukselenim akrep. Cok sakinken 3 saniye sonra cinnet geçirebilirim, bu burcumla mi ilgili
Bir de ay burcu lazım kuzu ona da bak bakıyımBen toptan yorumlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?