Ayy bedava diye doğum haritası seysi yaptm bi siteden.. karısık olan kafamı iyice karıstrdı sağolsunAhahahaYa biz o yüzden güneş burcuna ayrı yükselene ay a ayrı ayrı bakıyoruz.
Ama öyle burçlar var (mesela ay akrep) akrep ay konumunda çok rahatsızdır. Böyle negatif özellikleri daha ön plandadır örnek vermem gerekirse. Biraz incelikli bilmek gerekiyormuş. Daha nokta atışlar açılara göre yapılıyor. O yuvarlar bir çember var kenarda burçlar çizgiler falan. İlla görmüşsünüzdür internette. Onun bilgisi biraz daha incelikli öğrenmek açısından. Ama nokta atış yorumlar yapılır. Daha bilmiyorum ama umarım ilerde öğrenebilirim
Ay burcum akrep bu yoruma denk gelmek.......AhahahaYa biz o yüzden güneş burcuna ayrı yükselene ay a ayrı ayrı bakıyoruz.
Ama öyle burçlar var (mesela ay akrep) akrep ay konumunda çok rahatsızdır. Böyle negatif özellikleri daha ön plandadır örnek vermem gerekirse. Biraz incelikli bilmek gerekiyormuş. Daha nokta atışlar açılara göre yapılıyor. O yuvarlar bir çember var kenarda burçlar çizgiler falan. İlla görmüşsünüzdür internette. Onun bilgisi biraz daha incelikli öğrenmek açısından. Ama nokta atış yorumlar yapılır. Daha bilmiyorum ama umarım ilerde öğrenebilirim
Umarım öğrenir güzel paralarda kazanırsın ciddi para kazanıyolar iyi yapanlarAhahahaYa biz o yüzden güneş burcuna ayrı yükselene ay a ayrı ayrı bakıyoruz.
Estagfurullah yahu salça ne demekBu yükselen,ay,güneş falan nasıl bulunuyor?Ben de salca olayım bari.
Elimde sadece burcum var,diğer konulara çok uzağımEstagfurullah yahu salça ne demek
Dogum saatine göre hesaplanıyor. Sitelerde var şipşak cıkıyo
O güneş burcu oluyor zTen.. doğum saatini bilmiyosanız diğer bilgileri bulabilirmisinz bilmiyorumElimde sadece burcum var,diğer konulara çok uzağım.
Böyle bir şey çıktı.Yükselenim yay mış ama güneş ve ay onları anlamadımO güneş burcu oluyor zTen.. doğum saatini bilmiyosanız diğer bilgileri bulabilirmisinz bilmiyorum
Ayy bedava diye doğum haritası seysi yaptm bi siteden.. karısık olan kafamı iyice karıstrdı sağolsunsonra cddi cddi baktıraym bi uzmana ya merakta ediyorm dedim Ama rakamlar cok dolgun
Akrep deme baaaağaa eski kocam akrepti gözüm seğeriyo
Güneş burcunuz oluyo zaten.. aslanmış ay da yazar oralarda bi yerde ya bütün evler gezegenler falan cıkıyorBöyle bir şey çıktı.Yükselenim yay mış ama güneş ve ay onları anlamadım.
O.çocuu diyoruzAaaa akrep mi vov çok tehlikeli...
Tekrar bir kafa yorayim bakalımGüneş burcunuz oluyo zaten.. aslanmış ay da yazar oralarda bi yerde ya bütün evler gezegenler falan cıkıyor
Güneş burcu aslan ay yay ama yükselen gözükmemiş burda kızların dedikleriyle kendi burçlarını merak ettiysen şekerim. Bir de ayrıca yükselen diye arat.Böyle bir şey çıktı.Yükselenim yay mış ama güneş ve ay onları anlamadım.
Akrep hakkında bir şeyler derim ama eski eş dedin o yüzden susuyorum kuzu...O.çocuu diyoruzama anası hariç anası cok kıymetli benm için
Yükselen burcum yay değil mi?Güneş burcu aslan ay yay ama yükselen gözükmemiş burda kızların dedikleriyle kendi burçlarını merak ettiysen şekerim. Bir de ayrıca yükselen diye arat.
Yani canım mesela çok kindar birisi olabilirsin canın yandığında. Öç almayı isteyebilirsin. Duyguların biraz baskı altında gibi hissettirebilir. Sürekli algılayamadığın bir huzursuzluk hissedebilirsin gibi gibi...Ay burcum akrep bu yoruma denk gelmek.......
Yaa çok pardon yükselen gözükmüş ay gözükmemişYükselen burcum yay değil mi?
La Vie şunu bir yorumlar mısınız gözünüzü seveyim,sanırım tehlikeli bir insanımYaa çok pardon yükselen gözükmüş ay gözükmemiş
Güneş burcu: Aslan
Yükselen: Yay
Ay: ?
Ay burcunu öğren falan yazman gerekiyor bir an karıştı çarşı pazarkusura bakma
Ya kıyamam emojiye bakLa Vie şunu bir yorumlar mısınız gözünüzü seveyim,sanırım tehlikeli bir insanım.
Yaaa hönkürdümmLa Vie şunu bir yorumlar mısınız gözünüzü seveyim,sanırım tehlikeli bir insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?