Burç Yorumu: Terazi burcuyum yükselenim yay

Kız erkeği ve kadını ayrı yengeç in kadın çok etmez ama erkek var ya erkek Allah Allah diyorum
Manipüle olursun görünce bile...
Erkek kardesim yengeçç.. okdr cok konusuyor ki allammm cok iyi bi adam ama asla sevgilisi olmak istemezdim… bide asla fikirleri yanlıs olamaz ucundan kıcından tutup kendini haklı cıkarcak en olmadı atar yapıp küscek( babamla oluyo bu genelde)

Kalp mi atsam, sasirdim mı atsam valla şok oldum. Tahmin yuruttum dedigin kisim %100 doğru. Belalti kismi, sersemletme kismi falan. Hakaret etmeden hakaret ediyorum tartisirken.
Kizsa kizamiyor, sussa susamiyor karsimdaki.
Digerleride dogru. Hepsi doğru. Kac tane flortum oldugunu saymam, cok guzel degilim ama elektrik aliyo erkekler benden. Suphe, inis cikis, anaclik.. hepsi tuttu.
Ellerine, emegine saglik
Bu işi ticarete dokmeyi düşünmez misin?

Çocuğu yaparken iyiydi. Alsın bı zahmet panda aldır bebeğim karı kıza yedireceğine çocuğuna airfrayer alsın
Ben dedim sana deiil bebemize alıyo dedim. Git yol yap aldır dedim bebe coh kilo almıs saglıklı seyler az yaglı seyler yemeliymiş al onu sen de dedim

Valla o kısımda bende beeyyleee oldum
Ama biliyodum sende bi ikizlerlik oldugunu

Ay kız bu akşam beni çok şımarttınız ben hiç bilmiyodum böyle tutturduğumu
Çok teşekkür ederim zaten N Nickyokkk sevdiğim bir üye diye yorumlamadan çıkmadım
Seni chemist0 ve Borellus80 sevdiğim için hissedip tam tutturdum bence

Sağol bebeğim eline emeğine sağlık kafanı şişirdik yorduk seni

Senin tarafından seviliyo olmak onurdur cok verimli bi gece oldu şahsen.. yorduk senide ama hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…