P.çlikte kapısırız burhanBen olsam cingenlik yaparım. Hemen yarın mesaj atıyorsun kızın canı x istedi airfrayerde daha kolay pişiyo. Alsak mı
Kız erkeği ve kadını ayrı yengeç in kadın çok etmez ama erkek var ya erkek Allah Allah diyorumBen olsam cingenlik yaparım. Hemen yarın mesaj atıyorsun kızın canı x istedi airfrayerde daha kolay pişiyo. Alsak mı
Çocuğu yaparken iyiydi. Alsın bı zahmetP.çlikte kapısırız burhan
Erkek kardesim yengeçç.. okdr cok konusuyor kiKız erkeği ve kadını ayrı yengeç in kadın çok etmez ama erkek var ya erkek Allah Allah diyorum
Manipüle olursun görünce bile...
Şimdi bir yengeç kadını ile karşı karşıyayız. Yengeç burcu kadını gelmeden sesi gelir "Hanım hanım bunlar benim yavyulayım" diye. (buz devrindeki gibi) Bu burçlar çok anaç olurlar. Anneye, babaya, eşe, arkadaşa bile annelik yapası gelebilir. Normaldir çünkü içgüdüseldir. Korucuyu kollayıcı bir yaklaşımı vardır daha doğrusu. Ay akrepler ürkmüş şekilde yorumlanmayı beklerken yükselen bir akrep bize göz kırptı son olarak.
Ben yükselen akrepleri hep siyah saçları ve siyah elbiseleriyle göz kamaştıran kadınlar olarak canlandırıyorum zihnimde. Dışarıya çok güzel bir aura verebilir. Akrep tutkunun burcudur. İhtiraslı, inişli çıkışlı sağlam bir aşk hayatı görebiliriz. Ama yengeç duygusallığı olduğu için karşı tarafa uyum sağlama eğiliminden dolayı görebiliriz dedim. Belki yani, canı isterse. Sonuçta akrep yükselenli biri. Şüpheci bir yapı kazandırabileceği için yengeç etkisiyle açık yakalamaya daha eğilimli olabilir. Ama güvenirse gümbür gümbür bir ilişki yaşayabilir beyefendi. Ay ikizlerle de bence (gençliğinde özellikle) çok fazla talibi olmuş olabilir. Hatta ben erkek olsam zekasından korkup uzaktan sevebilirdim belki
Ay ikizler benim çok karşılaşmadığım bir konum. İkizlerin duygusal yanlarını düşündüğüm zaman tahmin yürütmem gerekirse. Yeni bir şey öğrendiğiniz zaman araştırma eğiliminde olabilirsiniz. Bu size mutluluk verebilir. Hatta yengeç etkisiyle çocuk yetiştirme anlamında okur öğrenirseniz daha da mutlu olabilirsiniz. Ben hazır cevaplığı ve sakince zeki laf sokuşu ile tanındığınızı tahmin ediyorum. Ama bu zeka hem duygusal hemde hınzır bir zeka. Yani dedikleriniz biraz bel altı olabilir. Ama öyle güzel gizler ki ikizler olmayıp öyle hissettirebilir. Laf dalaşına girdiği kişi sersemleyip şaşkına dönebilir. Belki annesi arkadaşı gibi anlayışlı, sırdaş, çocuğunun her şeyi olabilen. Çok yönlü biri diye yorumlayabilirim.
yengeç erkekleri cv kaşe imza mühür...ucundan kıcından tutup kendini haklı cıkarcak en olmadı atar yapıp küscek
Ben dedim sana deiil bebemize alıyo dedim. Git yol yap aldır dedim bebe coh kilo almıs saglıklı seyler az yaglı seyler yemeliymiş al onu sen de dedimÇocuğu yaparken iyiydi. Alsın bı zahmetpanda aldır bebeğim karı kıza yedireceğine çocuğuna airfrayer alsın
Ben olsam cingenlik yaparım. Hemen yarın mesaj atıyorsun kızın canı x istedi airfrayerde daha kolay pişiyo. Alsak mı
Valla o kısımda bende beeyyleee oldumKalp mi atsam, sasirdim mı atsam valla şok oldum. Tahmin yuruttum dedigin kisim %100 doğru. Belalti kismi, sersemletme kismi falan. Hakaret etmeden hakaret ediyorum tartisirken.
Kizsa kizamiyor, sussa susamiyor karsimdaki.
Digerleride dogru. Hepsi doğru. Kac tane flortum oldugunu saymam, cok guzel degilim ama elektrik aliyo erkekler benden. Suphe, inis cikis, anaclik.. hepsi tuttu.
Ellerine, emegine saglik
Bu işi ticarete dokmeyi düşünmez misin?
Ay kız bu akşam beni çok şımarttınız ben hiç bilmiyodum böyle tutturduğumuKalp mi atsam, sasirdim mı atsam valla şok oldum. Tahmin yuruttum dedigin kisim %100 doğru. Belalti kismi, sersemletme kismi falan. Hakaret etmeden hakaret ediyorum tartisirken.
Kizsa kizamiyor, sussa susamiyor karsimdaki.
Digerleride dogru. Hepsi doğru. Kac tane flortum oldugunu saymam, cok guzel degilim ama elektrik aliyo erkekler benden. Suphe, inis cikis, anaclik.. hepsi tuttu.
Ellerine, emegine saglik
Bu işi ticarete dokmeyi düşünmez misin?
Sağol bebeğim eline emeğine sağlıkAy kız bu akşam beni çok şımarttınız ben hiç bilmiyodum böyle tutturduğumu
Çok teşekkür ederim zaten N Nickyokkk sevdiğim bir üye diye yorumlamadan çıkmadım
Senichemist0 ve Borellus80 sevdiğim için hissedip tam tutturdum bence
Valla o kısımda bende beeyyleee oldum
Ama biliyodum sende bi ikizlerlik oldugunu
Senin tarafından seviliyo olmak onurdurAy kız bu akşam beni çok şımarttınız ben hiç bilmiyodum böyle tutturduğumu
Çok teşekkür ederim zaten N Nickyokkk sevdiğim bir üye diye yorumlamadan çıkmadım
Senichemist0 ve Borellus80 sevdiğim için hissedip tam tutturdum bence
Ay estağfirullah hiç olur mu çok eğlendim ben, asıl ben teşekkür ederim kuzuSağol bebeğim eline emeğine sağlıkkafanı şişirdik yorduk seni
Kapıya kadar gidip otur evinde yeaaa demelerim geliyo asdffYaa cok iyi demi.
Seninkinide okudum
Gitmek ister ama gidemez kismina kahkaha attim ahshahahajsj
Akil hocalığı, comertlik falan hep cikti ya
Ay siz de edin canımın içleri ne demek helal olsun. Ben aşırı eğlendimSenin tarafından seviliyo olmak onurdurcok verimli bi gece oldu şahsen.. yorduk senide ama hakkını helal et
Olumm bi araya gelince whatsapp grubunda yazısıyoruz sanıyorm ben konu monu gidiyo nerde oldugumu unutuyomCanlarım goygoyu sadece bekarlar da yapalım banlanırsam kellenizi uçururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?