Onun tarzi nasil mesela? Yani aslan burcu dediniz ya özelliklerni bilmiorm die soruorm tarzi neymis sevglmin merak ettm
___dega___
Onun haritası daha duygusal ve şefkat arayan bir tipi gösteriyor, senin haritan daha inatçı, tuttuğunu koparmayı seven, istediği şeyin üstüne giden birini gösteriyor.
İletişim sorununuz olabilir harita çok uyumlu gözükmüyor ama sen onun evlenmek istediği eş modelsin.
Benim ki 10.02.1993 --Kova-- doğum saatim 12.00 . İstanbul
Onun ki 26.06.1993 --Yengeç--- Çanakkale (onun doğum saatini bilmiyorum)
Biz sevgili bile değiliz. Sevgili olma yolundayız herhalde. Çook merak ettim o yüzden :)
Çok dengesiz geliyor bana. Bir hareketiyle çok aşık bu bana diyorum, başka bi hareketiyle ümit kesiyorum.
Haritanızda biraz uyumsuzluk var.
Sen daha soğuk bir insansın sanırım sizinki zıtlıkların çekimi gibi.
Senin haritanda çok oğlak var bu arada onu fark ettim sen daha mantıkçı bir insansın yay olmana rağmen.
Onda yengeç varken sende oğlak, senin burcun yay iken onunki ikizler oldukça zıt.
Gezmeyi, eğlenmeyi seven, gösterişli, süslü aşklar, partnerler.
Sürekli onu övmenizi bekleyecektir, her konuda ne kadar iyi olduğunu söylemeniz onun hoşuna gidecektir.
Ağır eleştirilere gelemeyecektir.
Ben 16.10.1987 dogum saayi 10:30 istanbul
Esim 18.11.1986 yukseleni basak istanbul
Teşekkür ederim
valla cnm ellerine saglik cok dogru yazmissin ozlellikle su ozgurlukcu yonumdenCanım haritanız çok uyumlu senin marsın onun ay burcuyla birleşmiş yani duygusal açıdan tatmin ettiğini düşünüyorum.
Venüsleriniz de kavuşum halinde aşktan beklentileriniz ve yaşayışınız birbirine uyuyor.
Gördüğüm kadarıyla iletişiminiz de iyi ama sanırım sen daha özgürlükçü düşünüyorsun, o da biraz fazla ketum.
İnadınız da ikinizin merkür yani iletişim gezegeninizin boğa olmasından kaynaklanıyor.
İkinizin haritası da akrep kaynıyor.
Haritanız uyumlu tek sorun güneş burçlarınızda ama olsun çok sıkıntı değil.
O çok kısıtlayıcı gözüküyor sen de öylesin ama biraz daha ona göre rahatsın, kısıtlamaya gelemiyorsun.
O daha sert sen daha ılımlı gözüküyorsun. Genel olarak bazen tersleşmeler ya da akrep yoğunluğundan kaynaklı çatışmalar olsa da harita uyumlu.
Genel olarak baktığımda çiftlerin hep iletişimleri uyumlu, sizin haritada da uyumlu.
Ama duygusal olarak birbirinizin ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsunuz gibi gözüküyor.
O daha enerjik, çocuksu ama belli etmiyor olabilir, sen daha olgun gözüküyorsun.
ben 02.05.1988 çorlu
o 09.07.1985 düzce
Benimkini yorumlamadınız bekliyorum
Venüs kavuşumunuz var bu sizin ruh eşi olduğunuzu gösterir.
Yine boğa-yengeç olarak çok ciddi bir uyum.
Sana güveniyor olmalı ve açık açık olmayabilir ama baskın taraf biraz daha sen gibisin.
Biraz o fedakar davranıyor gibi geldi bana ayrıca sen çok kıskanç olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?