Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

Benim ki 10.02.1993 --Kova-- doğum saatim 12.00 . İstanbul

Onun ki 26.06.1993 --Yengeç--- Çanakkale (onun doğum saatini bilmiyorum)

Biz sevgili bile değiliz. Sevgili olma yolundayız herhalde. Çook merak ettim o yüzden :)
Çok dengesiz geliyor bana. Bir hareketiyle çok aşık bu bana diyorum, başka bi hareketiyle ümit kesiyorum.

Onun tarzi nasil mesela? Yani aslan burcu dediniz ya özelliklerni bilmiorm die soruorm tarzi neymis sevglmin merak ettm

___dega___

Gezmeyi, eğlenmeyi seven, gösterişli, süslü aşklar, partnerler.
Sürekli onu övmenizi bekleyecektir, her konuda ne kadar iyi olduğunu söylemeniz onun hoşuna gidecektir.
Ağır eleştirilere gelemeyecektir.

Ben 16.10.1987 dogum saayi 10:30 istanbul
Esim 18.11.1986 yukseleni basak istanbul

Teşekkür ederim

demek ki o yüzden yaptığıım her işe, her fikrime bakıp -işte evleneceğim kadııınn- deyip el çırpıyor tam minnoş ya

Duygusal bir iletişiminiz olabilir konuşsanız.
Ama senin karakterin daha özgürlükçü, rahat, kafasına göre hareket eden biri gibi duruyor.
Ona pek hitap etmiyorsun o daha boğa-başak tarzında partner tercih ediyor.
Titiz, dikkatli, bakımlı, sevecen, evcil, partnerine düşkün tiplerden hoşlanıyor.
Etkilemek için buna oynayabilirsin ama o senin beklentilerine cevap veremeyecektir canım oldukça uyumsuz gözüküyor.

Evet bir cok konuda zit olup bu kadar harika bir iliskimizin olmasi dusundurucu

Gezmeyi, eğlenmeyi seven, gösterişli, süslü aşklar, partnerler.
Sürekli onu övmenizi bekleyecektir, her konuda ne kadar iyi olduğunu söylemeniz onun hoşuna gidecektir.
Ağır eleştirilere gelemeyecektir.

Bende gezmeyi eglenmeyo seviorm hatta ondan daha cok :d ama suslu olmami hic istemiorki ben susluym sade ol dio yapi meselesi sanirm.. ama ovulmek cok hosuna gidior yeterki bise diyim nasil havalara girio

___dega___

Ben 16.10.1987 dogum saayi 10:30 istanbul
Esim 18.11.1986 yukseleni basak istanbul

Teşekkür ederim

İkinizin haritası da akrep kaynıyor.
Haritanız uyumlu tek sorun güneş burçlarınızda ama olsun çok sıkıntı değil.
O çok kısıtlayıcı gözüküyor sen de öylesin ama biraz daha ona göre rahatsın, kısıtlamaya gelemiyorsun.
O daha sert sen daha ılımlı gözüküyorsun. Genel olarak bazen tersleşmeler ya da akrep yoğunluğundan kaynaklı çatışmalar olsa da harita uyumlu.

valla cnm ellerine saglik cok dogru yazmissin ozlellikle su ozgurlukcu yonumden
ilgin icin tesekkurler tekrar

Benimkini yorumlamadınız bekliyorum

Evet o çocuksu ve çok farklı düşünüyor herşeyi düşünmeden hareket ediyor canı motor sürmek istediyse o gün gidip motor alıyor.
Dükkan açmak istiyo hoopp 1 haftaya dükkan açmış..
Bana deli gibi aşık sürekli sana şunu yapıcaktım söyle yapıcaktım diyo ama yapmıyor :)
Bende çok olgunum aksine düşünmeden 1 adım atmam duygularımı yaşadıgımda ya en üst düzeyde yaşarım yada yerlerde sürünür hiç birşeyde ortası yok
Ya çook iyii olmalı olmuyorsa en kötüsü olsun ortası olmasın...

[SUP]selviaaaaa sabırsızlıkla pc ekranına yapısmıs beklıyoruz [/SUP]

ben 24/12/1986 çanakkale 20:30 doğumluyum yükseleni aslan olan oğlağım ay burcum da terazi
o ise 12/11/1981 kayseri 01:30-2:00 gece doğumlu yükseleni balıktı ama doğum saatini tam hatırlayamadım şuan yani yükseleni balık olan akrep burcu

Ben 15.07.1985 akşam 7 de doğmuşum, İstanbul Şişli de.
Yengecim.
Eşim 03.08.1980-İstanbul Gültepe.aslan burcu ama saatini bilmiyorım.
Eşim benim üzerime daha çok düşer, çocuğuyla ilgilenir gibi ilgilenir.
Bende merak ettim şimdi..
Nasıl yorulmayacaksın acaba :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben 02.05.1988 çorlu
o 09.07.1985 düzce

Venüs kavuşumunuz var bu sizin ruh eşi olduğunuzu gösterir.
Yine boğa-yengeç olarak çok ciddi bir uyum.
Sana güveniyor olmalı ve açık açık olmayabilir ama baskın taraf biraz daha sen gibisin.
Biraz o fedakar davranıyor gibi geldi bana ayrıca sen çok kıskanç olmalısın.

eweeet teşekkur ederim:))

Ben: 09.11.1990 İstanbul/akrep.
Sevgili: 13.10.1989 Aydın/terazi.

Bi'dönem ben çok onun üstüne düşerim, bi'dönem de o benim. Genel olarak ben fevriyimdir tartışma anında ya ortalığı yıkmak isterim ya da ortamı bi'an önce terketmek sinirliyken konuşmaktan nefret ederim. Genel olarak iyi anlaşırız tek sorun aynı anda parlayıp sonra fos diye sönmemiz
:78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…