- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Çok pardonbacım bu konunun yerı burası mı?
bol boynuzlu bı ılıskı dıyosun yaniiAsena ve caner erkin çiftidir sen düşün artık :))
Hadi yaa :)))Asena ve caner erkin çiftidir sen düşün artık :))
Ama sorun kadın tarafında bu ilişkidebol boynuzlu bı ılıskı dıyosun yanii
Ben sizin hesabınızın çalındığını falan düşünmeye başlayacağım. :))
bende aslanlardan pek haz etmem bir akrep olarakAslan burcu kadınıyım. Akrep kadınlarıyla hiç iyi ortak yanımız yoktur..
Gülüyorsunuz ama bu aşkın konu sahibi üzerindeki etkilerini şaşkınlıkla izliyorum. :)
Ask insanı ne hallere sokuyor yada bazı insanlar ne kadarda kendinden geçiyor bende şasıyorum :))Gülüyorsunuz ama bu aşkın konu sahibi üzerindeki etkilerini şaşkınlıkla izliyorum. :)
Bi' sakinlik, bi' tozpembe görmeye meyil hali. Diazem etkisi mode on. :))
Evet yaa. Resmen sabırlı huzurlu bi insana döndüm :))Gülüyorsunuz ama bu aşkın konu sahibi üzerindeki etkilerini şaşkınlıkla izliyorum. :)
Bi' sakinlik, bi' tozpembe görmeye meyil hali. Diazem etkisi mode on. :))
bende aslanlardan pek haz etmem bir akrep olarak
Burçlardan hiç anlamam ki :)Evet yaa. Resmen sabırlı huzurlu bi insana döndüm :))
Aşk beni dönüştürdü.
Yorumlayin bu aşık ve mülayim kızı :))
tanıdığım bir aslan var sadece dengesiz bi kızdı agresif . öyle değilsen sorun yok kanki olabilirizAslan kadını ve akrep kadını haz etmezmiş birbirinden.. Olsun
Aslanlar biraz gösteriş meraklısı oluyor. Akrep daha derinden dikkat çekme eğiliminde.tanıdığım bir aslan var sadece dengesiz bi kızdı agresif . öyle değilsen sorun yok kanki olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?