- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi lou salome
-
:))) konuya yazmıştım. Buraya da yazayım;Eee son durum nedir sizin beyfendi ile?
tanıdığım bir aslan var sadece dengesiz bi kızdı agresif . öyle değilsen sorun yok kanki olabiliriz
çok güzel daha derinden çaktırmadan kendinden emin ve agir :) bende saygı üslup konusunda problem olmadikca herkesle anlasirim. basligi görünce kesin akrep burcu biri yazmıştır demiştim.Aslanlar biraz gösteriş meraklısı oluyor. Akrep daha derinden dikkat çekme eğiliminde.
Tarzlar farkli
Ama en yakın arkadaşım aslan :)
bende kolay kolay sokmam hep seviyeli mesafeliyim malesef en sevdiklerimi esimi annemi kizimi sokarim .merak ettm özel değilse bir akrep olarak nasil soktuBenim de tanıdığım tek akrep kadını Görümcem
O beni sokmaya kalkışınca bende fena kükredim..
Yoksa garezim yok akrep kadınlarına
Burçları yükselenleri etkiler. Yükselenim yengeç.
bende kolay kolay sokmam hep seviyeli mesafeliyim malesef en sevdiklerimi esimi annemi kizimi sokarim .merak ettm özel değilse bir akrep olarak nasil soktueşim ikizler cok eleştirici ilk şok olmuştum sinmistim adeta ama neyseki hooyyttt dedim simdi elestiri yapinca ben sokuyorum susuyor
yülseleni aslan olan bi oğlak kadınıyla
yükseleni akrep olan bi balık erkeği anlaşır mı sizce?
gerçi şöyle bakınca pek mümkün görünmüyor ama benim ay burcum terazi onun ay burcu aslan. onun merkürü ve venüsü kovada benim venüs akrepte..
off çok karışık
yülseleni aslan olan bi oğlak kadınıyla
yükseleni akrep olan bi balık erkeği anlaşır mı sizce?
gerçi şöyle bakınca pek mümkün görünmüyor ama benim ay burcum terazi onun ay burcu aslan. onun merkürü ve venüsü kovada benim venüs akrepte..
off çok karışık
Aslında kendisi ilginç bir insan. Kaç karakterli bilmiyorumsözde şaka manalı laf sokmalar huzur kaçırmalar..
Çok yalan konuşan birisi !! O yüzden onun tamamen farklı olduğu kanısındayım. Sabrımı tüketince benimde yelelerim kabardı. Aslan burcu kadını plancıdır ! Sağ gösterirken fena sol vurur . O yüzden fazla hafife almamak gerekBunu acı bir şekilde öğrendi.. Yoksa insanlar hangi burçtan olursa olsun , iyi niyet ve saygı suiistimal edilmediği müddetçe anlaşmak sorun olmaz ki..
Akrep burcu kadını ile terazi burcu erkegi iliskisi hakkındaki görüşleriniz nedir? Kişisel tecrübelerinizi yazar mısınız?
Burçlarla ilgili başka bir yerde konu açılıyor mu bilemedim. O nedenle buraya açtım.
Bu iş burçlara göre olsaydı eşimle çıkmaya başlayamazdık bile.
Boğa kadını ve yay erkeği ilişkisine hiç ihtimal vermez astroloji. Halbuki burçları yükseleni etkiler.
canım terazi erkekleri kararsız olur net değillerdir hep bir acabaları olur,akrep kadını nettir ya tamam ya değil ,ilgi bekler hep öncelik onda olsun ister ama maalesef terazi ailesine daha çok değer verir dostları varsa onlar bile bazı durumlarda öncelikli olur ...Akrep burcu kadını ile terazi burcu erkegi iliskisi hakkındaki görüşleriniz nedir? Kişisel tecrübelerinizi yazar mısınız?
Burçlarla ilgili başka bir yerde konu açılıyor mu bilemedim. O nedenle buraya açtım.
Niye ya ben hiç kasıntı değilimdirAkrepler cok duragan oluyor yani boyle nasil desem kasinti gbi
Teraziler dengesiz derler ama tabi yukselen de etkili ona da bakman lazim
Bunun icin biton sitede bilgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?