Burçlardan anlayanlar :))

Burclara pek inanmiyoum ya yayla oglak hic anlasamaz derler esimle cok iyi anlasiyoruz..

Eee son durum nedir sizin beyfendi ile?
:))) konuya yazmıştım. Buraya da yazayım;

Son durum;

Geçen perşembe onlarda kaldım. Gerçi adet dönemimde olduğumdan kalasim yoktu. Bir kahve icip eve donecektim. Çok rahatsizdim ama israr etti. Sabaha kadar sarılıp öpüp uyudu. Bir saniye bile birakmadi uyurken. Ben pek uyuyamadim heyecandan ve adet nedeniyle.

Dün ben mesaj attım, cevap yazdı. Bugün de hiç iletişim kurmadik.

Yani bir yandan da mesafeli gibi. Sanki ben daha cok ariyor gibiyim onu. Ne yapsam acaba? Üstüne düşmek istemiyorum ama aramız sogusun da istemiyorum hazır isinmisken.

tanıdığım bir aslan var sadece dengesiz bi kızdı agresif . öyle değilsen sorun yok kanki olabiliriz

Benim de tanıdığım tek akrep kadını Görümcem
O beni sokmaya kalkışınca bende fena kükredim..
Yoksa garezim yok akrep kadınlarına
Burçları yükselenleri etkiler. Yükselenim yengeç.

Aslanlar biraz gösteriş meraklısı oluyor. Akrep daha derinden dikkat çekme eğiliminde.
Tarzlar farkli
Ama en yakın arkadaşım aslan :)
çok güzel daha derinden çaktırmadan kendinden emin ve agir :) bende saygı üslup konusunda problem olmadikca herkesle anlasirim. basligi görünce kesin akrep burcu biri yazmıştır demiştim.

Benim de tanıdığım tek akrep kadını Görümcem
O beni sokmaya kalkışınca bende fena kükredim..
Yoksa garezim yok akrep kadınlarına
Burçları yükselenleri etkiler. Yükselenim yengeç.
bende kolay kolay sokmam hep seviyeli mesafeliyim malesef en sevdiklerimi esimi annemi kizimi sokarim .merak ettm özel değilse bir akrep olarak nasil soktu eşim ikizler cok eleştirici ilk şok olmuştum sinmistim adeta ama neyseki hooyyttt dedim simdi elestiri yapinca ben sokuyorum susuyor

Akrepler cok duragan oluyor yani boyle nasil desem kasinti gbi
Teraziler dengesiz derler ama tabi yukselen de etkili ona da bakman lazim
Bunun icin biton sitede bilgi var

Aslında kendisi ilginç bir insan. Kaç karakterli bilmiyorum sözde şaka manalı laf sokmalar huzur kaçırmalar..
Çok yalan konuşan birisi !! O yüzden onun tamamen farklı olduğu kanısındayım. Sabrımı tüketince benimde yelelerim kabardı. Aslan burcu kadını plancıdır ! Sağ gösterirken fena sol vurur . O yüzden fazla hafife almamak gerek Bunu acı bir şekilde öğrendi.. Yoksa insanlar hangi burçtan olursa olsun , iyi niyet ve saygı suiistimal edilmediği müddetçe anlaşmak sorun olmaz ki..

Bu iş burçlara göre olsaydı eşimle çıkmaya başlayamazdık bile.
Boğa kadını ve yay erkeği ilişkisine hiç ihtimal vermez astroloji. Halbuki burçları yükseleni etkiler.

Erkeğin venüs ile kadının marsının uyumu önemli diye biliyorum.
Hatta erkeğin venüsü ile kadının marsı ayni burçta birleşmesi aşk için çok uygun bir konummuş.
Venüs güzellik,estetik,aşk gezegeni zaten.Erkeğin venüsü ilk etapta( yani dış görünüş gibi )hangi tarzda kadından hoşlanacağını belirtirmiş ama sevgi olarak beklentisini ay burcu belirliyor..öyle işte

Erkeğin venüs ile kadının marsının uyumu önemli diye biliyorum.
Hatta erkeğin venüsü ile kadının marsı ayni burçta birleşmesi aşk için çok uygun bir konummuş.
Venüs güzellik,estetik,aşk gezegeni zaten.
Erkeğin venüsü ilk etapta( yani dış görünüş gibi )hangi tarzda kadından hoşlanacağını belirtirmiş ama sevgi olarak beklentisini ay burcu belirliyor..öyle işte

Senin görümce başka bir akrep kadınını hatırlattı bana. Zehirini akıtmaya sokmaya yer arar. Allah'a şükür akraba falan değil de görüşmek zorunda değilim.

Erkeğin venüsünü bilmek lazım..Doğum saatini bi ögrensen bu iş tamam

Teraziler çok rahat ya

Akrepler genelde kıskanmak-kıskanılmak ister
Terazinin dünya yansa umrunda değil
Arkadaşımdan biliyorum

İnşallah yükselenle , ay burçları uyumludur . Birisi affetmeyen birisi affeden .

canım terazi erkekleri kararsız olur net değillerdir hep bir acabaları olur,akrep kadını nettir ya tamam ya değil ,ilgi bekler hep öncelik onda olsun ister ama maalesef terazi ailesine daha çok değer verir dostları varsa onlar bile bazı durumlarda öncelikli olur ...
şu bir kaç özellik bile senin için ufak ama çok önemli ip ucu olmalı uyumlu noktalarınızda var eğlenceli,sevimli,dinleyen biri ama yukarıdaki özellikler senin gibi baskın karekterli bir burç için sıkıntı yaratabilir.....

Akrepler cok duragan oluyor yani boyle nasil desem kasinti gbi
Teraziler dengesiz derler ama tabi yukselen de etkili ona da bakman lazim
Bunun icin biton sitede bilgi var
Niye ya ben hiç kasıntı değilimdir
Yerimde duramam hatta
Durağanlıkla da hiç uyuşmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…