- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
allah aşkına.Ben akrep burcuyum erkek arkadaşım terazi. Her gün kavga etmeli, birbirine girmeli bir ilişkimiz var ama sevince öyle ya da böyle sürüyor. Bir yılı aştık
allah aşkına.
mesaj atıp arama gibi şeyler yapıyo mu ?
Hayır, özellikle ilk zamanlar hiç yapmıyordu beni çileden çıkarıyordu.Şimdi arada sırada yapıyor buna şükrediyorum. Hayatımda gördüğüm en dengesiz insandır kendisi. Çok iyidir, çok dürüsttür ama bazen insanı delirtiyor.
hepsi mi aynı olur bunların...
bizim aşamadıgımız ve aşamayacagımız bi problem bu.
yazmıyo adam tüm kk beni tanıyacak yakında her konuya bi giriş yapıyorum.
nasıl katlanıyosun buna. ben sabretsem düzelir diyodum ama umudum kalmadı sende böyle dedin ya artık tamam yani
Bence çözebilirsiniz. İlk tanışma zamanlarımızda sürekli arayıp mesaj atıyordu. Sonra çıkmaya başladık kesildi. Ben tabii üstüne düştüm bu konunun. Düzeldi biraz. Sık sık mesaj atmasa da arıyor artıkSizi gerçekten seven biriyse zaten ısrarlarınıza dayanamaz mesaj atmasa da arar. Biz bunları yola getiririz
ayynısı oldu aynısı
şimdi mesela bişey desem patlıcaz ikimizde tartışıcaz. mesajdan geçtim zaten artık pek öyle hevesim kalmadı .
ama benim gibi olanlar varmış dedim burda bugun okdar cok konu açıldı ki. rahatladım biyönden ama yinede içim içimi yiyo onla kavga etmek için
bitirmeyi düşünüyodum ciddi ciddi ama sevgisizlikle alakası yok demekki. ahhh kafam öyle karıştı ki
Böyle aşklı pörtü böcekli konulara pek yazmam ama benden size tavsiye;bu aşk meşk veya ikili ilişkilerde satranç oynar gibi bir sonraki hamleyi düşünmek ancak ilişkiyi zor hale getirir,salıverin kendinizi gitsin,canınız nasıl istiyorsa öyle davranın,aramak istiyorsanız arayın,yazmak istiyorsanız yazın,kasmayın bu kadar.:))) konuya yazmıştım. Buraya da yazayım;
Son durum;
Geçen perşembe onlarda kaldım. Gerçi adet dönemimde olduğumdan kalasim yoktu. Bir kahve icip eve donecektim. Çok rahatsizdim ama israr etti. Sabaha kadar sarılıp öpüp uyudu. Bir saniye bile birakmadi uyurken. Ben pek uyuyamadim heyecandan ve adet nedeniyle.
Dün ben mesaj attım, cevap yazdı. Bugün de hiç iletişim kurmadik.
Yani bir yandan da mesafeli gibi. Sanki ben daha cok ariyor gibiyim onu. Ne yapsam acaba? Üstüne düşmek istemiyorum ama aramız sogusun da istemiyorum hazır isinmisken.
kavga edeyim diye aradım yine yumuşattı beniBunlarla kavga da edilmiyor inan ki. Ben söylüyorum söylüyorum öyle dümdüz cevap veriyor ki bu sefer daha da sinirleniyorumSevgisizlikten değildir zaten muhtemelen, bunların yapısı böyle
işte olmuyo be prensesBöyle aşklı pörtü böcekli konulara pek yazmam ama benden size tavsiye;bu aşk meşk veya ikili ilişkilerde satranç oynar gibi bir sonraki hamleyi düşünmek ancak ilişkiyi zor hale getirir,salıverin kendinizi gitsin,canınız nasıl istiyorsa öyle davranın,aramak istiyorsanız arayın,yazmak istiyorsanız yazın,kasmayın bu kadar.
kavga edeyim diye aradım yine yumuşattı beni
nasıl böyle olabilirki bi insan. ne günah işledim acaba
Ya bunlar aynı sankiBazen ben de sinirli gidiyorum yanına tatlı tatlı hareketler yapıyor, güzel şeyler söylüyor diyeceğimi de diyemiyorum
bencede aynı baksana ilişkiye giriş gelişme kısımları bile aynı.
adam bana ilk aylarda ilgi yagdırdı resmen 1 ayda 5 aylık konuşma yaptık
o sırada bana inceden söylüodu bak hep böyle olmayacak falan diye bende hiç bukadarnı tahmin etmiyorum tabi.
bide baktım ki sıfıra indirdi adam ilgiyi.
bukadarda ileri görüşlü
Bana ileride olacakların sinyalini bile vermedi. Bir anda kesti ama hakkım olan ilginin yarısını bile olsa aldım sonundaŞimdi yanındayken küs gibi oturunca ilgi mi istiyorsun diye soruyor evet diyorum saçımı, yüzümü falan seviyor çocuk gibi aynı
ayy sag olsun var olsun dimi
ahh yaa çok komik cidden özel üretim gibiler. ( daha çok defoya ugramışlar )
sen böyle söyleyince sinirim bozuldu gülme krizine girdim şuan da .
hakkım olanın yarısını almayı bekliyorum hayırlısıyla ozaman. senden taktik alayım önümüzdeki 1 yıl için.
Ne zaman istersen yardımcı olurum bu konuda profesyonelliğe yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?