Burçlardan anlayanlar :))

Şöyle diyeyim akrep kadını tutkulu olur bütün duygularını yoğun yaşar . Ve karsidan sevgi saygi buldugu surece nettir her zaman. Terazi burclari biraz dengesiz olur . Yani ne zaman ne yapacağını nasıl tepki vereceğini kestirmek zordur . Deli divane asikken bi sonraki gün tam tersi olabilir . Okuduğum kadariyla bunları söyleyebilirim .

Burçlara inanma. Ben kova eşim başak onlara bakılırsa biz hic uyumlu değiliz ama allahtan eşim kafama göre birisi. İnanma böyle şeyle.

bence anlasamaz ben de sizin burclarin tam tersi aslana oglak yukselen ve daha net ve baskın kişiliğe sahipken birlikte olmayi istediğin adam tam bir su burcu adami. Olabildiğine hassas, sahsen ben anlasamam hele balik erkegi ise direkt kaçıyorum :) naz niyaz cekerim ben onu pispislarim her an ilgiye bogar tripleri ile de bas ederim dersen dene derim

yay kadinizla ikizler erkekini yorumlasaniza ya bilen varsaaaa
oooo zit burçlar :) birbirini ceker mi iter mi bilemedim :))) ikisi de özgürlüğüne düşkünler aslında

Arkadaslar dun aksamdan beri burc uyumu ile ilgili birkac konu acildi ben de bilgim.dahilimde yardimci olmaya, şahsi dusuncemi paylasmaya calistim ama takdir edersiniz ki burasi dert bölümü- burcla ilgili forumda ayrı bir bölüm var orada daha net yorumlar alabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/burclar-tarot-ve-astroloji.41/

Hımmm bu dediğiniz uyuma Nasıl bskılıyor? Çok ilgilimi çekti .

lou salome bence sen şu sürüncemede kalma durumundan acayip hoşnutsun Bi noktada..

Böylesi daha mı heyecanlı oluyor acaba..

Bazı kadınlar aşka aşıktır; tüm toplumsal yargılarıdan, kültürel değerlerden azade sever.

Sen Bi tek taş gelse adamı bırakacakmışsın gibi geliyor bana

Aynen aşka aşığım.
Ama bir yandan da kalbim hop hop. Aradı aramadi, şunu dedi bunu demedi.
Bu kadar heyecan fazla gelmeye başladı :))

bende ay burcu önemli diye hatırlıyodum. venüs ve mars uyumunu bilmiyodumşlk defa durdum bi bakcam onun venüs kovada da benik marsı hatırlamıyorum. benim venüs akrepte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…