Burcuozzer'in Diyet Günlüğü

valla canım sana kocaman bi,r ben yapamıyorum düzenli olarak ya yiyorum ya hiç yemiyorum tansyon da yerlerde sürünüyor..Bir haller oldu bana

aman cnm sağlığına dikkat et en önemlisi o,mazallah havalarda artık sıcak öyle aç aç gezme.
acıkınca doyur karnını güzelce,ama doyduğunda kalkmayı bil yeter başka bişi lazım diil insana inanki..

ben artık o yasak bu yasak mantığıyla gtmiyorum çnkü patlıyo bi yerde,bende acıkınca canm ne istiyosa yiyorm yanlz yavaş yemeye dikkat ediyorum ki doyduğumu anlym fazladan yemiYİm.
aç aç da gezmiorm asla.
ama zoraki ara öğnler de yapmıorm kendme,acıkınca oturuyorum yiyorum işte

rahat olmak lazım galiba pek dert etmemek lazım

Haklısın canım..Ama aynanın karşına geçip baktığımda sanki 5 aylık hamile gibi durunca da sinirlerim oynuyor valla :84::84::84:

olsn cnm bozma moralini sakin ve istikrarlı olmak gerekio,en önemli şey devamlılık zayıflama işinde
panikle bi oraya bi buraya saldırınca olmuyo,gtmiyo

benim eşim bu yöntemle acıkınca yeme yöntemiyle yani
3 ayda 10 kilo verdi ve bana da hep diyor dene diye
ama ben yemeğe başlayınca kendimi durdurramıyorum

şimdiyse açlık hissetmiyorum çoğu zaman diyor
acıkıncada yiyor valla doyana kadar hemde herşeyden
3 ay önce 88 le başladı şimdi 78 yiyerek eridi adam ya
bense uğraşıyorm uğraşıyorum kilolar gitmiyor

evet cnm ben de aynen eşn gbi yapıorm.
ama ben hamilelikden önce de doğal olarak böyle besleniyodm o yüzden uyum sağlamkta pek zorlanmadım.
öğrenmesi veoturtması biraz vakit alan bi beslenme şekli sanırım bu,ama oturtunca da çok güzel gdio

hafta sonu biraz zırvaladm,pide fln yedm dışardan.
akşam geç saatte yedm cuma gnü.
dün meyveyi geç saatte yedm vs...
ama 3 gndr de misafirin biri gelio biri gdio,bi akşam yemekli misafirim vardı zaten.
e gelen gidenle ıvır zıvır çok yeniyo malesef
gerçi ben sadece dün 1 parça börek ve çok az çikolatalı turta yedm o kadar,ama yinede kötydü,düzenszdi...
zaten sadece 100 gr verebilmişm cumadan beri.

şu tartılma alışkanlığmı da bırakamadım gtti

selam kızlar nerdeyse 2 haftadr fln yazmamışm ben yaaa

kilom da takıldı zaten 59,7 yim.
ama almamam da çok şaşırtıcı çnkü 2 haftdaır resmen suyunu çıkardım.
dünden itibaren tekrar ipleri elime aldım hedefim haftaya pazar 58 olmak..

spor salonuna da bndn snra hergn gdcm..

bu arada beni görenler şaşırıyo hep artık,sen mi doğum yaptn hç doğrmş gbi diilsn die,çok motive ooluyorm.

pztden itibaren de pilates derslerine başlıyorum,artık şekillenme zamanı da geldi

offff hala 59,7 ym ya gram oynamıyo,takıldı kaldııı

şu kaçamaklara da bi an önce dur demeliym...

bgn klasik kahvaltımı yaptım

4 siyah zey.
1 kk kadar fln peynr
1 haşlanmış yum.
1 büyük dilim ekmek
1 çay k. nutella
1 ç.k kaymak
1 ç.k bal
1 kupa şekersz yeşil çay

,öğlen için light kabak yemeğim var yoğurtla yerim.
3yk kabak yemeği
2 yk yoğurt

ekmek yemicem sbh büyük dilim yedm

akşam da babamlarda yicez ne yeriz bilmiorm da abartmıcamı biliorm

akşam üzeri spor salonuna da gdcem.

bgn bol bol su içicem,boşladım yine bu ara:S

slm kilon sabitlendi ise 2-3 günlük şok bir diyet uygulayabilirsin bende 60 ta kalmıştım ve 3 günlük pirinç lapası kürü diyelim ona ondan yaptım detoks niyetine hem vücudumu alıştığı formdan çıkarmak şok etmek için faydası oldu 58 i gördüm. bundan sonrada 5 günde 5 kilo diyeti ile devam ediyorum
bu arada bende emziriyorum su ve rezeneye çiy sebzeye ve meyveye fırsat vermiyorum sütümün kalitesi için olmazszsa olmaz bebişim 5. ayına girecek ben 3 ayda 10 kilo verdim 55 olmaya çalışıyorum inşallah burdan seninle takılayım biraz :)
birlikte hem emzirip günlük 500 kalori yakalım hem diyetimizi yapalım

cnm walla şok diyetten korkuyorum ne yalan söyliim sütüm azalır bişi olur die,ek gıdaya da geçirmedi dr.umuz henz.

ama çok dasıkı olmayan bi diyete hayır demem yani:)
ne güzel 58 i görmüşsn yaaa ben şu59,7 den bi kurtulamadım(

sütün azalmadımı şok diyet yaparken??

bgn yine saçma ötesi beslendm..

sbh:
klasik kahvaltı(buraya kdr normal)
üzerine 1 dilim nutellalı ekmek:26:

öğlen:
yarım balık ekmek,diyet kola

akşam:
mavi yeşil lightin albenisi
1 bademli magnum:26:

başka bişi yemicem bgn,gerçi yicemi yemişim daha ne yicem dmi...

şükürler olsn 58,5 im bgn:)

2 hafta içinde 57 ye düşmek şimdiki hedefim

kilom yine takıldı,bu hafta hç kilo veremedm.

58,5 im.

aslında çok da abartmadm ama:S

SLM KIZLAR.

bgn sbh klasik kahvaltı yaptm fazla kaçan bişi yok. öğlen yemeği yiyemedm fırsat olmadı. artık akşam üzeri 5,5 bçk gbi yerim.

akşam:
taze fasülye bulgur pilavı çoban salata yemeyi planlıyorum.

kaçamak yapmam inş.
bol su içiyorum.
bi haftadır spor salona gdemiyorum. 15 gn snra eşimle başka bi salona başlamayı düşünüyoruz,bana da eşlik etck biri çıkmış olck ne güzel:)

slm kızlar tatildeydm döndm.

kilo almadım hatta verdm byk ihtmal.

yoldan gelnce tartıldm yani tok karna ve yolculuk şişkinliğyle 58,4 tm.

gtmedn önce aç karna 58,5tm.

sanırım aç karna ve ödemsz 58 civarı bişi gelrm,abartmadm hçbişeyi. zaten keyfszdm de içimden bişiyemek içmek gelmedi..

baya olmuş yazmayal. 5-6 ay fln heralde saymadm ama...
ben ne yaptm bu süre zarfında peki...
çok parlak diyemicem öle 7-8 kilo fln vermedm zaten o kadar vermek istediim de yok. en son 58,5 flnmışım yazdığımda. şu an 55,8 im az da olsa verdim ve mutluyum. dikkat ettimi söleyemmm pek,zaten bellidir de kilomdan,hala emziriyorum ve hala regl olmadm belki olsam biraz daha gider,çok da mühim diil gerçi. 53 e az kaldı ama biraz uzun sürüyo çnkü yavaş veriyorum,olsn sorun diil,biraz abansam şubat ortası-sonuna doğru ulaşırım,aslında oğlumu7n doğum gnnde hedefi tutturmuş olmak da kulağa oldkça hoş geliyo,biraz uğraşıyım bari ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…