valla canım sana kocaman bi,rben yapamıyorum düzenli olarak ya yiyorum ya hiç yemiyorum tansyon da yerlerde sürünüyor..Bir haller oldu bana
aman cnm sağlığına dikkat et en önemlisi o,mazallah havalarda artık sıcak öyle aç aç gezme.
acıkınca doyur karnını güzelce,ama doyduğunda kalkmayı bil yeter başka bişi lazım diil insana inanki..
ben artık o yasak bu yasak mantığıyla gtmiyorum çnkü patlıyo bi yerde,bende acıkınca canm ne istiyosa yiyorm yanlz yavaş yemeye dikkat ediyorum ki doyduğumu anlym fazladan yemiYİm.
aç aç da gezmiorm asla.
ama zoraki ara öğnler de yapmıorm kendme,acıkınca oturuyorum yiyorum işte
rahat olmak lazım galiba pek dert etmemek lazım
şimdiyse açlık hissetmiyorum çoğu zaman diyor
acıkıncada yiyor valla doyana kadar hemde herşeyden
3 ay önce 88 le başladı şimdi 78 yiyerek eridi adam ya
bense uğraşıyorm uğraşıyorum kilolar gitmiyor
slm kilon sabitlendi ise 2-3 günlük şok bir diyet uygulayabilirsin bende 60 ta kalmıştım ve 3 günlük pirinç lapası kürü diyelim ona ondan yaptım detoks niyetine hem vücudumu alıştığı formdan çıkarmak şok etmek için faydası oldu 58 i gördüm. bundan sonrada 5 günde 5 kilo diyeti ile devam ediyorum
bu arada bende emziriyorum su ve rezeneye çiy sebzeye ve meyveye fırsat vermiyorum sütümün kalitesi için olmazszsa olmaz bebişim 5. ayına girecek ben 3 ayda 10 kilo verdim 55 olmaya çalışıyorum inşallah burdan seninle takılayım biraz :)
birlikte hem emzirip günlük 500 kalori yakalım hem diyetimizi yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?