Burcuozzer'in Diyet Günlüğü

slm kızlar bgn temzlik gnü yine düzgn bişi yiyemedim

sbh:
yarım kupa tavuk çorbası
1 dilim tam tahıl ek.

ara:
1 kupa yarım yağlı süt.

inanın daha başka bişi yiyemedim,fırsatım olmadı,hala da oğlumu sallıyorum bi taraftan.
akşama da ne yerim biliorm,allah kerim

byk iht. akşam:

fırında patlıcnlı bişi
yanında da salata
bi bardak da ayran

tarzı bişi olur menüm...

bu arda mutfakta dün misafirler için yaptgm kek,börek ve kurabiyelerden var,ama elimi bilem uzatmadım

takdir ediyorum kendimi

slm hanımlar haftasonu da yediklerime dikkat ederk ve sporumu da aksatmayarak biraz daha kilo vermeyi başarmışım

şu an ki kilom:

61,8

allaha şükür gidio,kızlar isteyince gdyomuş cidden. ve kesinlikle aç fln kalmıyorum yani inanın.

bu arada bi ara öğün tavsiyem oluck:

gün kurusu kayısı+badem

benm tüm tatlı ihtycmı gideriyo,hafta sonu aldm ve çok memnunm,2 tane kayısı tamamen kesiyo tatlı ihtycmı

bugnkü menm:

sbh:
3yk k-flakes+3 yk üzüm ve fındıklı müsli
1 su bardağı kadar sütle(light kalmamış normal sütle yaptm)

ara:
eti formun çikolata kaplı bisküvilerinden 2 adet

öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yk taze fasülye
1 dilim tam tahıl ekmeği

ara:
2 kuru kayısı+3-4 badem
1fincan yeşil çay

akşam:
tavuk ciğer sote(4-5 yk)
3-4 yk bulgur pilavı
yeşil salata

1-2 saat sonra 1fincan yeşil çay

yatarken:
1 bardak süt

slm hanımlar işte bgnkü menüm:

sbh:
3yk k-flakes
3yk müsli

ara:
2 kuru kayısı
3 badem
1 fincan yeşil çay

öğlen:
1,5 kepçe mercimek çor.
1 dilim tam tahıl ek.

1 saat snra 1 fincan yeşil çay

ara:
4-5 çilek 3 kaşık yoğurt yarım t.k balla yapılmış çilekli yoğurt

akşam:
ciğer sote(4-5 yk)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
yeşiil salata

yatmadan:
1 bardak süt

bu arada dün akşam kaçamağım oldu mlsf:cips abartmadım tabi... ama oldu işte napimm

gerçi gndz çıkıp yürümüştm bi saat fln idare edicz artık napalım.

he pilates cdlerimi de buldm yakında başlıcm tekrar yani haftya fln başlarım salon da da spinning derslerine girmei düşünüorm ama bu ay diil artıkın haziranda girerim,birden çok zorlamiim kendimi

2 gndr yazmamışm kızlar işte bgnkü menüm:

sbh:

2 küçük kurabiye
elimde olmayan sebeplerdn dolayı
12 ye kadar yapamadık kahvaltımızı ya oğlanla uğraştk

öğlen:
1 bardk şekersz çay
2 dilim ekmek(mecbur beyaz yedmkepek tam tahıl fln kalmamış)
1 kk peynr
4 siyah zey.
1 yumurta(sahanda çok az yağla)
1çay k. tereyağ
1 çay k. bal
1 çay k. nutella

ara:
1 fincan yeşil çay
2-3 kuru kayısı
3 badem

akşam:
4-5 yk kuru fasülye
2 yk pilav
1 küçk kase cacık

yatmadan:
1 kupa süt

yemek sonrası 2 kurabiye daha kaçamağm oldu misafirim vardı da...

ama kilom:

61,7

bu hafta içi spora gdemedm h.snu da zor oluck galiba biraz çnkü mevlit okutucm

tebrik ederim seni arkadaşım.çok istikrarlı gidiyorsun.bende emziriyorum bebeğimi.yakında 13 aylık olacak.hamilelikte 23 kilo almıştım.szeryan doğum oldu.kilolar kaldı.83 le gittiğim doğumdan ertesi gün 79 ile çıktım.bebeğim 10 aylık olunca elma sirkesi içmeye başladım.bugün tartıldım 64 kiloyum.57 58 e düşmem lazım.ben internete çok fazla giremiyorum ama buraya gelince sana bi bakıyorum nasıl kilo verebiliyonmu diye.bebeğine dikkat et.Allah bağışlasın.

teşekkür edrim cnm,çok sevndm.
senin bebişini de allah bağışlasn sen de sağlıkla bir an önce istedğin kiloya ulaşrsn inş...
yaaaa kapıp koyvermemek gerekio işte hanımlaaarrr,biraz özenli davranınca doğum vs gbi bahaneler yersz kalıo,kendimze bakalım,hem kendmze aynada baktğmzda mutlu olalım hem de çevremzdekilern gözne hoş görünelim bilhassa kocalarımızın

he bu arada böle didim de bende gnlerdr kaçamak üstne kaçamak yaptm bgn izmre gdcm h.snu ordym snra tekrar düzenime geçicem.
hoş kilo almış diilim allaha şükür ama bu hafta anck 400 gr verebilmişim tabi hiç yoktan iidir,sağlıkla verelim de az-çok farketmez
ama ddğm gbi biraz düzenm bozldu,mevlt fln yaptm snra eşim şehr dısna çıktıı için 2-3 gndr de babamlrda kalıorm halyle burda pişeni yiyorm
nyse evime döniim de telafi edrm spora da gdemedm bu hafta hç
onu da haftya telafi edicm

Canım tebrik ederimm..Bende azim olsa bende vereceğim İNŞ. havaların kötü gitmesi evden çıkamamak moralimi çok bozuyor ve hala kabızlık çözmüş değilim..Aile hekimimize danıştım gastrolojiye veya genel cerraha gitmemi önerdi bakalım ne olacak..Hiç gitmek istemiyorum ama sanırım gitmek zorundayım 2,5 yıldır içmediğim bağırsak ilacı içmediğim bitki yağ kalmadı ((

tşkr ederim tatlım. motive etmelisn bence kendni biraz.
kabzlık için bence de dr.a gt. benm de biraz sıkıntılı hala ama zamanla hfifliyor sorunum. bir de günkurusu kayısı tüketiorum hem çok ii bi ara öğün,oldkça ii gelio. sonucunu merak ediorm cnm,dr a gdnce bana da hbr verirmsn?
bende şubat 5 te sezzeryanla doğum yaptım bende emziriyorum bende 64 kiloyum ve bende 55 olmak istiyorum

kolay gelsn cnm,uğraşnca gayet güzel gdio,hatta uğraşmak bile denemez yani benmkine anck dikkat etmek denebilir... ama kesnlikle sonuç verio emin olun.

yanlz kaçamaklara fln dikkat edn yazın yedinz herşeyi bi yere çnkü yazmaynca insan farkedemio hç bişi yememş gbi gelio halbuki hç besleyiciliği olmayan ıvır zıvırlarla dünyanın kalorisi alınmış oluo.
tek o ıvır zıvırlar hamur işleri kesilse ekmek pilav makarna tüketimi sınırlansa yetr bence.
yemeklere koydumz yağı biraz azltırz,kola-kahve fln keserz(ben zaten içmiorum da),çaya 1 şeker az atıveririz(ben şeker de kullanmıorm) oluuuuuur gideeeeerrrr

ama cidden sadece bu dediklerim bile ayda en az 2 kilo verdirir insana

kızlar işte dün ve bgn ki menm.

dün sbh:
3 yk müsli+3 yk nesfit

akşam üzeri:
1 kuşbaşılı pide

akşam otururken 1 kupa yeşil çay
yarım avuç da karışık çerez yedim

bgn:
sbh.
3yk müsli+3 yk nesfit

ara:
4 kuru kayısı

öğlen:
4 yk pilav
3 yk patlıcanlı patates yemeği
1 bardak ayran

ara:
1 küçük hobby

akşam:

4 adet sarma(sarmalar küçüktü serçe parmak kdr fln)
1 adet cızdırma(yöresel bi yemek bol bulgurlu dövme etli değişik bi köfte,avuç içi büyüklüğnde)
2 yk pilav
2 yk patlıcanlı patates yimee

evet baya abartılı oldu farkındayım,zaten hala da yedklerimi hazmedebilmiş diilim
yarn spor yapmalyım saatlerce..

Evet kesinlikle çok çabuk gaza geliyor ve çok çabuk sonlandırıyorum

Doktora gideceğim hala korkuyorum makattan ultrasonla bakıyorlarmış :84::84:

Evet kesinlikle çok çabuk gaza geliyor ve çok çabuk sonlandırıyorum

Doktora gideceğim hala korkuyorum makattan ultrasonla bakıyorlarmış :84::84:

yok ya hiç duymadm ben öle bişi yok artık,ordan da bakmazllr heralde yaaa
istemiorm dersn öyle yapmak isterse dr.
yani tahlille fln oluomymş ki ne alaka ultrason yaw:44:

yarım kilo almışım ciddi keyfszm,ve feci ödem var vücudmda artık adet olmak istioruuuuuuuuuuuuuummmm

yarım kilo almışım ciddi keyfszm,ve feci ödem var vücudmda artık adet olmak istioruuuuuuuuuuuuuummmm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
kilo almışım demiştm yaaaaa
bng tekrar tartıldm,almamışm
bi de vermişim üstelikkk

60,7 yim şu anda

çok mutluyum

ama hala regl olmadım:26:

bgn menm

sbh:
3yk nesfit+3yk müsli

ara:
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı

öğlen:
3 adet yaprak sarma
1 adet cızdırma
1 bardak ayran

ara:
4-5 erik
1 bardak süt

akşam:
2 yk patatesli patlıcan yemeği
2 yk pilav
yeşil salata

tv izlerkene:
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

işte bülee
inş bugn kaçamak yapmam artık,akşam da 1 saat spor yapicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…