tebrik ederim seni arkadaşım.çok istikrarlı gidiyorsun.bende emziriyorum bebeğimi.yakında 13 aylık olacak.hamilelikte 23 kilo almıştım.szeryan doğum oldu.kilolar kaldı.83 le gittiğim doğumdan ertesi gün 79 ile çıktım.bebeğim 10 aylık olunca elma sirkesi içmeye başladım.bugün tartıldım 64 kiloyum.57 58 e düşmem lazım.ben internete çok fazla giremiyorum ama buraya gelince sana bi bakıyorum nasıl kilo verebiliyonmu diye.bebeğine dikkat et.Allah bağışlasın.
teşekkür edrim cnm,çok sevndm.
senin bebişini de allah bağışlasn sen de sağlıkla bir an önce istedğin kiloya ulaşrsn inş...
yaaaa kapıp koyvermemek gerekio işte hanımlaaarrr,biraz özenli davranınca doğum vs gbi bahaneler yersz kalıo,kendimze bakalım,hem kendmze aynada baktğmzda mutlu olalım hem de çevremzdekilern gözne hoş görünelim bilhassa kocalarımızın
tşkr ederim tatlım. motive etmelisn bence kendni biraz.Canım tebrik ederimm..Bende azim olsa bende vereceğim İNŞ. havaların kötü gitmesi evden çıkamamak moralimi çok bozuyor ve hala kabızlık çözmüş değilim..Aile hekimimize danıştım gastrolojiye veya genel cerraha gitmemi önerdi bakalım ne olacak..Hiç gitmek istemiyorum ama sanırım gitmek zorundayım 2,5 yıldır içmediğim bağırsak ilacı içmediğim bitki yağ kalmadı((
bende şubat 5 te sezzeryanla doğum yaptım bende emziriyorum bende 64 kiloyum ve bende 55 olmak istiyorum
tşkr ederim tatlım. motive etmelisn bence kendni biraz.
kabzlık için bence de dr.a gt. benm de biraz sıkıntılı hala ama zamanla hfifliyor sorunum. bir de günkurusu kayısı tüketiorum hem çok ii bi ara öğün,oldkça ii gelio. sonucunu merak ediorm cnm,dr a gdnce bana da hbr verirmsn?
Evet kesinlikle çok çabuk gaza geliyor ve çok çabuk sonlandırıyorum
Doktora gideceğim hala korkuyorum makattan ultrasonla bakıyorlarmış :84::84:
yarım kilo almışım ciddi keyfszm,ve feci ödem var vücudmda artık adet olmak istioruuuuuuuuuuuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?