mrb öncelikle rabbm bbeğine hayırlı ömürler ,hayırlı geleckler nasip etsin...
konunun hepsini okumadım kilo verebildinmi....
bende toplam hamilelikte 14 kilo almıştım...doğumdan sonra psikoljim sırf kilodan dolayı bozuldu.sürekli insanlar bana ayy n kadar kilolousun,karnın hala 4 aylık gibi duruyo dediler..ben sezaryan olmuştum...pilatese başladım,lahana suyu içtim vs vs derken resmen kendime eziyet ettim....tam bir yıl içinde oğlum 12 aylık olana kadar aldığım 14 kiloyu tekrar verdim nasıl mı? çok basit emzirdiğim için,bide ben sürekli ayaktayım ,k validemle beraber yaşıyorum aşağıda ben oturuyorum iki evin işi,emir daha ne olsun istedğim kiloma geldim...
demek istedğim henüz yeni doğum yapmışsınız kendiniz kasmayın bebeğiniz süt ih.kısmayın zaten boll su içiyorum demişsiz oda yeterli süt için ama inanın bi müddet o kilolar kalmıyo onlar misafir...
iyi maşallah ne kadar sürdü mücadelen....peki diyetsyenle beraber mi kendin mi uyguladın
iyi ozaman güzel yapıyosun canm...böyle devam et....beni doğumdan sonra bi görseydin bide şu elalemin lafı yokmu...beni zıvanadan çıkarmıştı hani derler ya şimdiki aklım olsaydı sallardım...ilk üç ayım çok kötü geçti sürekli bi mecadelem vardı saçma sapan düzensiz pilates,oğlumn sütünü kısıyordum vs .oğlumu tam 23 ay emzirdim istedğim kilomada geldim..herkes diyet mi yaptın dedi bende yok bişey yapmdım sadece emzi.demiştim:))
bu akşam yedklerim
1 kepçe domates çorbası
8-9 küçük yaprak sarma
2 yk pilan
2 dilim dalyan köfte
1 kaşık patates püresi
1 kaşık amerikan salatası
yarım bardak kola:26:
offffffffff abartmışım dimi yaaa,bi de biraz önce bir tane küçük hobby yedm
hç böle yapmazdm bgn kendmi kontrol etmekte zorlanıorum yaa noluyo bana
umarım yarn telafi edebilirm bu kalori patlamasını
bende sizinle paylasmak istedimm 54 kilodan 85 çıktım we sezeryanla doğum yaptım şimdi 52 kiloyum 1 sene içinde kendiliğinden yawas yawas gitti we hala emziriyorum bunun faydası sanırımm hiç acele etme bak nasıl zayıflıyosunnn...kendin bile şaşıracaksınn..ben kendime inanamıyorum
o kadar çok yedim ve o kadar çok gezdim kiiiii
ama gezme yemeyi bastırmış heralde ki 300 gr daha vermişim çok şükür ucundan da olsa artık 50li kilolardayım
kilom:
59,9
bu kadar saçma sapan yemeseydm şimdiye kesin 58dim ama,neyse ya napalm sağlıkla gtsn de az gtsn sorun diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?