Burcuozzer'in Diyet Günlüğü

bugn menm:

sbh:
3 yk nesfit+4 yk müsli

ara:
1 kupa ıhlamur
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı

akşam:
4-5 yk taze fasülye
1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

yatmadan:
1 kupa rezene
1 kupa yeşil çay
4-5 erik

mrb öncelikle rabbm bbeğine hayırlı ömürler ,hayırlı geleckler nasip etsin...
konunun hepsini okumadım kilo verebildinmi....

bende toplam hamilelikte 14 kilo almıştım...doğumdan sonra psikoljim sırf kilodan dolayı bozuldu.sürekli insanlar bana ayy n kadar kilolousun,karnın hala 4 aylık gibi duruyo dediler..ben sezaryan olmuştum...pilatese başladım,lahana suyu içtim vs vs derken resmen kendime eziyet ettim....tam bir yıl içinde oğlum 12 aylık olana kadar aldığım 14 kiloyu tekrar verdim nasıl mı? çok basit emzirdiğim için,bide ben sürekli ayaktayım ,k validemle beraber yaşıyorum aşağıda ben oturuyorum iki evin işi,emir daha ne olsun istedğim kiloma geldim...
demek istedğim henüz yeni doğum yapmışsınız kendiniz kasmayın bebeğiniz süt ih.kısmayın zaten boll su içiyorum demişsiz oda yeterli süt için ama inanın bi müddet o kilolar kalmıyo onlar misafir...

iyi maşallah ne kadar sürdü mücadelen....peki diyetsyenle beraber mi kendin mi uyguladın

benm de emzrme sayesn de gdio diyebilirm çok kasmıorum zaten,normalde yedklerimi yiyorum sadece hamur işi ıvır zıvırı kestm bi de makarna pilav ekmek tüketimini çok abatmamaya çalışıyorum.
ama bi diyet psikolojsnde fln diilim yani.haftada 3 gn spor salonuna gdyrm sakin sakin bir birbçk saat kadar sporumu yapıorum dönüyorum onun dışında da zaten bebek,evin işleri ddğn gbi pek bişi kalmıo.

iyi maşallah ne kadar sürdü mücadelen....peki diyetsyenle beraber mi kendin mi uyguladın

yok diyetsyene fln gtmedm zaten ddğim gbi evde ne pişiosa onu yiyorum ben. bir buçuk ayı geçti sanırım 2 aya yakın oldu başlayalı.
aslında hızlı da vermiorum yani.. ilk zamanlar biraz daha hızlı gtti şimdi haftada yarım kilo fln gdio,ama benm de acelem yok zaten,böle hem daha rahat hem daha sağlıklı.
zaten takıntı haline getrmek de istemiorum öyle daha çok zarar verio insana,sakin gtmek gerek die düşünüorum

iyi ozaman güzel yapıyosun canm...böyle devam et....beni doğumdan sonra bi görseydin bide şu elalemin lafı yokmu...beni zıvanadan çıkarmıştı hani derler ya şimdiki aklım olsaydı sallardım...ilk üç ayım çok kötü geçti sürekli bi mecadelem vardı saçma sapan düzensiz pilates,oğlumn sütünü kısıyordum vs .oğlumu tam 23 ay emzirdim istedğim kilomada geldim..herkes diyet mi yaptın dedi bende yok bişey yapmdım sadece emzi.demiştim:))

insanlar cidden bi garip yaa,doğumdan zaten yeni çıkmışsn psikolojik olarak oldukça savunmasz bi dönemden geçiosun bi de kalkıp abuk sabuk laflar ediolar,sanki kendileri bu dönemlerden geçmemiş gbi....
aslında onların bir çoğu kendileri doğum snrası kilolarını veremeyip bunu koplex yapmış insanlar karşılarındakileri de bu konuda rencide etmekten mutlu oluolar,ben mutszm onlar da mutsz olsn mantığı heralde...

ama ben çevrenin dediklerini ne o zaman taktm kafama ne şimdi takıorum çnkü bu süreç böle işlio biliorum

offffffffffffff bu akşam yemekte misafir vardı biraz fazla kaçırdm çok keyfszm
yarn toplamam lazım bi şekilde çok moralm bozuldu yaaa,üfffffffff

bu akşam yedklerim

1 kepçe domates çorbası
8-9 küçük yaprak sarma
2 yk pilan
2 dilim dalyan köfte
1 kaşık patates püresi
1 kaşık amerikan salatası
yarım bardak kola:26:

offffffffff abartmışım dimi yaaa,bi de biraz önce bir tane küçük hobby yedm

hç böle yapmazdm bgn kendmi kontrol etmekte zorlanıorum yaa noluyo bana

umarım yarn telafi edebilirm bu kalori patlamasını

artıda diilim çok şükür ama eksiye de düşmüorum,e bu kadar cozutmaya ii bile tabi

artık 5 li kiloları görmek istiorum tartıdaaaaaaaaa:84::84::84:

bende sizinle paylasmak istedimm 54 kilodan 85 çıktım we sezeryanla doğum yaptım şimdi 52 kiloyum 1 sene içinde kendiliğinden yawas yawas gitti we hala emziriyorum bunun faydası sanırımm hiç acele etme bak nasıl zayıflıyosunnn...kendin bile şaşıracaksınn..ben kendime inanamıyorum

tşkkr ederim paylaştğn için ne güzel sevndm senin adına. ben de pek bişi yapıorm sayılmaz abartmamaya çalışıorm sadece,acelem de yok zaten ya yavaş yavaş gtsn,zayıflıcam die sütmden de olamam çnkü

slm kızlar..

ben bgndn itibaren diyetsz zayıflama mantığıyla hareket etmeye başladım,çok daha kolay en önemlisi de kafam rahat.. hç mi hç kaçamağım gereksz bir lokma yemşliğim abartmışlığm yok,güzel doydm hala tokum acıkana kadar da yemicem.

yemek yerken de yavaş yemeye ve doyduğumda bırakmaya dikkat ediyorum,canım ne istiyosa yiyorum.hevesimi alınca bırakıyorum. hç abartmadm hem de.

böle olunca gözü de çöplkte kalmıyo insanın yani kaçamak olayı bitiyo.
acıkmadan da yemek yemiyorum,ama doyduğum gbi de bırakıyorum.

tavsye edrim bi de artk ikide bir tartılmıyorum.
haftada bir yeterli.

kafayı rahatlatmaklazım.
3-5 hesabı yapmmak patlıyo bi yerde,metabolizma zincirleri kırıyo ve ona buna saldırılan bi dönem geliyo,ben de tam öyle bi döneme grmiştm bu ii geldi bana.

tavsiye ederim.
gelişmeleri yazıcm.

sabah uyandm ve açılk hissettmi farkednce hemen müsli nesfit karıştrp yedm. miktarı normalde yediim kadar flndı fazla kaçmadı.doyunca bıraktm.

öğlen eşimle kahvaltı yaptım.
peynir,zeytn yummurta
haşlanmış patates
bal-tereyağ
çay
tam tahıl ekmeği yedim(1 dilim yedm,2. dilimi böldm ama anck bi lokma yiyebldm)

normalde olsa o bi parçacık teryağlı ballı ekmeği yemicm die kasar snra gider küçük hobbylerden 2-3 tane kaçırırdm.bgn cnmın istedğini yedm sofrada ve kaçamağm olmadı.

akşama da t. faslye,pilav,sarma ve domates çorbam var.
hepsnden hevesimi alana kdr yerim

sevdm ben bu işiiiii

eveeeet bu cuma tartıldm ve kilom

60,2

bidakine artk 50 li kilolarda olucam

DKZ ile

hafta sonu piknik miknik,arkadaşlarla yemeğe çıkmalar fln derken öyle çok saçmaladım kiiii şimdi artıdayım

ama bu hafta kendmi toplayıp 5 ile başlayan kiloları görücem kararlıyım

o kadar çok yedim ve o kadar çok gezdim kiiiii

ama gezme yemeyi bastırmış heralde ki 300 gr daha vermişim çok şükür ucundan da olsa artık 50li kilolardayım

kilom:
59,9

bu kadar saçma sapan yemeseydm şimdiye kesin 58dim ama,neyse ya napalm sağlıkla gtsn de az gtsn sorun diil

valla canım sana kocaman bi,r ben yapamıyorum düzenli olarak ya yiyorum ya hiç yemiyorum tansyon da yerlerde sürünüyor..Bir haller oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…