- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
Çılgının sade evi diyebilirz galiba...
Düğün fotolarından sonra evi bekliyordum zaten. Onları çook beğendim, hemşehrim nerede çektirdiğini söylemen gerekecek onları
Evinide çok beğendim, tüm eşyaların çok güzel, şu salondaki tabloyu pek tutmadım (napiim beğenmedim onukaydirigubbakcemile3)
Onun haricindeki tüm ayrıntılar, tüm eşyalar ve ev bir harika..
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
sende evınde hıc sıradan degılsın ne guzel ıyı gunlerde oturun
ŞenizHarika
çokk teşekkürlerrropuyorumnanaktangüzel evinizde bir ömür boyu mutluluklar......
işte ev dediğin böyle olur! sositososito
rahat şık tıkış tıkış olmayan nefes alınabilen! :lepi:
Yavruşum Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin maaşallah
canm evin tam benlik herseyin yeri belli sade cok ferah huzurlu ve derli toplu ben cok begendim.ben olsam bazı detaylar eklerdim eminm sen de zamnla ekliceksin.ama huzur buldumu bilmeni isterdim
Canım evin gerçekten rahat ve şık bence insanın evi kullanışlı ve bi okadarda rahat olmalı senın evinde bu rahatlık hissediliyo canım Allah yuvanızda sağlık ve mutlulukla yaşlanmayı nasip etsin şeker:)
:asigim:
bayıldım bayıldım
bıdaha geldımmmm
:1hug: diymii a.s. bene tıpkı bzi yansıttığını düşünüyorumm :1rolleyes:Çok şık çok tarz.. Cıvıl cıvıl bir çift olarak tam size göre olmuş eviniz çok beğendim... Hep mutlulukla yaşayın içinde inşallah. Güle güle oturun.
kutu gibi çok sevimli bir ev
valla cok zevkli bi yeni gelin evi
abartısız
mutlulukla oturun
canim evinin resimlerini daha önce az biraz görmüstüm
ama simdi tüm detaylari ile gördüm
gercekten tam sizlik bir ev
sizin gibi sicak ve hayat dolu....
sevgi dolu....
cok sevimli, bir o kadarda derli toplu bir eviniz var... umarim bu sevimliligi, sicakligi yillar boyunca koruya bilirsiniz....
herseyin ilk gün ki gibi sevimli heyevanli sicacik olmasini dilerim senin ve kocacigin icin...
bu arada gec kaldigim icin özür dilerim arkadasim ama sen beni anliyorsun ben bunu biliyorum...
ayyy bayıldım evine süs eşyalarına baharatlıklarına ...... liste uzuyo kaydirigubbakcemile3
güle güle agız tadıyla oturun canm opuyorumnanaktan
Canım benim, her kareye tek tek zevkle baktım. Tüm ayrıntılar seni yansın tarzda tam da beklediğim gibi:modern, sade, ferah, zevkli
Özellikle aksesuarlarına bayıldım. Hepsi ayrı ayrı çok güzel. Giyinme odasının kilimi çok şeker, tam benlik rengarenk :1rolleyes: Salonun sade bir o kadar da şık olmuş. Tüm güzellikler içinde sadece salon halısına takıldım daha cici bi halı bekliyordum sanırım. Ama sen beğendiysen güzeldir eminim fotoda belli olmayan bi güzelliği vardır yerimseniben
Mutfak pırıl pırıl, gereksiz bi karmaşa yok. Renk uyumu zaten süpeeeer. Banyodaki takımı zaten çok seviyorum, banyona paspaslarıyla da çok yakışmış
Kısacası herşey çok güzelEn güzel günlerinizi sağlıkla, huzurla, aşkla bu evde geçirin inş.
Evin çok hoş olmuş canım allah huzurla oturmak nasip etsin..
Evin güzelliği ayrı ama senin sıcaklığın o evi güzelleştirmiş bence.
Huzurla oturun inş...
ohh mis gibi bie ev maaşallah halıların renkleri muhteşem benim renklerim banyodaki takımda koçtaştan sanırım evime alacaklarım arasında çok cici duruyorlar yatak örtünün yeşilide çok iç açıcı ve tablonda çok güzel :)))
güle güle otur tatlım
Burcumm Şeniz
Bitanem biliyorum ev konusunda bende cok baskı yapmıstım sana ama en cok merak ettigim evlerden biriside senindi, ki beklememe merak etmeme de degmis gercekten,
tek kelimeyle bayıldım :asigim:
Her bir odanı, esyalarını, tarzını (ki ona zaten hayranım biliyorsun), aksesuarlarını.. herseyini cok ama coook begendim opuyorumnanaktan
Her odanda mutluluk, ask, huzur akıyor
Mutfagın cok güzel, ne fazla abartılı nede abartısız, ortayı cok iyi bulmussunuz,
yatak odan harika (örtün keza öyle, Ask-ı Memnu'da görmüstüm yanlıs hatırlamıyorsam ve vurulmustum o örtüye) a.s
Banyon cıvıl cıvıl harika olmus a.s
Mobilyalarını cok begendim, koltukların tam benimde istedigim gibi, evini acık renkle dösemissin bende öyle istiyorum, ferah ferah ohh mis gibi opuyorumnanaktan
Güzel günlerde, mutlulukla, huzurla, askla, saglıkla oturun insallah bitanecim
bayıldım opuyorumnanaktan her şeyi çok özenerek seçmişsiniz belli güle güle oturun
herşeyin çok iç açıcı ferah ve şık olmuş iyi günlerde huzurla yaşlanın canım:)
çoook beğendim...çok şirin olmuş eviniz güle güle oturun..
Gle güle oturun Insallah
cok güzel eviniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?