Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

opuyorumnanaktan canım foto çekimleri Adapazarının Doğançay köyünde gerçekleştirildi.. hepsi orda çekildi kuzucuğum Şeniz
tablolu çokk severek aldım renkleri flan mükemmel uydu yaa çk içime sindi tabloma laf söyletmem :roflol::roflol:

sende evınde hıc sıradan degılsın ne guzel ıyı gunlerde oturun

:kedi: çokkk teşekkür ederim canımm
farklılıkları seviyorum detayları seviyorummmopuyorumnanaktan

Şeniz

güzel evinizde bir ömür boyu mutluluklar......
çokk teşekkürlerrropuyorumnanaktan

işte ev dediğin böyle olur! sositososito
rahat şık tıkış tıkış olmayan nefes alınabilen! :lepi:
Yavruşum Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin maaşallah

canımmm seninde yorumunu heyecala bekliyordum teşekkür ederimmmŞeniz

canm evin tam benlik herseyin yeri belli sade cok ferah huzurlu ve derli toplu ben cok begendim.ben olsam bazı detaylar eklerdim eminm sen de zamnla ekliceksin.ama huzur buldumu bilmeni isterdim

:1hug: beğenmene çok sevindim canımm demek zevklerimiz benzermiş ne mutlu opuyorumnanaktan

canim evinin resimlerini daha önce az biraz görmüstüm
ama simdi tüm detaylari ile gördüm
gercekten tam sizlik bir ev
sizin gibi sicak ve hayat dolu....
sevgi dolu....
cok sevimli, bir o kadarda derli toplu bir eviniz var... umarim bu sevimliligi, sicakligi yillar boyunca koruya bilirsiniz....
herseyin ilk gün ki gibi sevimli heyevanli sicacik olmasini dilerim senin ve kocacigin icin...

bu arada gec kaldigim icin özür dilerim arkadasim ama sen beni anliyorsun ben bunu biliyorum...

ayyy bayıldım evine süs eşyalarına baharatlıklarına ...... liste uzuyo kaydirigubbakcemile3
güle güle agız tadıyla oturun canm opuyorumnanaktan

Canım benim, her kareye tek tek zevkle baktım. Tüm ayrıntılar seni yansın tarzda tam da beklediğim gibi:modern, sade, ferah, zevkli

Özellikle aksesuarlarına bayıldım. Hepsi ayrı ayrı çok güzel. Giyinme odasının kilimi çok şeker, tam benlik rengarenk :1rolleyes: Salonun sade bir o kadar da şık olmuş. Tüm güzellikler içinde sadece salon halısına takıldım daha cici bi halı bekliyordum sanırım. Ama sen beğendiysen güzeldir eminim fotoda belli olmayan bi güzelliği vardır yerimseniben

Mutfak pırıl pırıl, gereksiz bi karmaşa yok. Renk uyumu zaten süpeeeer. Banyodaki takımı zaten çok seviyorum, banyona paspaslarıyla da çok yakışmış

Kısacası herşey çok güzel En güzel günlerinizi sağlıkla, huzurla, aşkla bu evde geçirin inş.

Evin çok hoş olmuş canım allah huzurla oturmak nasip etsin..
Evin güzelliği ayrı ama senin sıcaklığın o evi güzelleştirmiş bence.
Huzurla oturun inş...

o rahatlığı yansıtabildiysem ne mutlu banaaaopuyorumnanaktan

:asigim:
bayıldım bayıldım
bıdaha geldımmmm

ne zaman istersen gel bak canımm Şeniz

Çok şık çok tarz.. Cıvıl cıvıl bir çift olarak tam size göre olmuş eviniz çok beğendim... Hep mutlulukla yaşayın içinde inşallah. Güle güle oturun.
:1hug: diymii a.s. bene tıpkı bzi yansıttığını düşünüyorumm :1rolleyes:

kutu gibi çok sevimli bir ev

teşekkür ederimm :1hug:

valla cok zevkli bi yeni gelin evi
abartısız
mutlulukla oturun

beğenmene çokk sevindim cnaımmm Şeniz

aimecimm canım arkadaşım :1hug:
ben elbette seni biliyorum kuzum a.s.
iyi niyetli yüreği güzel arkadaşım benim çok teşekkür ederim cici sözlerin içinŞeniz

ayyy bayıldım evine süs eşyalarına baharatlıklarına ...... liste uzuyo kaydirigubbakcemile3
güle güle agız tadıyla oturun canm opuyorumnanaktan

oyyy yerim ben seni yaaa :1hug: teşekkür ederimmmŞeniz

sulfatım inan yokluğun belli oluyordu topikte kuzuşum:1hug:
ne ara geldinde ne ara yorum yazdın anlamadım Şeniz
teşekkür ederim tatlı temennilerin için fıstıkım Şeniz
evet halım hasır gibi sandalye ve tv sehpasında ki hasır sepetlerle mükemmel bir uyum içinde kenarlarında duvarlara uyuyor ama dediğin gibi fotoda pek belli olmamaış canım :1no2:

Evin çok hoş olmuş canım allah huzurla oturmak nasip etsin..
Evin güzelliği ayrı ama senin sıcaklığın o evi güzelleştirmiş bence.
Huzurla oturun inş...

ayy canım yaa sağol :1hug:
inan sıcaklık karşılıklı...
burda çokkk cici insanalar var hepiniz ayr ayrı özelsinizzopuyorumnanaktan

ohh mis gibi bie ev maaşallah halıların renkleri muhteşem benim renklerim banyodaki takımda koçtaştan sanırım evime alacaklarım arasında çok cici duruyorlar yatak örtünün yeşilide çok iç açıcı ve tablonda çok güzel :)))
güle güle otur tatlım

Burcumm Şeniz
Bitanem biliyorum ev konusunda bende cok baskı yapmıstım sana ama en cok merak ettigim evlerden biriside senindi, ki beklememe merak etmeme de degmis gercekten,
tek kelimeyle bayıldım :asigim:
Her bir odanı, esyalarını, tarzını (ki ona zaten hayranım biliyorsun), aksesuarlarını.. herseyini cok ama coook begendim opuyorumnanaktan
Her odanda mutluluk, ask, huzur akıyor
Mutfagın cok güzel, ne fazla abartılı nede abartısız, ortayı cok iyi bulmussunuz,
yatak odan harika (örtün keza öyle, Ask-ı Memnu'da görmüstüm yanlıs hatırlamıyorsam ve vurulmustum o örtüye) a.s
Banyon cıvıl cıvıl harika olmus a.s

Mobilyalarını cok begendim, koltukların tam benimde istedigim gibi, evini acık renkle dösemissin bende öyle istiyorum, ferah ferah ohh mis gibi opuyorumnanaktan

Güzel günlerde, mutlulukla, huzurla, askla, saglıkla oturun insallah bitanecim

bayıldım opuyorumnanaktan her şeyi çok özenerek seçmişsiniz belli güle güle oturun

herşeyin çok iç açıcı ferah ve şık olmuş iyi günlerde huzurla yaşlanın canım:)

çok çok güzel canım mutlulukla oturun inşallah bir ömüropuyorumnanaktançok şık herşey...banyodaki paspaslarla sabunlukların neredeyse aynı desen oluşu dikkatimden kaçmadıkaydirigubbakcemile3çok uyumlu olmuşlar.salon yatak oda hepsi çok güzel çok temiz harika...

kaydirigubbakcemile3 birdaha dönüp baktım banyoyakaydirigubbakcemile3sanırım onlar takım:)))

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun.çok şükür bugünleri de gördük. çok değil daha 2 ay önce hepimiz eksik giderme telaşındayken şimdi kurduğumuz evimizin sefasını sürüyoruz. evin çok cici olmuş canım benim. tam da düşündüğüm burcu evi :) yatak odasında ki abajurlerin beyazını ve evinde ki mumların aynısını bende istanbul ikeadan evime aldım :) güle güle mutlulukla kullanın canım benim...

Çok modern bir ev.Mobilyalar ve aksesuarlar çok hoş.Dantelsiz,klasiklerin dışında bir ev daha gördüğüm için çok mutluyum..Herş şey çok güzel mutlulukla oturun.

yok koçtaştan almadan tepehomeden aldım ama şimdi artık her yerde var onlardan kuzuşum :1hug:

evet canım yaa bende bu kız nerelerde diyordum :1hug:
madem o kadar beğendim şekercim allahım sanada böyle sıcacık ama en önemlisi aşk dolu bir yuva nasip etsin... Şeniz
evet örtümde şkı memnuda kullanıldı haklısın tatlımm kaydirigubbakcemile5 dikkatli arkadaşım benim kaydirigubbakcemile3

bayıldım opuyorumnanaktan her şeyi çok özenerek seçmişsiniz belli güle güle oturun

canımm :1hug: çok teşekkür ederim. evet herşeyi gerçek anlamda çok öözenerek seçtik. hem uygun hem cici hemde şık bir ev yaratmaya çalıştık :1rolleyes:

herşeyin çok iç açıcı ferah ve şık olmuş iyi günlerde huzurla yaşlanın canım:)

teşekkür ederim canımcımm :1hug:a.s.

çoook beğendim...çok şirin olmuş eviniz güle güle oturun..

çokk teşekkür ederim beni gerçekten mutlu etti sözleriniz:1hug:a.s.

Gle güle oturun Insallah
cok güzel eviniz

amin canımm çok sağol....
allah herkesin gönlüne göre versin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…