- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
eviniz çok şeker, daha önce de görmüştüm yazamadıysam o zaman şimdi yazmış olayım, bebeğiniz olacakmış, nikah fotolarınızı hatırlıyorum kesinlikle çok şanslı bir bebek olacak sizin gibi anne-babası olacağı için ve böyle sıcak döşenmiş bir eve geleceği için. sağlıkla gelsin, sizlerle büyüsün...
çok teşekkür ederimÇok cici ya... küçük evleri çok severim sıcacık sevgi dolu anlar yaşanır ne güzeeeeel
çok teşekkürler canımmutfak lambana bayyılldımm:):)
çok sade çok şık . sen de tatil bölgesindesin anladığım kadarıyla bende kuşadasındayım. özlellikle salonundaki tablon ve mutfağının avizesine bayıldım.
[vet canım marmarisdeyim bendetatil bölgesi olduğundan dçşerken daha spor daha sade daha temziliği kolay şeyler seçmeye çalıştık.
ki halı değilde kilim aldığım içinn çok memnnum. çünkü yazın özellikle gelen gidenim çok oluyor tatil bölgesi olduğundan. kilimleri makinaya at yıka hoppp ser bitti gitti. çok rahat ettim.
eviniz cok guzelmis birde mutfak tezgahinin uzerindeki kavanozlari nerden aldiniz sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim
çok ferah cnm, harika bi ortam yaratmışsın... Buarada yatak odandaki kırmızı ve yeşil uyumu çok hoş:)) kırmızı yuvarlak paspası nerden aldın acaba?
Evin çok güzel olmuş güle güle güle otur, misafir odasındaki kilimi hiç yıkadın mı? Pamuk dokuma sanırım kullanışı nasıl memnun musun?
öncelikle teşekkür ederim canım
yazlık yer olduğu için kilim oluşundan çok memnunum özellikle yazınn
ama soğuk bir şehirde abes kaçabilir.
pamuk dokuma değil canım salonun genel konseptine uygun ortası hasır. ikeadan almıştım. temizliği çokk kolay sabunlu suyla siliyorsun hemen bırakıyor kirini.
ama şimdi bebeğim oldu emekleme zamanı geldiğinde kaldırmak zorundayım çünkü sert bir malzeme olduğundan canını acıtabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?