- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
çok sağol canımcımm Şenizmaşallah yaa harikaa bi evmiş güle güle oturun.
detaylarda çok ince zevkin ürünü olduğu belli.
inşallah mutlu mesut yaşayın hihoyyyt
ayy benim evim de böyle olur inşallah ilerde :) tam istediğim gibi, zaten tayin çıkınca çok eşyayla uğraşılmaz hiç..
su ısıtıcısının renginden tut da yatağın üstündeki fred ve wilmaya kadar her şeye bayıldım evindeki.
güle güle oturun..
güle güle oturun allah içinize sindirsin sade ve şık bir gelin evi.. mutluluklar içinde altın topçocuklar ile
Evin çok hoş canım çok beğendim...
Allah güle güle oturmayı nasip etsin...
hepsi çok şık çok zevkli
belliki özenerek seçilmiş tasarlanmış
çakmak taşlarda çok şeker
ben sana hastayım zaten ya seni üye olmadanda takip ediyordum çeyiz topiğini çok takip ediyordum çok zevklisin rica etsem arkadaş olarak eklermisin beni ayrıca resimlerin süper allah mutluluğunu daim etsin
MAŞALLAH EVİNİZE NAZAR DEĞMESİN EVİNİZ ÇOK GÜZEL VE TERTEMİZ.
BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM MUTFAK TEZGAHINDA BULUNAN 3LÜ RENK OLARAK SİYAH,KIRMIZI, VE BEYAZ SAKLAMA KAPLARINI NERDEN ALDINIZ MARKASI NEDİR BİR SAKINCASI YOKSA ÖĞRENEBİLİRMİYİM.
.
EVİNİZDE SAĞLIKLI VE HUZURLA OTURMANIZ DİLEĞİYLE
HOŞÇAKALIN
canım ikeadan aldım onları...Evin çok hoş cnm.güle güle otur.yuvarlak halılarını nereden aldın acaba ben de arıyorumda
güle güle oturun.herşey çok cici olmuş..
aksesuarlar çok şirin
ayy kuzum boşalttım mesaj kutumu kusura bakma farketmedim :86:burcuözge canım senin mesajına cevap veremiyorum. Galiba mesaj listen dolmuş. O nedenle cevap veremedim canım. Ağzının tadı hiç bozulmasın dilerim.
ayy bakan gözlerine sağlık kuzum yaaaaevinizi gerçekten çok beğendim sıcak bir havası var belki on kere bakmışımdır mutlulukla yaşayın
her şey çok güzel
Bende tayinci olduğum için az eşya ile çok şey yapmayı öğrendim. Sende bunu çok güzel yapmışsın. Güzellik ayrıntılarda gizlidir demişler, örneğin yemek masası sandalyelerin çok şık ve spor. Biblolar da çok güzel.
Mutfak halın şagi sanırım. Bende şagi kullanıyorum mutfağımda ama pek memnun değilim, içine çok fazla kırıntı topluyor ve sürekli silkmek gerekiyor o da zor eee bi de hamileysen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?